West Coast Explorer – 3 dage med minibus

Tag med på en bustur til Vestirlands vidunderlige natur. I besøger nogle meget mukke områder og jeres chaufør-guide er engelsktalende

Oplev Galway og de smukke og vilde landskaber i Connemara Natural Park med bjerge, moser og søer. I County Clare's Nationalpark, Burren, kan man se unikke kalkstensklipper, og ved kysten besøger I de høje atlanterhavsklipper Cliffs of Moher. I slutter turen i Irlands charmerende hovedstad, Dublin.


Prisen inkluderer:

  • 2 overnatninger på B&B eller 3* hoteller i Galway City
  • 2 x Irish Breakfast
  • Adgang til Cliffs of Moher
  • Moderne komfortabel 16-sæders Mercedes minibus med professionel irsk chauffør/ guide.

Afrejse fra Dublin søndage.

Der må påregnes at vi desuden bestiller min. 2 ekstra overnatninger i Dublin – 1 før og 1 efter turen.

Flybilletter booker vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
B&B / Guest House

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: søndage 12 - 26 majfra kr. 5.100fra kr. 6.600
2024: søndage 2 jun - 29 sepfra kr. 5.400fra kr. 6.900
2024: søndage 6 - 27 oktfra kr. 5.100fra kr. 6.600

Bemærk: Ingen børn u. 5 år på denne tur.

Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: søndage 12 - 26 majfra kr. 5.500fra kr. 7.200
2024: søndage 2 jun - 29 sepfra kr. 5.800fra kr. 7.400
2024: søndage 6 - 27 oktfra kr. 5.500fra kr. 7.200

Bemærk: Ingen børn u. 5 år på denne tur.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Burren og Cliffs of Moher & Galway

Kl. 08.00 er der afgang med bussen med jeres engelsktalende chauffør/guide fra jeres mødepunkt i Dublin.
Turen går vestpå gennem Co Kildares og Co Offallys landsbrugs- og moseområder til Irlands vestkyst. Første stop er i landsbyen Kinvara, hvor I kan nyde synet af Dunguire Castle, der ligger på klipperne med udsigt over Galway Bay. Derfra en kort køretur til det naturskønne Burren i Co Clare.
Burren er en 100 km2 stor nationalpark og et helt unikt sted med kalkstensklipper, der er eroderet til et månelignende landskab fuldt af revner og sprækker. “Burren” betyder “store sten” og beskriver sceneriet ganske godt. Der vokser ingen træer, men til gengæld er der myriader af sjældne planter, og nedenunder klipperne er der mange huler og underjordiske floder. Der er gamle gravsteder og kors og øde veje. I stopper derpå i en af de kønne små landsbyer, hvor I kan spise frokost.
Derefter skal I til Cliffs of Moher, der med sine op til 215 m høje klipper stækker sig 7 km langs den vilde Atlanterhavskyst. På en klar dag vil I kunne se ud til Aran Øerne. Ved klipperne ligger også et spændende nyt besøgscenter, Atlantic Edge. I kan også gå en tur ad en sti på toppen, hvor man ser utallige fugle.
I følger derpå kysten langs Galway Bay tilbage mod nord til den livlige Galway City, hvor I har base i 2 nætter. Det er en livlig universitetsby, der ikke har mangel på hyggelige pubber og restauranter.

Overnatning i Galway City.


Dag 2: Cong, Kylemore Abbey og Connemara National Park

Galway ligger på kanten af Connemara, der er mål for dagens udflugt. Først kører I gennem Maam Valley til landsbyen Cong, der ligger ved Loch Corrib. Det var her den klassiske film “The Quiet Man” blev optaget i 1952. Der vil være tid til at se Quiet Man Museum eller Cong Abbey. I fortsætter gennem hjertet af Connemara og bjergene til Killary Harbour, der er en dyb fjord.
Næste besøg er på det smukke og imponerende Kylemore Abbey, der ligger helt vidunderligt ved en sø. Klostret er fra 1868, og nær ved ligger en miniaturekirke og en klosterhave. Der har siden 1920 boet benediktinernonner på klostret. Det fungerer i dag som en privatskole for unge piger.
Derfra videre gennem den fantastisk vilde og smukke Connemara National Park med et rigt vildtliv, dramatiske landskaber bl.a. med den flotte Diamond Hill, der 500m høj. næste stop er i byen Clifden. Det var der det første transatlantiske fly landede. I kan nyde den majestætiske Sky Road og de spidse tinder på Twelve Bens i Connemara. Der vil være mange muligheder for at tage fotos undervejs. Derpå retur til Galway City.

Overnatning i Galway City.


Dag 3: Clonmacnoise, Tørvemose & Whiskey Destilleri

Efter en afslappet morgen forlader I Galway og kører ad nogle af de mindre veje til det centrale Irland. Der stopper I ved den tidlige kristne bosættelse Clonmacnoise. Se kirker, bl.a. resterne af en katedral fra det 6. årh., samt en hel del fantastiske stenkors og runde tårne. Clonmacnoise ligger smukt ved den store Shannon Flod.
Efter en frokostpause i en lokal landsby kører I til det for området så typiske moselandskab der består af så meget tørv at I sikkert aldrig har set magen. Lokale guider vil vise jer den utrolige store biodiversitet, der er i det betagende område.
Sidste stop er på Locke’s Distillery, der formentlig er verdens ældste legale whiskey destilleri. I får en interessant rundvisning og en smagsprøve på de ædle dråber.
Bagefter kan I slappe af over et glas – inden bussen kører jer tilbage til Dublin med ankomst ca. kl. 19.00.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin