Togrejser

Rejs med tog rundt i Skotland.
Vi har et bredt udvalg af kvalitets-togrejser, og vi designer gerne rejsen, så I kan være sikre på, at lige netop jeres ønsker bliver opfyldt.

Forestil jer, at I kan læne jer tilbage og slappe af uden at skulle tænke på at køre i “den forkerte side” af vejen.
Togrejserne er af høj kvalitet med gode overnatningssteder.

I rejser på egen hånd, og vi kan tilbyde jer skræddersyede rejser i hele Skotland, både for individuelle rejsende og grupper.

Vores togrejser kan også bestilles med førsteklasses billetter og pladsreservationer.

Husk! Kvalitet og personlig service er altid vigtig for os.


Skotland med Tog – Den Vestlige Tur – 8 dage

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, den lille charmerende by Pitlochry, “Højlandet Hovedstad” Inverness og den flotte Isle of Skye.
Der er også en overnatning i Fort William, der ligger meget smukt ved Storbritanniens højeste bjerg. Det er også derfra Harry Potter toget kører ud til vestkysten.
Til sidst vil I besøge den livlige storby, Glasgow.

Læs mere

Skotland med Tog – Den Østlige tur – 8 dage

En spændende togrejse til bl.a. Edinburgh, Aberdeen, Inverness og Perthshire. Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, “Granitbyen” Aberdeen og Inverness der kaldes “Højlandets Hovedstad”.
Glæd jer også til en spændende heldagstur med minibus til Loch Ness, Isle of Skye, den skotske vestkyst eller til et whiskydestilleri.

Læs mere

Skotland med Tog – Den Nordlige tur – 10 dage

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, “Højlandets Hovedstad” Inverness og Glasgow.
I tager på en spændende 2-dages tur med minibus gennem de smukkeste landskaber helt op til Nordskotland og sejler videre til Orkney. Øen byder bl.a. på gamle bosættelser, der er ældre end pyramiderne og den er desuden i høj grad præget af vikingerne.

Læs mere

London, York, Lake District, Glasgow og Edinburgh – 9 dage med tog

Glæd jer til en oplevelsesrig 9-dages togrejse fra London til den hyggelige gamle vikingeby York, videre mod nordvest til ferieområdet Lake District, der er et af Englands smukkeste. Der kommer I på en flot éndagstur med minibus. Nyd også et par dage i Glasgow med endnu en éndagstur, denne gang til det skotske højland og Loch Ness. I slutter af med et ophold i Skotlands smukke hovedstad Edinburgh.

Læs mere

England og Skotland med tog – 11 dage

En super spændende rejse med tog gennem smukke og typisk engelske landskaber, der varierer fra grønne bakker til Nordvestenglands og Skotlands bjerge. I besøger London, Bath, Liverpool og Glasgow.  Der er éndagsture til Lacock, Stonehenge & Cotswolds, Lake District og til det skotske højland. Der er masser af oplevelser undervejs bl.a. London Eye, og en Beatles Magical Mystery Tour.

Læs mere

Belmond Royal Scotsman – The Highland Journey – 3 dage

En smuk togrejse med det elegante luksustog Belmond Royal Scotsman. At se det fortryllende skotske højland på denne måde er en uforglemmelig oplevelse. Læn jer tilbage og nyd de fantastisk landskaber glider forbi.
På denne tur kører I bl.a. til Cairngorm Mountains i højlandet og besøger Rothiemurchus Estate. Se også Culloden Battlefield og et whiskydestilleri.

Læs mere

Belmond Royal Scotsman – Western Rail Journey – 4 dage

Royal Scotsman er Storbritanniens eneste luksustog med sovekupéer. Det er ren luksus med udsøgt mad og drikke og gennemført service.
Nyd synet af Loch Lomond, Storbritanniens højeste bjerg, Isle of Bute med det overdådige Mount Stuart House på denne skønne rejse gennem det skotske højland.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin