Minibusrejser

Oplevelserne stå i kø på disse fantastiske rundrejser i Italien. Hvis I gerne vil undgå at køre selv så tag på en busrejse med få passager.
I kører med minibus og jeres guide er engelsktalende. Jeres rejsefæller vil være fra forskellige lande.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 og hør mere.


Venedig, Gardasøen & Det Romantiske Norditalien – 6 dage

Kunst, mad, natur: I Italien er alting ofte lidt bedre. Og intet sted er dette mere tydeligt end i renæssancebyerne i Norditalien. Tag med på denne bustur, hvor I vil udforske nogle af Norditaliens karakteristiske steder.
I Venedig finder I udsmykkede facader og broer, der buer sig over kanalerne. I Bologna snor I jer gennem søjlegange og kan nyde lækre delikatesser og små hyggelige butikker. Besøg også Romeo og Julies Verona, Italiens ældste by, Padua. I de omkringliggende landskaber finder man bjergrige dale med fyrreskov.

Læs mere

Cinque Terre, Firenze & Toscana – 6 dages Bustur i Norditalien

Deltagere på denne tur kan meget vel starte en kærlighedsaffære med Norditalien. Oplev dets rigdomme og renæssancen, hvorfra videnskabelige fremskridt, kunstneriske genier og arkitektoniske vidundere udsprang. Vi kan ikke fortælle jer, hvordan det hele startede, men I vil helt sikkert blive forelsket i Firenze, Pisa, Lucca og andre vidunderne fra denne periode af historien.

Læs mere

De Italienske Søer og Schweiziske Alper – 6 dages Busrejse

Skøn busrejse i Alperne med udsigt til glamourøse søer i Norditalien og grønne dale i Schweiz. I alt 207.000 kvadratkilometer granittoppe, dybe søer og sne. Ved Comosøen og Maggioresøen bliver I præsenteret for arkitektur i renæssancestil og kendte hang-out steder. Fra Lausanne tager I til slotte ved søen og hjemstedet for den berømte Gruyère ost. I Lauterbrunnen og Zermatt kan I nyde synet af de postkortlignende alpetoppe, skove og flotte vandfald.

Læs mere

Pompeji, Amalfikysten & Skønne Syditalien – 6 dage

En eventyrlig busrejse gennem det sydlige Italien, hvor de smukke bjerge og kyster vil tage pusten fra jer. I lytter til spændende fortællinger og besøger landsbyer, der ligger på de stenede skråninger af de lucaniske Dolomitter og vulkanen Vesuv.
Samtidig kan I nyde de blide, skvulpende bølger på Salento-halvøen, opleve glitter og glamour på Amalfi Kysten og besøge fiskerbyerne ved Adriaterhavet.
Det er også lykkedes at inkludere Pompeji, Montecassino Abbey og nogle historiske vidundere i denne uimodståelige rejseplan.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin