Busrejser

Oplev Irland på en skøn busrejse, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs. Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus bare sagen.

Det er rejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
De fleste middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver rejse, inkluderet i prisen, så der er ikke ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er der engelsktalende guide, og I er sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider være sammen med dine medrejsende.

I kan også vælge vores rejser med minibus.
Der kører I i en komfortabel minibus med maksimum 16 personer i hver. På disse ture er kun overnatninger og morgenmad inkluderet.


A Taste of Ireland – 7 dage med bus

Få en “Taste of Ireland” på denne dejlige busrejse til det sydlige Irland, hvor I vil se nogle af de frodigste dele af Den Grønne Ø. I oplever bl.a. Ring of Kerry med de flotteste kyststrækninger og bjerge, Cliffs of Moher Galway og Dublin.

Læs mere

Irlands Pubber & Folklore – 9 dage med bus

Glæd jer til at besøge nogle af Irlands hyggelige pubber, bryggerier og et whiskeymuseum. I får også hørt den charmerende irske musik.
Her venter jer også nogle utroligt flotte naturoplevelser, bl.a. på Dinglehalvøen ved den irske vestkyst. Se fårehunde i aktion, smag en Irish Coffee og whiskey sammen med chokolade.

Læs mere

Det Nordlige Irland – 9 dage med bus

Tag på en fantastisk ferie til Nordirland og den nordlige del af Irland. Rejsen går bl.a. til Belfast, Giant’s Causeway, Derry og Irlands nordligste punkt. I vil også opleve den vidunderlige natur på Achill Island.
Turen inkluderer en masse spændende seværdigheder og oplevelser. I kan bl.a. skære tørv, besøge Titanic Museet, gå på den gamle bymur i Derry, se fårehunde vogte får og opleve en irsk aften.

Læs mere

Irland Slotsferie – 9 dage med bus

Denne luksus busrejse i Irland er for jer, der ønsker en eksklusiv oplevelse.
Tag på en uforglemmelig og forrygende rundrejse hvor I overnatter på nogle af Irlands bedste 5* hoteller/ slotshoteller.
Turen starter i Dublin og går mod sydvest til Wicklow, Cork, Kerry og Clare. Der er også ekstra god plads i bussen, da der på denne tur højst deltager 26 personer i alt.

Læs mere

Irland Rundt Classic – 13 dage m. bus

På denne oplevelsesrige rundrejse får I en enestående mulighed for at se en masse smukke steder i Irland og Nordirland på én og samme busrejse.
I vil kunne nyde nogle af Den Grønne Ø’s mest spektakulære landskaber og besøge mange spændende seværdigheder.
Turen går til Belfast og Derry i Nordirland, videre til Donegal, Mayo, Galway, Clare, Kerry, Waterford og tilbage til Dublin.

Læs mere

Grand Tour of Scotland & Ireland – 16 dage med bus

Tag med på en flot rundrejse hvor I besøger både Skotland og Irland.
I vil se de mest vidunderlige landskaber, og turen er spækket med masser af spændende oplevelser og underholdning undervejs.
Sejl på Loch Lomond, se sheepdogs i aktion, besøg et whiskydestilleri, oplev en skotsk fest, Edinburgh Castle (og Tattoo hvis I tager afsted i august). Besøg Titanic Museet i Belfast, Galway, den irske vestkyst og Dublin.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser. Se bl.a. det skotske højland, Irlands vestkyst, York, Cornwall og Stonehenge.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin