Busrejser

Busrejser i Skotland. Det er busrejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus bare sagen. Så kan I læne jer tilbage, nyde den smukke natur og slappe af undervejs.
De fleste middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver rejse, inkluderet i prisen, så der er ikke mange ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider være sammen med dine medrejsende.

I kan også vælge at tage på en af vores minibusrejser.
Et lidt andet koncept hvor I kører i en minibus med højst 16 personer. På disse busrejser er kun overnatninger og morgenmad inkluderet.


A Taste of Scotland – 5 dage med bus

På denne dejlige busrejse besøger I bl.a. Skotlands største by Glasgow, sejler på Loch Ness, besøger et whiskydestilleri og St Andrews.
I slutter af med at bo på et dejligt manor house hotel nær Edinburgh.
Glæd jer også til en skotsk aften, besøg på Edinburgh Castle og Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Scottish Supreme – 8 dage med bus

En skøn luksusrejse for jer der vil bo mere eksklusivt. I overnatter på nogle af Skotlands bedste hoteller og spiser også rigtig godt.
I rejser i en mindre gruppe, da der på denne tur deltager maksimum 28 personer. I besøger bl.a. nogle af Skotlands smukke slotte, golfens hjemby St. Andrews og sejler på Loch Ness og får også et indblik i, hvordan et whiskydestilleri arbejder.

Læs mere

Highlights of Scotland – 8 dage med bus

Tag med på en smuk busrejse i Skotland. Se Glasgow, Fort William, Isle of Skye, den sagnomspundne Loch Ness, Speyside, Royal Deeside, golfens hjemsted St Andrews og Edinburgh.
I oplever de mest vidunderlige landskaber, sejler på Loch Lomond, besøger et whiskydestilleri, hygger jer til en skotsk fest, ser Edinburgh Castle og Tattoo’et, hvis I rejser i august.

Læs mere

Best of Britain – 10 dage med bus

Få en fantastisk oplevelse! Nogle af denne busrejses højdepunkter er Windsor, York, Edinburgh med cabaret (og Tattoo hvis I tager afsted i august), Beatles Story i Liverpool, walisisk banquet og Stonehenge.
I kommer på alletiders rundrejse fra London op langs den østlige del af England og videre nordpå til Skotlands hovedstad. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Wales og Bath.

Læs mere

Scottish Isles and Glens – 13 dage med bus

Tag med på en fantastisk rejse til den Skotske vest- og nordkyst. I besøger nogle af Skotlands øer og det vilde højland.
Turen starter i Glasgow og fortsætter til Isle of Bute og Isle of Skye. Derfra går den videre op til fiskerbyen Ullapool og den nordligste del af Skotland og Orkney øen. Andre af rejsens highlights er Loch Ness og Urquhart Castle.

Læs mere

Grand Tour of Scotland & Ireland – 16 dage med bus

Tag med på en flot rundrejse hvor I besøger både Skotland og Irland.
I vil se de mest vidunderlige landskaber, og turen er spækket med masser af spændende oplevelser og underholdning undervejs.
Sejl på Loch Lomond, se sheepdogs i aktion, besøg et whiskydestilleri, oplev en skotsk fest, Edinburgh Castle (og Tattoo hvis I tager afsted i august). Besøg Titanic Museet i Belfast, Galway, den irske vestkyst og Dublin.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser. Se bl.a. det skotske højland, Irlands vestkyst, York, Cornwall og Stonehenge.

Læs mere

Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til Skotland for grupper af alle størrelser, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.
I kan leje et helt slot eller manor house eller bo på hotel alt efter temperament.
Måske en VIP fiske- eller jagttur kunne friste, 4×4 off road, madlavningskursus, personlig farvetest, whiskysmagning – eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne?
For firmaer klarer vi desuden alt fra mødelokaler til specielle events og team building.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin