Busrejser

Se Irland, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus bare sagen.

Det er rejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
Middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver tur, inkluderet i prisen, så der er ikke ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider være sammen med dine medrejsende, og da alle passagerer skifter sæde hver dag, kommer du til at sidde sammen med forskellige mennesker.

I kan også vælge vores minibusture.
Der kører I i en komfortabel minibus med maksimum 16 personer i hver, hvilket bl.a. betyder, at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for. På disse ture er kun overnatninger og morgenmad inkluderet.


A Taste of Ireland – 7 dage med bus

Tag på en dejlig busrejse til det sydlige Irland og se nogle af de frodigste dele af den grønne ø. I oplever bl.a. Ring of Kerry med de flotteste kyststrækninger og bjerge, Cliffs of Moher, Galway og Connemara.

Læs mere

Irlands Pubber & Folklore – 9 dage med bus

Glæd jer til at besøge nogle hyggelige irske pubber, bryggerier og et whiskey destilleri. I får også hørt den charmerende irske musik.
Her venter jer også nogle utroligt flotte naturoplevelser, bl.a. på Dinglehalvøen ved den irske vestkyst. Se fårehunde i aktion, smag en Irish Coffee og se hvordan man fremstiller krystalglas.

Læs mere

Det Nordlige Irland – 9 dage med bus

Tag på en vidunderlig ferie til Nordirland og den nordlige halvdel af Irland. Rejsen går bl.a. til Belfast, Giant’s Causeway, Derry, og Irlands nordligste punkt.
I vil også opleve den vidunderlige natur på Achill Island.
Turen inkluderer en masse spændende seværdigheder og oplevelser. I kan bl.a. skære tørv, besøge Titanic Museet, gå på den gamle bymur i Derry, se verdens ældste whiskydestilleri og opleve en irsk aften.

Læs mere

Irland Slotsferie – 10 dage med bus

Dette er vores mest eksklusive busrejse.
Tag på en helt uforglemmelig og forrygende rundrejse hvor I overnatter på nogle af Irlands bedste 4* & 5* hoteller/ slotshoteller.
Turen går fra Dublin mod sydvest til Cork, Kerry, Clare, Connemara og Galway, før I returnerer til Dublin. Der er ekstra god plads i bussen, da der på denne tur højst deltager 26 personer i alt.

Læs mere

Irland Rundt Classic – 13 dage m. bus

På denne oplevelsesrige rundrejse får I en enestående mulighed for at se mange smukke steder i Irland og Nordirland på én og samme tur.
I vil kunne nyde nogle af de mest spektakulære landskaber og besøge mange spændende seværdigheder.
Turen går fra Dublin til Belfast og Derry i Nordirland, videre til Donegal, Mayo, Galway, Clare, Kerry, Waterford og tilbage til Dublin.

Læs mere

Grand Tour of Scotland & Ireland – 16 dage med bus

Tag med på en flot rundrejse hvor I besøger både Skotland og Irland.
I kommer til at se de mest vidunderlige landskaber, og turen er spækket med masser af spændende besøg og underholdning undervejs.
Sejl på Loch Lomond, se sheepdogs i aktion, besøg et whiskydestilleri, oplev en skotsk fest, Edinburgh Castle (og Tattoo hvis I tager afsted i august). Besøg Titanic Museet i Belfast, Galway, den irske vestkyst og Dublin.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser, bl.a. til et par skotske øer. Se bl.a. gamle slotte, Ring of Kerry og Stonehenge.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin