Minibusrejser

Disse busrejser med minibus rundt i Skotland betyder, at I kører I i en Mercedes minibus med maksimum 16 personer i hver. Dette giver den fordel, at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med minibus en oplagt løsning. I kan slappe af, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur undervejs.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 og hør mere.

Alle rundrejserne er med passagerer fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af nationaliteter.
Det er kvalitetsrejser, og på turene er den engelsktalende chauffør også jeres guide.

På disse ture er kun morgenmad inkluderet.
Diverse entréer og andre måltider er ikke inkluderet i prisen.


Rejse til Edinburgh & Isle of Skye – 6 dage

En rejse til nogle af de smukkeste og mest dramatiske steder i Skotlands højland.
Rejsen starter i Edinburgh og fortsætter til den bjergrige ø Isle of Skye. Glæd jer til at udforske af de smukkeste og mest dramatiske steder i Skotlands højland. I vil bl.a. se Glencoe, Loch Ness og Eilean Donan Castle.
I tilbringer også 3 dage i Edinburgh og ser Edinburgh Castle.

Læs mere

Speyside Whiskytur – 3 dage med minibus

For alle, der kan lide whisky, er dette den oplagte tur. I kommer på en rigtig spændende rejse med minibus til det smukke Speyside i Skotlands højland. Det er et smukt område med masser af bjerge og dale, så naturoplevelserne er absolut en vigtig del af pakken. I besøger 4 forskellige whiskydestillerier i Speyside.

Læs mere

Nordenglands Lake District – 3 dage med minibus

En rigtig spændende og meget smuk tur gennem det sydlige Skotland til Nordenglands skønne Lake District. I overnatter i den livlige markedsby Keswick og ser bl.a. de smukke søer, vandfald og masser af bjerge. Der er besøg på Wordsworth’s hus, en skiferproduktion, Castlerigg, Penrith Castle m.m.

Læs mere

Islay & Whiskykysten – 4 dage med minibus

Rejsen for alle whiskyelskere! En flot busrejse med minibus hvor I besøger øen Islay ved Skotlands vestkyst. Islay kaldes også “The Queen of the Isles”.
Mange kendere vil nok have stiftet bekendtskab med de røgede whiskyer, der fremstilles langs med vestkysten.
På Islay finder I desuden en utrolig flot natur, så der er noget for alle.

Læs mere

Isle of Skye & det Vestlige Højland – 4 dage med minibus

Smuk rejse til Isle of Skye og Skotlands vestlige højland. På denne busrejse finder I imponerende slotte, fantastiske bjerglandskaber og hyggelige landsbyer.
I ser bl.a. den ikoniske Glenfinnan Viadukt som toget “Hogwarts Express” fra Harry Potter kører over. Se også Rannoch Moor, Glencoe, The Kelpies, Mallaig, Glen Sheil, Old Man of Storr og bjergene i Cuillin Hills.

Læs mere

I Outlanders Fodspor – 4 dage med minibus

Vi tilbyder en super spændende rejse med minibus med Outlander tema. Tag på tidsrejse gennem denne kærlighedsaffære, hvor I følger i Jamie and Claires fodspor.  Oplev Skotlands majestætiske landskaber med søer, bjerge og dale, floder og hører en masse historier. I rejser ad snoede veje og oplever bl.a. en 4.000 år gammel kirkegård og vandrer gennem gamle slagmarker ved Culloden. Besøg nogle af Skotlands slotte, bl.a. Doune Castle der er et af Skolands mest brugte til filmoptagelser og Midhope Castle der er Jamies familiehjem, Lallybroch.

Læs mere

Highland Explorer & Isle of Skye – 5 dage med minibus

På denne busrejse har I chancen for at opleve Skotlands vilde højland.
I kører fra Edinburgh helt op i den nordvestlige del af Skotland til den lille fiskerby Ullapool. En vidunderlig rute ad små bjergveje. Turen fortsætter til den smukke ø Isle of Skye.
Busrejsen byder på nogle vildt flotte naturoplevelser med øde landskaber og udsigter, man sent glemmer.

Læs mere

Orkney og Skotlands Nordkyst – 5 dage med minibus

Det nordlige Skotland og Orkney er indbegrebet af flot og uberørt natur. I kommer på en skøn busrejse til det skotske højland. Turen går helt op til den nordligste del af Skotland, hvorfra I sejler til Orkney.
På tilbagevejen besøger I bl.a. den lille fiskerby Ullapool på Skotlands vestkyst. En spændende rejse!

Læs mere

Iona, Mull & Isle of Skye – 5 dage med minibus

En flot busrejse til Skotlands vidunderlige vestkyst og øerne Mull, Iona og Isle of Skye der hører til de Indre Hebrider.
Undervejs kan I glæde jer over uforglemmelige naturoplevelser.
Nogle andre højdepunkter er havnebyen Oban, Skotlands smukkeste sø, Loch Lomond, Storbritanniens højeste bjerg ved Fort William og Loch Ness.

Læs mere

Lewis, Harris & Isle of Skye – 6 dage med minibus

Tag på en fantastisk busrejse til Skotlands vestligste øer, Lewis, Harris og Isle of Skye. Både De Indre og De Ydre Hebrider byder på nogle helt unikke naturoplevelser.
I ser bl.a. den mystiske Callanich stencirkel, Quilt Rock, Eilean Donan Castle, flotte hvide sandstrande og forrevne klippekyster.

Læs mere

Whiskyrejse til Islay og Speyside – 8 dage med minibus

Den perfekte rejse for alle whiskyelskere! På denne busrejse besøger I mindst 8 forskellige destillerier, lige fra de røgede whiskyer på Islay til de mere bløde i Speyside.
I kan se frem til en pragtfuld tur, der også byder på et væld af spektakulære naturoplevelser.

Læs mere

Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til Skotland for mindre grupper op til ca. 20 personer, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.
I kan bo på slotte, manor houses eller bo på hotel, alt efter temperament og budget.
Måske en VIP fiske-tur kunne friste, 4×4 off road, madlavningskursus, diverse aktiviteter såsom lerdueskydning, bueskydning, bueskydning, mountain biking, river rafting, whiskysmagning – eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne? Kør i 4×4, tag på sejltur, få lavet en personlig farvetest og meget mere.
For firmaer tilbyder vi desuden alt fra team building til mødelokaler.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin