Minibusrejser

Oplevelserne stå i kø på disse fantastiske rundrejser i Italien. Hvis I gerne vil undgå at køre selv så tag på en busrejse med få passager.
I kører med minibus og jeres guide er engelsktalende. Jeres rejsefæller vil være fra forskellige lande.


Venedig, Gardasøen & Det Romantiske Norditalien – 6 dage

Kunst, mad, natur: Italienerne gør alt lidt bedre. Og intet sted er dette mere tydeligt end i renæssancebyerne i Norditalien. Tag med og udforsk de karakteristiske steder i Norditalien.
I Venedig finder I udsmykkede facader og broer der buer sig over hver kanal. I Bologna snor I jer gennem søjlegange og opdager lækre delikatesser og nysgerrige håndværksbutikker. Besøg også Romeo og Julies Verona, Italiens ældste by Padua. I de omkringliggende landskaber er der rustikke køkkener og bjergrige dale med fyrreskov.

Læs mere

Cinque Terre, Firenze & Toscana – 6 dage i Norditalien

På denne rejse kan vi ikke fortælle jer, hvordan det hele startede, men I vil helt sikkert blive forelsket i Firenze, Pisa, Lucca og andre vidunderne i denne definerende periode af historien.
Deltagere på denne tur starte en kærlighedsaffære med Norditaliens rigdom og renæssance, hvorfra videnskabelige fremskridt, kunstneriske genier og arkitektoniske vidundere udsprang.
Besøg Firenze hvor Da Vinci, Raphael og kunstnerne skabte den standard, som al kunst bedømmes efter. I Pienza opfandt Pave Pius II det moderne bydesign med sin “ideelle by”, der var både beboelig og behagelig. Bygninger prydet med store søjler og skulpturer af nøgne helte blev moderigtige over hele landet.
I kan nyde de rustikke vine fremstillet blandt de grønne bakker i Toscana, smage fisk og skaldyr i de farverige landsbyer i Cinque Terre og opfriske jeres sanser ved de helbredende varme kilder i Bagno Vignoni.

Læs mere

De Italienske Søer og Schweiziske Alper med minibus – 6 dage

Rejs i Alperne med udsigt til både glamourøse søer i Norditalien og grønne dale i Schweiz. I alt 207.000 kvadratkilometer granittoppe, dybe søer og sne. Ved Comosøen og Maggioresøen blive I præsenteret for arkitektur i renæssancestil og kendte hang-out-steder. Fra Lausanne tager I til slotte ved søen og hjemstedet for den berømte Gruyère ost. I Lauterbrunnen og Zermatt kan I beundre de postkort-perfekte alpetoppe, skove og vandfald.

Læs mere

Pompeji, Amalfikysten & Det Skønne Syditalien – 6 dage

En bustur gennem den bedste del af det sydlige Italien hvor de smukke bjerge og kyster vil tage pusten fra jer. I lytter til spændende fortællinger i højtbeliggende byer, besøger landsbyer, der ligger på de stenede skråninger af de lucaniske Dolomitter og videre op ved vulkanen Vesuv.
Samtidig kan I nyde de blide, skvulpende bølger på Salento-halvøen, opleve glitter og glamour på den berømte Amalfikyst og få mulighed for at smage alle mulige slags fisk og skaldyr i fiskerbyerne ved Adriaterhavet.
Hvad mere er, det er lykkedes at mikse Pompeji, Montecassino Abbey og nogle historiske vidundere i denne uimodståelige rejseplan.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin