Storbyrejser

Rejs med Travel’s Easy til Skotlands storbyer, Edinburgh, Glasgow og Aberdeen.
Vi tilbyder kvalitetsrejser med gode hoteller.

Edinburgh ligger på en række oldgamle udslukte vulkaner og klipper, der rejser sig op fra det omkringliggende flade landskab.
Edinburgh Castle dominerer byen fra toppen og man kan gå ad middelaldergaderne, der gemmer på mere end 1.00 års historie, mysterier og traditioner.
Edinburgh er også en moderne og livlig hovedstad. Forfatteren Robert Louis Stevenson sagde engang: “Edinburgh er, hvad Paris burde være”.

Glasgow er ligeledes en meget livlig by. Shopping er helt fantastisk, en af de bedste byer uden for London.
Storbyen byder bl.a. på masser af barer, pubber, restauranter og butikker. Glasgows museer og gallerier er i verdensklasse, og der er også smuk arkiitektur og unikke attraktioner.

Aberdeen er en livlig universitetsby, der ligger tæt på højlandet, og den er et godt udgangspunkt, f.eks. for en whiskyrejse i Speyside eller en rundrejse i Aberdeenshire med bil eller bus. Byen er også et oplagt mål for en hyggelig miniferie med dens mange restauranter, shoppingmuligheder.

Alle storbyferier kan kombineres med spændende éndagsture ud af byen.


Rejse til Edinburgh & Isle of Skye – 6 dage

En rejse til nogle af de smukkeste og mest dramatiske steder i Skotlands højland.
Rejsen starter i Edinburgh og fortsætter til den bjergrige ø Isle of Skye. Glæd jer til at udforske af de smukkeste og mest dramatiske steder i Skotlands højland. I vil bl.a. se Glencoe, Loch Ness og Eilean Donan Castle.
I tilbringer også 3 dage i Edinburgh og ser Edinburgh Castle.

Læs mere

Rejse til Edinburgh & Loch Ness – 4 dage

En dejlig rejse til Skotlands smukkeste by, Edinburgh, og til det flotte skotske højland med de imponerende landskaber. I tager på en 2-dages tur med minibus, hvor I besøger Perthshire, Cairngorm National Park, Loch Ness og “Højlandets Hovedstad” Inverness.

Læs mere

Edinburgh, St Andrews & Fife 4 dage

Nyd nogle spændende dage i Edinburgh og tag på en éndagstur til St Andrews. Undervejs kan I se nogle af de små charmerende fiskerbyer på den skotske østkyst, samt besøge den historiske landsby Falkland.
I får også mulighed for at se Edinburgh Castle.

Læs mere

Edinburgh, Whisky og Det Skotske Højland – 5 dage

Oplev Skotlands smukke hovedstad, der byder på masser af historie, bl.a. det imponerende Edinburgh Castle, der ligger højt hævet over byen.
To af turens andre højdepunkter er nogle spændende éndagsture med minibus, én til det skotske højland og en anden til Loch Lomond. Undervejs besøger I tre forskellige whiskydestillerier.

Læs mere

Edinburgh Military Tattoo 2024

Velkommen til Edinburgh Tattoo der afholdes 02 – 24 august 2023.

Vi anbefaler, at I altid bestiller i god tid i forvejen.

Glæd jer til et spektakulært og uforglemmeligt show på Edinburgh Castle. Slottet danner de flotteste rammer om Tattoo’et.

Vi arrangerer pakkerejser af høj kvalitet for mindre grupper og individuelle med flybilletter, alle slags billetter til Edinburgh Military Tattoo, overnatninger på gode 4* eller 5* hoteller, eller i lejlighed.
Vi tilbyder også spændende heldags sightseeingture uden for Edinburgh, whisky og gin tastings, Edinburgh Castle, guidede ture i Edinburgh og meget, meget mere.
I kan også kombinere opholdet i Edinburgh med en af vores togrejser, en kør-selv-ferie (eller med privatchauffør) eller med en af vores pakkerejser med bus eller minibus.

Kontakt os og få et tilbud!

Læs mere

Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til Skotland for grupper af alle størrelser, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.
I kan leje et helt slot eller manor house eller bo på hotel alt efter temperament.
Måske en VIP fiske- eller jagttur kunne friste, 4×4 off road, madlavningskursus, personlig farvetest, whiskysmagning – eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne?
For firmaer klarer vi desuden alt fra mødelokaler til specielle events og team building.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse