Kør selv ferie Wales

Tag på kør selv ferie i det smukke Wales.
Travel’s Easy sørger for at kvaliteten er i orden på hele rejsen, og I bor på charmerende slotte, små manor houses og hoteller.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

Naturoplevelserne er en vigtig del af turen, når man besøger Wales. Landskaberne varierer fra grønne rullende bakker til de fortryllende bjerglandskaber i Snowdonia Nationalpark i det nordlige Wales. Der er en smuk kystlinie, der varierer fra klipper til de hvide sandstrande. Der venter uendeligt mange spændende seværdigheder og oplevelser i det charmerende land.

Vi arrangerer og designer også kvalitets-rundrejser i Wales for små og mellemstore grupper.


The Best of Wales – 9 dage kør-selv

I kommer på en dejlig rundrejse i det smukke Wales. Landet byder på et væld af flotte naturoplevelser og skønne slotte, krydret med den charmerende walisiske kultur. I besøger Portmeirion, der er lavet som en italiensk by, og Brecon Beacons og Snowdonia nationalparker. Se de smukkeste kyststrækninger med både sand og klipper, Caernarfon Castle og et af verdens mindste whiskydestillerier.

Læs mere

Det Historiske England & Wales – 10 dage kør-selv

Denne kør-selv ferie i England og Wales byder på flotte naturoplevelser, bl.a. de fortryllende bjerglandskaber i Snowdonia Nationalpark i Wales.
I vil også opleve Bath, Cotswolds området med de fine gule huse, Shakespeare’s Stratford og nogle fine slotte. Besøg også Robin Hood’s Nottingham, tudorbyen Shrewsbury og middelalderbyen Chester.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin