Storbyrejser

Skræddersyede rejser til London, Manchester, Birmingham og Englands andre storbyer.
Vi har et bredt udvalg af kvalitetsrejser for dig der vil have luksushoteller og god service.

En storbyrejse i England er lig med mulighed for masser af fantastiske oplevelser, lige fra shopping til kultur, gastronomi og spændende aktiviteter.
Millionbyen London er et velkendt bud på en storbyferie med mangfoldige muligheder, men også Englands øvrige storbyer er oplagte destinationer. Tag f.eks. på Beatles tur til Liverpool eller følg i Vikingernes fodspor i York.

Vi designer jeres storbyrejse – også til grupper af alle størrelser.
Kontakt os for en snak og få et tilbud.


London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Lad Travel’s Easy designe jeres næste grupperejse til London og England. Vi tilbyder professionelle individuelle løsninger og sammensætter jeres tur i samarbejde med jer. Uanset gruppens størrelse og om I er erhvervsfolk, der har fokus på møder og events, en forening – eller måske en stor familie eller vennegruppe, så har vi masser af gode ideer til indholdet på jeres rejse. I kan f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, spise middag akkompagneret af operasang, eller holde jeres event i en af Londons mange ikoniske bygninger. Vi sørger for at jeres firmarejse eller storbyferie bliver helt perfekt.

Læs mere

London – Skræddersyede Luksusrejser

For jer, der ønsker en eksklusiv pakkerejse, designer vi jeres Londonrejse, så den matcher jeres ønsker. Måske ønsker I at fejre en speciel begivenhed med gode venner eller familie, holde en romantisk ferie eller en firmarejse. Har I lyst til at bo på et af Londons bedste hoteller, så kontakt os.
Vi tilbyder alt lige fra musicalbilletter og museumsbesøg til butler service og masser af spændende oplevelser. I kan f.eks. drikke champagne i London Eye, tage på helikoptertur over London, opleve en dag med James Bond-tema, nyde skønne spabehandlinger, spise på de gode restauranter og drikke afternoon tea.
Kun fantasien sætter grænser!

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse