Busrejser

Travel’s Easy tilbyder busrejser til alle dele af Skotland. Se bl.a. det skotske højland, De Ydre Hebrider, Orkney, Isle of Skye, Loch Ness, Stirling, Edinburgh og Glasgow.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus i Skotland en oplagt idé. Så kan I læne jer tilbage, nyde den smukke natur og slappe af undervejs. Vores busrejser i Skotland er rejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
De fleste middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver rejse, inkluderet i prisen, så der er ikke mange ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Alle inkluderede måltider vil indtages sammen med jeres medrejsende.

I kan også vælge at tage på en af vores minibusrejser.
Et lidt andet koncept hvor I kører i en minibus med højst 16 personer. På disse busrejser er kun overnatninger og morgenmad inkluderet, så de er et lidt andet koncept.


A Taste of Scotland – 5 dage med bus

På denne dejlige busrejse besøger I bl.a. Skotlands største by Glasgow, sejler på Loch Ness, besøger et whiskydestilleri og St Andrews.
I slutter af med at bo på et dejligt country house hotel nær Edinburgh.
Glæd jer også til en skotsk aften, besøg på Edinburgh Castle og oplev Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Highlights of Scotland – 8 dage med bus

Tag med på en oplevelsesrig busrejse til nogle af højdepunkterne i Skotland. Se Glasgow, Fort William, Isle of Skye, den sagnomspundne Loch Ness, Speyside, Royal Deeside, golfens hjemsted St Andrews og Edinburgh.
I vil opleve de mest vidunderlige landskaber, sejle på Loch Lomond, besøge et whiskydestilleri, hygge jer til en skotsk fest, se Edinburgh Castle og Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Best of Britain – 10 dage med bus

En fantastisk oplevelse! Nogle af denne busrejses højdepunkter er Windsor, York, Edinburgh, Beatles Story i Liverpool og Stonehenge.
I starter i London og kører op langs den østlige del af England og videre nordpå til Skotlands hovedstad, Edinburgh. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Wales og Bath.

Læs mere

Scottish Isles and Glens – 13 dage med bus

Tag med på en fantastisk busrejse til den skotske vest- og nordkyst. I besøger nogle af Skotlands smukke øer og det vilde højland.
Busturen starter i Glasgow og fortsætter til Isle of Bute og Isle of Skye. Derfra går den op langs vestkysten til fiskerbyen Ullapool og videre til den nordligste del af Skotland og Orkney øen. Andre af busrejsens højdepunkter er Glencoe, Loch Ness og Urquhart Castle.

Læs mere

Grand Tour of Scotland & Ireland – 16 dage med bus

Tag med på en spændende rundrejse hvor I besøger både Skotland og Irland.
Se de mest vidunderlige landskaber, og nyd en rejse spækket med masser af spændende oplevelser undervejs.
Sejl på Loch Lomond, se sheepdogs i aktion, besøg et whiskydestilleri, Edinburgh Castle (og se Tattoo hvis I tager afsted i august). Besøg Titanic Museet i Belfast, Galway, den irske vestkyst og Dublin.

Læs mere

Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til Skotland for mindre grupper op til ca. 20 personer, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.
I kan bo på slotte, manor houses eller bo på hotel, alt efter temperament og budget.
Måske en VIP fiske-tur kunne friste, 4×4 off road, madlavningskursus, diverse aktiviteter såsom lerdueskydning, bueskydning, bueskydning, mountain biking, river rafting, whiskysmagning – eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne? Kør i 4×4, tag på sejltur, få lavet en personlig farvetest og meget mere.
For firmaer tilbyder vi desuden alt fra team building til mødelokaler.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin