Vi har her samlet en håndfuld udtalelser fra nogle af vores kunder

Hvis du skulle have lyst til at komme med kommentarer til en rejse, du har været på arrangeret af Travel’s Easy, så hører vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Susanne Bøgvad Aubertin
Travel’s EasyApril 2023: Kør-selv ferie i Vestskotland

Tak for en veltilrettelagt rejse i Skotland!
En rejse, der har printet sig ind i vores hukommelse.
Hvor er der mange smukke steder.

Vh
Anne Jensen


Juli 2022: Togferie i Skotland - 10 dage

Vi rejste “ Skotland den Østlige tur” med en ekstra dag i Edinburgh og derefter  Aberdeen – Inverness og de sidste to dage af ti dage, på det skønne Fonab Castle i Pitlochry. Således at vi samlet havde ti dage til vores rundrejse i Skotland.
Vi havde en dejlig  tur med tog rundt i Skotland, med godt vejr og på rigtigt gode og centrale hoteller, der alle steder lå i gåafstand fra den lokale banegård.
Vi er meget historisk interesserede, så tre dage i Edinburgh var lige tilpas når vi både skulle opleve byen og på “ Ghost Tour” og besøge slottet.
I Aberdeen og Inverness havde vi sammen med Travels Easy booket rigtigt gode ture i minibusser helt op den højeste del af Skotland til “ Loch Ness og The Highlands “ og til “ Torridon, applecross og Eilean Donan Castle “ begge ture med lokale guider og de kan bestemt anbefales.
Vi sluttede rejsen af med et to dages ophold på Fonab Castle i Pitlochry, der er et kanon lækkert sted og en fantastisk beliggenhed.
For vores vedkommende klappede hele turen med et rigtigt godt program, og vi kan bestemt anbefale denne rejseform og Travel’s Easy. Når man rejser med tog får man sjælen med og oplever forandringerne i landskabet undervejs.

Mvh
Pia og Carsten Hansen


Juli 2022: Kør selv slotsferie i Skotland - 8 dage

Bare lige en tilbagemelding fra vores tur til Skotland.
Det var en rigtig fin tur, med fine overnatningssteder, og fantastiske køreture i det skotske højland. Og interessante slotsbesøg undervejs.
Vi skulle nok have fulgt dit råd om to overnatninger på Fonab Castle (frem for en overnatning på hotellet i Banchory, der var et udmærket hotel, men ikke på højde med de øvrige).
Specielt det sidste overnatningssted i Edinburgh var helt unikt.
Tak for at arrangere en uforglemmelig tur.

Med venlig hilsen

Helle og Peter Jessen


April 2022: Kør selv ferie i Sydengland - 10 dage

Tusind tak for en rigtig dejlig ferie, som I havde planlagt for os.
Vores 10 dages tur rundt i Sydengland gik fantastisk. I havde booket nogle fine hoteller med god udsigt, samt venlige mennesker, der tog godt imod os når vi kom. Jeres forslag til seværdigheder, gjorde vi også brug af. Vi vil til enhver tid anbefale jer, I gjorde det super godt.

Med venlig hilsen

Betty Ilvig Kristensen


Oktober 2019: Togrejse i Skotland - 10 dage

Jeg er netop kommet hjem efter en fantastisk dejlig togrejse rundt i Skotland. Tak for en udførlig og let overskuelig rejseplan. Jeg rejste alene, men var alle steder glad og tryg. Jeg vil stærkt overveje at vende tilbage til jer, når jeg til næste år, gerne vil se Sydengland.

Mange venlige hilsner
Lone Madsen


Juli 2019: Skotlands Højland & Harry Potter Toget – 9 dage

Vi vil blot melde tilbage, at vi har haft en rigtig spændende og lækker ferie i Skotland. Det var en rigtig fin ferie, I havde skruet sammen til os med lækre overnatningssteder og spændende oplevelser. Det fungerede så fint.

Mvh Bodil


Juni 2019: England og Skotland med tog - 14 dage

Vi vil rigtig gerne udtrykke vores begejstring for den oplevelse vi havde med Travel´s Easy.
Hele turen inkl. de dags ture I havde arrangeret for os, har været alletiders og de guider/selskab, der havde udflugterne, har været super gode.
Vi vil til en hver tid anbefale jer og har også gjort det 😊
På gensyn.

Kh Jeanne og Kim


April 2019: London, York, Lake District, Glasgow og Edinburgh med Tog - 10 dage

Vi var meget begeistret for turen, og jo mer vi tenker tilbake på den, jo mer begeistret blir vi! Det gikk, bokstavelig talt, på skinner. Været var litt blandet, men det får man ikke gjort noe med. Spesielt heldagsutflukten i Skottland var helt magisk, med sol fra skyfri himmel.
De to andre utfluktene, i Lake District og Yorkshire, var også flotte. Og for en stor fan av TV-serien «Heartbeat», var det en stor opplevelse å komme til Whitby, og ikke minst Goathland/ Aidensfield. Helt fantastisk!
Naturen overalt var storslagen, togene var flotte og rene, med hyggelig betjening. I det hele tatt, det var ingenting å klage på, bare positive opplevelser!
Opplegget til Travel’s Easy var flott, og vi har anbefalt både dere og reisen til alle vi kjenner. Alle burde dra på en slik tur, den var som sagt helt magisk!

Med vennlig hilsen Siri og Paul
Norge


April 2019: Edinburgh, Inverness & Loch Ness i Skotland

Hjemme igen fra fantastisk tur til Skotland, det har været en rigtig god tur ikke mindst busturen gennem højlandet, så tak for en godt arrangeret tur.

Venlig Hilsen Lone & Lars Jørgensen


Juli 2018: Skotland med Tog - Den Vestlige Tur - 9 dage

Hej Susanne,

Vi havde en helt igennem vellykket tur. Rejsen rundt med tog – på ”interrail billetter” var en rigtig god oplevelse, — og så bemærkede vi med misundelse, at selv små stationer i Skotland er bemandede, så man kan spørge om vej til hotel, få bekræftet afgangstidspunkter osv. Det er med til at gøre togturen til en god oplevelse. I Danmark er det blevet alt for automatisk og forudsætter, at man har en iPhone og er superbruger!
De to ture i minibus var også bare super gode, – med eminente guider. Både hoteller (ren luksus) og B&B var også helt ok. Og vejret var godt, lidt regn, men ikke noget der generede.
Alt i alt en god tur.
Tak for god tilrettelæggelse.

Venlig hilsen
Ole Olsen


August 2018: Togrejse i Sydengland - 11 dage

Vi er nu kommet hjem fra en dejlig togferie i England, hvor vi nød Cambridge, Brighton og Oxford i fulde drag.
Hotellerne var fine og meget forskellige og alle 3 byer gav os mange oplevelser. Sidst men ikke mindst brugte vi en hel dag på Blenheim Palace, og det var en fantastisk oplevelse.
Mange tak for hjælpen til en god rejse.

Mvh.
Käte Judy Larsen, Carsten Hammershøi & Lene Hammershøi


Juli 2018: Rejse til Loch Ness, Inverness & Edinburgh

Hej Susanne

Bare en kort tilbagemelding. Det var en fin tur, du fik sat sammen. Dejligt.
Rigtig fin bustur.
Tak for det. Høres ved en anden gang.

Mvh Gyrd


Maj 2018: Isle of Sky med minibus

Tusind tak til Travel Easy, buschaufføren/guiden Ross for tre fantastiske og vidunderlige dage på turen Isle of Skye. Vejret var fantastisk, solen har skinnet smukt fra himmel stort set på hele turen, hvor jeg har set den smukkeste natur, landskaber og slotte fra Edinburgh og til øen Isle of Skye og tilbage igen. Fantastisk hotel som jeg overnattede på i Portree, nemlig Rosedale Hotel som ligger så smukt helt ned til vandet.
Jeg elsker Skotland, og min næste rejse bliver selvfølgelig til Skotland igen.

Mange hilsner fra Anette Holm


Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse