Togrejser

Rejs med tog rundt i Skotland.
Vi har et bredt udvalg af kvalitets togrejser, og vi designer gerne rejsen, så I kan være sikre på, at lige netop jeres ønsker bliver opfyldt.

Forestil jer, at I kan læne jer tilbage og slappe af uden at skulle tænke på at køre i “den forkerte side” af vejen.
Togrejserne er af høj kvalitet med gode overnatningssteder, deriblandt manor houses. Det er også muligt at bo på skønne slotshoteller.

I rejser på egen hånd, og vi kan tilbyde jer skræddersyede rejser i hele Skotland, både for individuelle rejsende og grupper.

Husk! Kvalitet og personlig service er altid vigtigt for os.


Skotland med Tog – Den Vestlige Tur – 10 dage

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, den lille charmerende by Pitlochry, “Højlandet Hovedstad” Inverness og den flotte Isle of Skye.
Der er også en overnatning i Fort William, der ligger meget smukt ved Storbritanniens højeste bjerg. Det er også derfra Harry Potter toget kører ud til vestkysten.
Til sidst vil I besøge den livlige storby, Glasgow.

Læs mere

Skotland med Tog – Den Østlige tur – 10 dage

En spændende togrejse i det østlige Skotland. I besøger Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, “Granitbyen” Aberdeen og Inverness, der kaldes “Højlandets Hovedstad”.
Glæd jer også til et par oplevelsesrige heldagsture med bus i det skotske højland til Aberdeenshire, Loch Ness, Isle of Skye, den skotske vestkyst eller på en whiskytur.

Læs mere

Skotland med Tog – Den Nordlige tur & North Coast 500 – 10 dage

En fantastisk oplevelse! Togrejse til “Højlandets Hovedstad”, Inverness, og en fantastisk 3-dages tur med minibus helt op til det smukke Nordskotland ad Skotlands North Coast 500. I kører gennem de flotteste landskaber, helt op til det vilde højland. Her vil I opleve hvide sandstande, oldgamle bjerglandskaber, småbitte landsbyer, snoede veje og gamle slotte.  I besøger også Pitlochry, Glasgow og Skotlands smukke hovedstad Edinburgh.
I føler jer måske ikke helt trygge ved at køre i “den forkerte side” af vejen, men det behøver ikke at være et problem. Med tog og bus kan I komme rundt i Skotland på en dejlig afslappet måde.

Læs mere

Belmond Royal Scotsman – Classic Splendours – Edinburgh & Togrejse i Skotland – 8 dage

Super flot togrejse med Belmond Royal Scotsman der er Storbritanniens eneste luksustog med sovekupéer. Rejsen inkluderer også 3 overnatninger på et lækkert 5* hotel i Edinburgh.
Togrejsen er ren forkælelse med udsøgt mad og drikke og gennemført service. Toget følger østkysten og videre mod vest ad den smukkeste togstrækning gennem højlandet, helt ud til Skotlands vestkyst. I kommer også ned gennem den smukke Cairngorm National Park.

 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin