Vi har her samlet en håndfuld udtalelser fra nogle af vores kunder

Hvis du skulle have lyst til at komme med kommentarer til en rejse, du har været på arrangeret af Travel’s Easy, så hører vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Susanne Bøgvad Aubertin
Travel’s EasyOktober 2019: Togrejse i Skotland - 10 dage

Jeg er netop kommet hjem efter en fantastisk dejlig togrejse rundt i Skotland. Tak for en udførlig og let overskuelig rejseplan. Jeg rejste alene, men var alle steder glad og tryg. Jeg vil stærkt overveje at vende tilbage til jer, når jeg til næste år, gerne vil se Sydengland.

Mange venlige hilsner
Lone Madsen


Juli 2019: Skotlands Højland & Harry Potter Toget – 9 dage

Vi vil blot melde tilbage, at vi har haft en rigtig spændende og lækker ferie i Skotland. Det var en rigtig fin ferie, I havde skruet sammen til os med lækre overnatningssteder og spændende oplevelser. Det fungerede så fint.

Mvh Bodil


Juni 2019: England og Skotland med tog - 14 dage

Vi vil rigtig gerne udtrykke vores begejstring for den oplevelse vi havde med Travel´s Easy.
Hele turen inkl. de dags ture I havde arrangeret for os, har været alletiders og de guider/selskab, der havde udflugterne, har været super gode.
Vi vil til en hver tid anbefale jer og har også gjort det 😊
På gensyn.

Kh Jeanne og Kim


April 2019: London, York, Lake District, Glasgow og Edinburgh med Tog - 10 dage

Vi var meget begeistret for turen, og jo mer vi tenker tilbake på den, jo mer begeistret blir vi! Det gikk, bokstavelig talt, på skinner. Været var litt blandet, men det får man ikke gjort noe med. Spesielt heldagsutflukten i Skottland var helt magisk, med sol fra skyfri himmel.
De to andre utfluktene, i Lake District og Yorkshire, var også flotte. Og for en stor fan av TV-serien «Heartbeat», var det en stor opplevelse å komme til Whitby, og ikke minst Goathland/ Aidensfield. Helt fantastisk!
Naturen overalt var storslagen, togene var flotte og rene, med hyggelig betjening. I det hele tatt, det var ingenting å klage på, bare positive opplevelser!
Opplegget til Travel’s Easy var flott, og vi har anbefalt både dere og reisen til alle vi kjenner. Alle burde dra på en slik tur, den var som sagt helt magisk!

Med vennlig hilsen Siri og Paul
Norge


April 2019: Edinburgh, Inverness & Loch Ness i Skotland

Hjemme igen fra fantastisk tur til Skotland, det har været en rigtig god tur ikke mindst busturen gennem højlandet, så tak for en godt arrangeret tur.

Venlig Hilsen Lone & Lars Jørgensen


Juli 2018: Skotland med Tog - Den Vestlige Tur - 9 dage

Hej Susanne,

Vi havde en helt igennem vellykket tur. Rejsen rundt med tog – på ”interrail billetter” var en rigtig god oplevelse, — og så bemærkede vi med misundelse, at selv små stationer i Skotland er bemandede, så man kan spørge om vej til hotel, få bekræftet afgangstidspunkter osv. Det er med til at gøre togturen til en god oplevelse. I Danmark er det blevet alt for automatisk og forudsætter, at man har en iPhone og er superbruger!
De to ture i minibus var også bare super gode, – med eminente guider. Både hoteller (ren luksus) og B&B var også helt ok. Og vejret var godt, lidt regn, men ikke noget der generede.
Alt i alt en god tur.
Tak for god tilrettelæggelse.

Venlig hilsen
Ole Olsen


August 2018: Togrejse i Sydengland - 11 dage

Vi er nu kommet hjem fra en dejlig togferie i England, hvor vi nød Cambridge, Brighton og Oxford i fulde drag.
Hotellerne var fine og meget forskellige og alle 3 byer gav os mange oplevelser. Sidst men ikke mindst brugte vi en hel dag på Blenheim Palace, og det var en fantastisk oplevelse.
Mange tak for hjælpen til en god rejse.

Mvh.
Käte Judy Larsen, Carsten Hammershøi & Lene Hammershøi


Juli 2018: Rejse til Loch Ness, Inverness & Edinburgh

Hej Susanne

Bare en kort tilbagemelding. Det var en fin tur, du fik sat sammen. Dejligt.
Rigtig fin bustur.
Tak for det. Høres ved en anden gang.

Mvh Gyrd


Maj 2018: Isle of Sky med minibus

Tusind tak til Travel Easy, buschaufføren/guiden Ross for tre fantastiske og vidunderlige dage på turen Isle of Skye. Vejret var fantastisk, solen har skinnet smukt fra himmel stort set på hele turen, hvor jeg har set den smukkeste natur, landskaber og slotte fra Edinburgh og til øen Isle of Skye og tilbage igen. Fantastisk hotel som jeg overnattede på i Portree, nemlig Rosedale Hotel som ligger så smukt helt ned til vandet.
Jeg elsker Skotland, og min næste rejse bliver selvfølgelig til Skotland igen.

Mange hilsner fra Anette Holm


Juli 2017: Kør-selv ferie Irlands Vestkyst - 10 dage

Så er vi hjemme igen efter en dejlig tur til Irland. Det var nogle gode steder I havde fundet til os og afstanden imellem byerne var også perfekt. Det var en fin oplevelse af rejse rundt i Irland. Flot land og flinke mennesker.

Med venlig hilsen
Thomas Bernsen


Juni 2017: Kør-selv ferie i Irland - 16 dage

Vi kom hjem efter 16 vidunderlige dage i Irland. Vi synes, I fortjener lidt feed-back. Vi har oplevet rigtig meget og set rigtig meget af Irland. Turen var supergodt arrangeret, og alt klappede som det skulle. Den planlagte rute var fin og på hotellerne, som I havde booket til os, følte vi os alle vegne ventet og godt modtaget. Lækre hoteller i øvrigt.

Mange hilsner fra
Lars S. Pedersen og Jytte Kallesøe.


Juni 2017: Kør-selv ferie i Skotland

Tusind tak for en rigtig dejlig ferie I fik planlagt for os. Vi havde en fantastisk ferie. Vi er super tilfredse med planlægning samt leje af bil og hoteller. Jeres forslag til udflugter var også gode.

Betty Ilvig Kristensen


Juni 2017: Skotland med tog - Den Vestlige Tur - 8 dage

Jeg vil bare sige mange tak for en god betjening. Vi havde en rigtig god tur, og alt gik efter planen. 1000 tak for hjælpen og vi vil til hver en tid give Jer vores bedste anbefalinger.

Venlig hilsen
Heidi Møller og familie


Maj 2017: Kør-selv ferie i Irland - 13 dage

Med en stor tak for hjælpen, både da vi måtte aflyse turen sidste år, og i forbindelse med arrangementet i år, vil vi gerne udtrykke, at vores tur har været utrolig vellykket. Vi er netop kommet hjem, og alt har været meget velfungerende, både hoteller, transport og turplanlægning. Tusind tak for en dejlig tur.

Venlig hilsen
Rie & Søren (& Merete)


Maj 2017: Edinburgh og rundrejse med minibus i Skotland

Tusind tak for en fantastisk og smuk rejse i Skotland. Jeg har været på turen: “Edinburgh og Loch Ness”. Jeg har haft 4 vidunderlige dage i Skotland, og der var solskin stort set hele tiden. Vil du sørge for at busselskabet får ros og især vores chauffør/guide Stefan, han er fantastisk til at fortælle om Skotland og er en sød og rar person. Hotellet var perfekt, flinkt personale, lækker mad, dejlige værelser. Det er der, jeg vil overnatte, når jeg fremover skal til Edinburgh. Jeg håber, at det kan lade sig gøre, at jeg kan bestille en ny rejse hos jer snart, meget gerne til næste år.

Mange hilsner fra Anette Holm


April 2017: Whiskyrejse i det vestlige Skotland

Kære Susanne, så er vi kommet hjem igen – Vi havde en fantastisk tur – transport – overnatning og arrangementer fungerede optimalt – vi havde fantastiske oplevelser hver eneste dag.

Tusind tak, og de bedste whisky hilsner fra
John og Carsten


April 2017: Kør-selv rundrejse i Skotland 7 personer i 8 dage

Kære Susanne,

Vi vil blot takke dig for den fantastiske rejse, du havde planlagt for os i påsken! Vi boede fantastiske steder, kørte de flotteste steder og så nogle fantastiske ting…. Glencoe House bliver et sted vi aldrig glemmer 😊
Så endnu engang tak – vi anbefaler jer til alle!

Mange hilsner
Familien Pociot