Vi har her samlet en håndfuld udtalelser fra nogle af vores kunder

Hvis du skulle have lyst til at komme med kommentarer til en rejse, du har været på, arrangeret af Travel’s Easy, så hører vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Susanne Bøgvad Aubertin
Ejer
Travel’s EasySeptember 2023: Speyside Whiskytur og Edinburgh - 8 dage

Tak for dit arrangement af turen. Den var aldeles glimrende. Det er jo altid et godt tegn at man på turen tilbage allerede begynder at tale om den næste tur!
Rundturen til destillerierne var udmærket og chaufføren var super god og havde masser af spændende historier at fortælle.
Alt i alt en god tur som oversteg vores forventninger og lidt til.

Med venlig hilsen
Poul Nielsen


August 2023: 5 dages togrejse med Belmond Royal Scotsman og Edinburgh Tattoo -8 dage

Efter nu at have været hjemme i godt en uge, har indtrykkene fra en helt vidunderlig tur til Skotland med Royal Scotsman lagt sig lidt. Trods en del uforudsete episoder undervejs var turen rig på gode oplevelser.
Servicen på Prestonfield House kan ikke beskrives med ord. Alt fungerede bare og hjælpsomheden var upåklagelig.
Vi var glade for at have valgt de dyre billetter til Tattoo. Det blev en uforglemmelig aften i det bedre borgerlige selskab med masser af champagne.

Mange hilsner
Helge og Inga


August 2023: Rejse med minibus til Wales - 7 dage

Det var en skøn tur, vi så en masse, og det er et skønt land. Vores guide var rigtig god og fortalte en masse om Wales. Chaufføren var fantastisk – vi sad alle stille og nød turen, han kørte så dejligt, vi var overhovedet ikke nervøse – der var mange steder, hvor der skulle tages enormt hensyn til passagerer samt modkørende trafik.
Ligeså var vores overnatning en meget fin oplevelse.
Hele arrangementet kan kun anbefales, og det vil vi gøre.

Med venlig hilsen
Birgit og Susanne


Juli 2023: Kør selv ferie i Skotand - 10 dage

En stor tak for meget veltilrettelagt “kør selv tur” til Skotland! Du har fuldstændig fanget, hvad vi gerne ville se og opleve, og standarden/atmosfæren på hoteller/ Guest House’s var spot on. Så virkelig stor ros og mange tak fra os, som ikke vil tøve med at gøre brug af dig/Jer igen, eller at anbefale Jer til andre “eventyrlystne” i omgangskredsen.

De bedste hilsner fra
Karsten og Marianne Elland


Juli 2023: Familierejse i Vestskotland m. privatchauffør - 9 dage

Vi er nu kommet godt hjem efter en helt fantastisk tur til Skotland, vi har alle 11 været så begejstrede. Jeg ved dårligt, hvor jeg skal starte med superlativerne.
Glencoe House var naturligvis rejsens højdepunkt, alt var perfekt og alle nød i den grad de smukke omgivelser – inde og ude. Rundturen på Skye foregik i smukt vejr.  Vi havde svært ved at løsrive os fra Quiraing, der var helt betagende.
Alt i alt kan I nok se at vi har haft en super tur.  Vi havde alletiders driver. Han var 69, kørte meget behageligt, bandt det hele sammen og passede fuldstændig ind i vores selskab.
Flot tur I arrangerede for os!

Bedste hilsner
Kirsten & Sten


Juli 2023: Togferie i Skotland - Vestlige Tur - 11 dage

Mange tak for en veltilrettelagt tur, alt fungerede og dejligt at hotellerne lå tæt på banegårdene. I øvrigt sjovt med de meget forskellige hoteller, som alle var ok, men af meget forskellig karakter.
Og selv vejret artede sig, vi havde regn, men ikke noget der satte skår i glæden. Mest fantastisk var det på Skye, hvor det øsregnede, da vi spiste frokost, men da vi nåede ud til fyrtårnet, var havet spejlblank og solen strålede fra en skyfri himmel:-)

Venlig hilsen
Britta Bitsch


Juni 2023: Rejse til Paris - 8 dage

Tusind tak for booking m.m. af vores ferie til Paris. Fly – hotel – kørsel til/fra lufthavnen i Paris var perfekt. Dejligt ikke at skulle med Metro. Det var et fint hotel med nogle dejlige mennesker, aircondition og elevator og fuldstændig lydisoleret. Tæt på Metro og RER for at komme til Versailles. Lige hvad vi havde forstillet os.
Vi kan varmt anbefale jer, vi havde et fantastisk ophold.
Mvh.
Betty Ilvig Kristensen


April 2023: Kør-selv ferie i Vestskotland - 10 dage

Tak for en veltilrettelagt rejse i Skotland!
En rejse, der har printet sig ind i vores hukommelse.
Hvor er der mange smukke steder.

Vh
Anne Jensen


Juli 2022: Togferie i Skotland - 10 dage

Vi rejste “ Skotland den Østlige tur” med en ekstra dag i Edinburgh og derefter  Aberdeen – Inverness og de sidste to dage af ti dage, på det skønne Fonab Castle i Pitlochry. Således at vi samlet havde ti dage til vores rundrejse i Skotland.
Vi havde en dejlig  tur med tog rundt i Skotland, med godt vejr og på rigtigt gode og centrale hoteller, der alle steder lå i gåafstand fra den lokale banegård.
Vi er meget historisk interesserede, så tre dage i Edinburgh var lige tilpas når vi både skulle opleve byen og på “ Ghost Tour” og besøge slottet.
I Aberdeen og Inverness havde vi sammen med Travels Easy booket rigtigt gode ture i minibusser helt op den højeste del af Skotland til “ Loch Ness og The Highlands “ og til “ Torridon, applecross og Eilean Donan Castle “ begge ture med lokale guider og de kan bestemt anbefales.
Vi sluttede rejsen af med et to dages ophold på Fonab Castle i Pitlochry, der er et kanon lækkert sted og en fantastisk beliggenhed.
For vores vedkommende klappede hele turen med et rigtigt godt program, og vi kan bestemt anbefale denne rejseform og Travel’s Easy. Når man rejser med tog får man sjælen med og oplever forandringerne i landskabet undervejs.

Mvh
Pia og Carsten Hansen


Juli 2022: Kør selv slotsferie i Skotland - 8 dage

Bare lige en tilbagemelding fra vores tur til Skotland.
Det var en rigtig fin tur, med fine overnatningssteder, og fantastiske køreture i det skotske højland. Og interessante slotsbesøg undervejs.
Vi skulle nok have fulgt dit råd om to overnatninger på Fonab Castle (frem for en overnatning på hotellet i Banchory, der var et udmærket hotel, men ikke på højde med de øvrige).
Specielt det sidste overnatningssted i Edinburgh var helt unikt.
Tak for at arrangere en uforglemmelig tur.

Med venlig hilsen

Helle og Peter Jessen


April 2022: Kør selv ferie i Sydengland - 10 dage

Tusind tak for en rigtig dejlig ferie, som I havde planlagt for os.
Vores 10 dages tur rundt i Sydengland gik fantastisk. I havde booket nogle fine hoteller med god udsigt, samt venlige mennesker, der tog godt imod os når vi kom. Jeres forslag til seværdigheder, gjorde vi også brug af. Vi vil til enhver tid anbefale jer, I gjorde det super godt.

Med venlig hilsen

Betty Ilvig Kristensen


Oktober 2019: Togrejse i Skotland - 10 dage

Jeg er netop kommet hjem efter en fantastisk dejlig togrejse rundt i Skotland. Tak for en udførlig og let overskuelig rejseplan. Jeg rejste alene, men var alle steder glad og tryg. Jeg vil stærkt overveje at vende tilbage til jer, når jeg til næste år, gerne vil se Sydengland.

Mange venlige hilsner
Lone Madsen


Juli 2019: Skotlands Højland & Harry Potter Toget – 9 dage

Vi vil blot melde tilbage, at vi har haft en rigtig spændende og lækker ferie i Skotland. Det var en rigtig fin ferie, I havde skruet sammen til os med lækre overnatningssteder og spændende oplevelser. Det fungerede så fint.

Mvh Bodil


Juni 2019: England og Skotland med tog - 14 dage

Vi vil rigtig gerne udtrykke vores begejstring for den oplevelse vi havde med Travel´s Easy.
Hele turen inkl. de dags ture I havde arrangeret for os, har været alletiders og de guider/selskab, der havde udflugterne, har været super gode.
Vi vil til en hver tid anbefale jer og har også gjort det 😊
På gensyn.

Kh Jeanne og Kim


April 2019: London, York, Lake District, Glasgow og Edinburgh med Tog - 10 dage

Vi var meget begeistret for turen, og jo mer vi tenker tilbake på den, jo mer begeistret blir vi! Det gikk, bokstavelig talt, på skinner. Været var litt blandet, men det får man ikke gjort noe med. Spesielt heldagsutflukten i Skottland var helt magisk, med sol fra skyfri himmel.
De to andre utfluktene, i Lake District og Yorkshire, var også flotte. Og for en stor fan av TV-serien «Heartbeat», var det en stor opplevelse å komme til Whitby, og ikke minst Goathland/ Aidensfield. Helt fantastisk!
Naturen overalt var storslagen, togene var flotte og rene, med hyggelig betjening. I det hele tatt, det var ingenting å klage på, bare positive opplevelser!
Opplegget til Travel’s Easy var flott, og vi har anbefalt både dere og reisen til alle vi kjenner. Alle burde dra på en slik tur, den var som sagt helt magisk!

Med vennlig hilsen Siri og Paul
Norge


April 2019: Edinburgh, Inverness & Loch Ness i Skotland

Hjemme igen fra fantastisk tur til Skotland, det har været en rigtig god tur ikke mindst busturen gennem højlandet, så tak for en godt arrangeret tur.

Venlig Hilsen Lone & Lars Jørgensen