Storbyrejser

Tag med Travel’s Easy til Englands storbyer.
Vi har et bredt udvalg af kvalitetsrejser.

En storbyrejse i England er lig med mulighed for masser af fantastiske oplevelser, lige fra shopping til kultur, gastronomi og spændende aktiviteter.
Millionbyen London er et velkendt bud på en storbyferie med mangfoldige muligheder, men også Englands øvrige storbyer er oplagte destinationer. Tag f.eks. på Beatles tur til Liverpool eller følg i Vikingernes fodspor i York.

Vi skræddersyr storbyrejser til grupper af alle størrelser.
Kontakt os for tilbud.


London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Lad Travel’s Easy designe jeres næste grupperejse til London og England. Vi tilbyder professionelle individuelle løsninger og sammensætter jeres tur i samarbejde med jer. Uanset gruppens størrelse og om I er en gruppe erhvervsfolk, der har fokus på møder og events, eller I er en forening – eller måske noget helt tredje, f.eks. en stor familie eller vennegruppe, så har vi masser af gode ideer til indholdet på jeres rejse. I kan f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, spise middag akkompagneret af operasang, eller holde jeres event i en af Londons mange ikoniske bygninger. Vi sørger for at jeres arrangement eller ferie bliver helt perfekt.

Læs mere

London – Skræddersyede Luksusrejser

Har I lyst til at bo på Londons allerbedste hoteller, f.eks. med butler service og blive kørt til Harrods eller andre steder i deres Rolls Royce? I kan også drikke champagne i London Eye, flyve i helikopter over London, nyde skønne spabehandlinger, spise på de bedste restauranter eller drikke afternoon tea.
For jer, der ønsker den mere eksklusive pakkerejse, designer vi jeres tur, så den matcher jeres ønsker. Måske ønsker I at fejre en speciel begivenhed med gode venner eller familie eller tage på en romantisk tur?

Kun fantasien sætter grænser!

Læs mere

Britain in Bond Style – 5 dage

Poleret, stilfuld og mystisk – den ikoniske agent 007 James Bond ville føle sig helt på hjemmebane på denne 5-dages oplevelsestur i og omkring London. Den vil med sikkerhed efterlade dig shaken – and stirred.
Kør en hel dag på landet ad de små veje i en supercar, f.eks. en Aston Martin, Ferrari, Lamborghini el. Maserati. Nyd en fantastisk once in a lifetime helikoptertur over London.
Mærk adrenalinen når I sejler i speedbåd på Themsen. Med en guide besøger I specielle steder, der relaterer til 007. Glæd jer også til en rigtig overdådig britisk high class afternoon tea.
I bor på 4* el. 5* hoteller og spiser rigtig god mad.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin