Busrejser

Se Skotland, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus bare sagen.

Det er rejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
Middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver tur, inkluderet i prisen, så der er ikke ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider være sammen med dine medrejsende, og da alle passagerer skifter sæde hver dag, kommer du til at sidde sammen med forskellige mennesker.


A Taste of Scotland – 5 dage med bus

På denne dejlige rundrejse besøger I bl.a. Skotlands største by Glasgow, sejler på Loch Ness, besøger et whiskydestilleri og St Andrews.
I slutter af med at bo på et dejligt manor house hotel nær Edinburgh.
Glæd jer også til en skotsk aften, besøg på Edinburgh Castle og Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Scottish Supreme – 8 dage med bus

En luksustur for jer der vil bo mere eksklusivt, hvor I bor på nogle af Skotland bedste hoteller og spiser rigtig god mad.
I kommer til at rejse i en mindre gruppe, da der på denne tur deltager maksimum 28 personer. I besøger bl.a. nogle af Skotlands smukke slotte, bl.a. Stirling Castle, golfens hjemby St. Andrews og sejler på Loch Ness. og får et indblik i hvordan et whiskydestilleri arbejder.

Læs mere

Highlights of Scotland – 8 dage med bus

Tag med på en smuk rundrejse fra Glasgow til Fort William, Isle of Skye, den sagnomspundne Loch Ness, Speyside, Royal Deeside, golfens hjemsted St Andrews og Edinburgh.
I oplever de mest vidunderlige landskaber, sejler på Loch Lomond, besøger et whiskydestilleri, hygger jer til en skotsk fest, ser Edinburgh Castle og Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Best of Britain – 10 dage med bus

Få en fantastisk oplevelse! Nogle af denne turs højdepunkter er Windsor, York, Edinburgh med cabaret (og Tattoo hvis I tager afsted i august), Beatles Story i Liverpool, walisisk banquet og Stonehenge. I kommer på alletiders rundrejse fra London op langs den østlige del af England til den gamle vikingeby, York, og videre nordpå til Skotlands hovedstad, Edinburgh. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Liverpool, Wales og Bath.

Læs mere

Scottish Isles and Glens – 13 dage med bus

Tag med på en fantastisk rejse til den Skotske vest- og nordkyst hvor I besøger nogle af øerne og det vilde højland.
Turen starter i Glasgow og fortsætter til Isle of Bute og Isle of Skye. Derfra går den videre op til fiskerbyen Ullapool og den nordligste del af Skotland og Orkney øen. Andre af rejsens highlights er Loch Ness og Urquhart Castle.

Læs mere

Grand Tour of Scotland & Ireland – 16 dage med bus

Tag med på en flot rundrejse hvor I besøger både Skotland og Irland.
I kommer til at se de mest vidunderlige landskaber, og turen er spækket med masser af spændende besøg og underholdning undervejs.
Sejl på Loch Lomond, se sheepdogs i aktion, besøg et whiskydestilleri, oplev en skotsk fest, Edinburgh Castle (og Tattoo hvis I tager afsted i august). Besøg Titanic Museet i Belfast, Galway, den irske vestkyst og Dublin.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser, bl.a. til et par skotske øer. Se bl.a. gamle slotte, Ring of Kerry og Stonehenge.

Læs mere

Skotland for Grupper

Vi designer skræddersyede kvalitetsrejser overalt i Skotland for grupper af alle størrelser, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.
I kan leje et helt slot eller manor house eller bo på hotel alt efter temperament.
Måske en VIP fiske- eller jagttur kunne friste, 4×4 off road, madlavningskursus, personlig farvetest, whiskysmagning – eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne?
For firmaer klarer vi desuden alt fra mødelokaler til specielle events og team building.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin