Luksus Togrejser

Vore togrejser kombinerer førsteklasses service med oplevelser i nogle af Europas mest fantastiske områder. Oplev romantikken og den raffinerede elegance fra fordums tider på en af disse fantastiske rejser.
Alle vores luksus togrejser er af høj kvalitet og er drømmerejser I altid vil huske. Alt foregår på en afslappet og uformel måde, hvor I kan være sikre på, at alle oplevelser er arrangeret, så alt I skal gøre er at nyde turen.


Balkan Explorer – 12 dages Luksus-Togcruise

Italien – Slovenien – Bosnien-Hercegovina – Serbien – Makedonien – Grækenland – Bulgarien – Tyrkiet

Denne drømmerejse fører jer fra den fortryllende “City of Water”, Venedig, gennem den fængslende Balkan region til juvelen i det byzantinske Imperium, Istanbul. I rejser i et raffineret vintage tog med overdådig elegance, der minder om en gylden og svunden æra.
Oplev den unikke blanding af kultur, gamle fortællinger og arkitektoniske skatte på denne ikoniske rejse ombord på Golden Eagle Donau Express. Jeres Balkan-eventyr omfatter en luksus-togrejse gennem 8 lande i løbet af 12 dage og giver en indsigt i de eklektiske kulturer og skikke, der findes i Sydeuropa. Ved at kombinere venetiansk livlighed med kroatiske kyster og overdådig osmannisk arkitektur giver denne Grand European Tour den perfekte blanding, der stimulerer alle jeres sanser.

 

Læs mere

Castles of Transylvania – 7 dages Luksus- Togcruise

Tyrkiet – Bulgarien – Rumænien – Ungarn

Tag med på denne luksuriøse middelalder-rejse gennem hjertet af Transsylvanien, og oplev en skøn blanding af farverig kultur og middelalderlige slotte, midt i de skovklædte og bjergrige landskaber i denne sjældent besøgte region.
De majestætiske byer i hver ende af denne spektakulære rejse står i fuld kontrast til hinanden, men begge byder på storslået arkitektur, lige fra de udsøgte moskeer i Istanbul til de elegante barokbygninger i Budapest. Udforsk de fascinerende historier og ældgamle kulturer i disse spændende byer, formet af svundne tiders imperier.
Alt imens I slapper af i de elegante omgivelser ombord på Golden Eagle Donau Express, forsætter rejsen gennem smukke landskaber og bjergkæder på jeres tur gennem Transsylvanien. I besøger Draculas sagnomspundne fødested og gotiske bopæl og besøger nogle fortryllende middelalderbyer i regionen, prydet af huse fra det 16.  århundrede, eventyrtårne og historiske, brostensbelagte gader.

Læs mere


Grand Alpine Express – 11 Dage

Ungarn – Østrig – Schweiz – Italien – Slovenien

Dramatiske bjerg-scenerier, grønne enge og smukke søer udgør den ubrudte baggrund for denne storslåede togtur med luksustoget Golden Eagle Danube Express. Nyd inspirerende de fantastiske landskaber, mens I rejser med privattog gennem Centraleuropas fantastiske alperegion.
Fra de klassiske hovedstæder Budapest og Wien rejser I dybt ind i det østrigske Tyrol, inden I kører ind i de Schweiziske dale og videre igennem det italienske Lake District, Derpå begiver I jer ind i det mindre kendte, men lige så smukke land Slovenien og dets juvel, søen Bled.
I krydser nogle af de flotteste jernbaneruter i verden når Golden Eagle Danube Express væver sig igennem tunneler, over viadukter og bjergpas. Rejsen ender i den betagende maritime by Venedig, med dens fantastiske blanding af gotiske og renæssance paladser, på kanten af den italienske kyst. En perfekt afslutning på en mindeværdig tur med alpine oplevelser.

Læs mere

Schweiz med Luksustog – 13 dage

Oplev den uovertrufne skønhed i Schweiz bjergrige landskaber i luksus og med stil, når I rejser på landets mest udsøgte og historiske tog under jeres 10-dages togrejse. I rejser om dagen ombord på det luksuriøse Prestige Continental Express (i Orient-Express-stil) og på andre historiske tog. I vil opleve nogle af Europas mest betagende alpine udsigtspunkter, herunder det historiske Furka Pass, Gornergrat Railway og Jungfraujoch, alt imens I kan slappe af og nyde det overdådige køkken ombord og musikalsk underholdning.

Læs mere

Nytår i Wien 2023 – Ungarn, Østrig, Tjekkiet & Slovakiet – 9 dage

Ungarn – Østrig – Tjekkiet – Slovakiet – Ungarn

Denne fantastisk flotte nytårs-togrejse gennem hjertet af Europa ombord på privattoget Golden Eagle Donau Express byder på en fascinerende rejse. Jeres rejsefæller er af forskellige nationaliteter. Turen indeholder overdådige gallamiddage, opera, dans, fyrværkeri og eksklusive regionale festligheder. En uforglemmelig oplevelse!

Læs mere

Opdag Østeuropa – 12 dages Luksus Togrejse

En rejse I vil huske! Århundreder med indflydelsesrige imperier har formet de fængslende lande i Østeuropa og efterladt en varig indflydelse på deres kultur, sprog og religion, hvilket stadigvæk kan ses og opleves i dag. På denne helt unikke 12-dages togrejse gennem Ungarn, Polen, Tyskland, Tjekkiet og Østrig vil I se gamle arkitektoniske mesterværker, lige fra den middelalderlige pragt til den barokke elegance og gotiske storhed i nogle af Europas mest spektakulære byer.

Læs mere

Førsteklasses togrejse i Ireland – 8 dage

En unik ferieoplevelse!
Tag på en  helt speciel togrejse ombord på dette chartrede tog, The Emerald Pullman, der kører jer rundt i Irland. Undervejs overnatter I på nogle dejlige 4* hoteller i Killarney, Galway og Belfast. Oplev det skønne Vestirland, Ring of Kerry, det eventyrlige Connemara og den spektakulære Giant’s Causeway i Nordirland.

 

Læs mere

Orientekspressen – Luksus Togrejse – 7 dage

En luksus togrejse hvor I bliver virkelig forkælet med den skønneste gourmetmad, elegant vintage sovekupé og super service i den absolutte topklasse. Undervejs kan I beundre de skiftende panoramaudsigter med de flotteste landskaber, spændende byer og yndige landsbyer. I starter rejsen med 2 nætter på 5* hotel i London, og turen fuldendes af 3 nætter på 5* hotel i Venedig.

Læs mere

Belmond Royal Scotsman – Classic Splendours – Edinburgh & Togrejse i Skotland – 8 dage

Super flot togrejse med Belmond Royal Scotsman der er Storbritanniens eneste luksustog med sovekupéer. Rejsen inkluderer også 3 overnatninger på et lækkert 5* hotel i Edinburgh.
Togrejsen er ren forkælelse med udsøgt mad og drikke og gennemført service. Toget følger østkysten og videre mod vest ad den smukkeste togstrækning gennem højlandet, helt ud til Skotlands vestkyst. I kommer også ned gennem den smukke Cairngorm National Park.

 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse