Flod krydstogter

At tage på et flod krydstogt betyder ikke nødvendigvis at I skal være ombord på et stort skib med masser af passagerer. På disse krydstogter vil I være mellem 8 og 20 passager, alt afhængig af hvilken båd I rejser med.
I bor i en dejlig kahyt med eget bad og toilet på en af disse gamle flodpramme, der er ombygget til skønne luksusfartøjer.
Rejsen inkluderer alle mad- og drikkevarer, og I opvartes af jeres egen besætning.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – for en uforglemmelig rejseoplevelse.


Krydstogt på Loch Ness – 7 dages Luksusrejse

Forkæl jer selv med et 7 dages luksus krydstogt på Loch Ness. Tag på en romantisk tur eller Invitér familien eller vennerne på jeres livs hyggeligste sejltur.
Rejsen foregår ombord på det rummelige fartøj “Scottish Highlander”, der har plads til 8 passagerer og egen 5-mands besætning ombord, deriblandt kok og kaptajn –
eller på “Spirit of Scotland”, der har plads til 12 passagerer og egen 6-mands besætning ombord, deriblandt kok og kaptajn.
Ruten går fra Inverness til Fort William, (eller omvendt) gennem søer, floder og Caledonian Canal. Se bl.a. gamle slotte, lyngklædte bjergsider og verdens smukkeste udsigt fra en indlandsbåd.

Læs mere

Luksus Flodkrydstogt fra Venedig – 7 dage

Tag på et førsteklasses flodkrydstogt ombord på La Bella Vita, en båd med blot 20 passagerer. Den sejler fra vidunderlige Venedig til renæssancebyen Mantua i Po Dalen i Norditalien, en gammel handelsrute, bl.a. i romertiden. Her kan man få et kig ind i romernes, etruskernes, byzantinernes land og selvfølgelig også i renæssancen. De har alle har gennem tiderne haft stor indflydelse på kunst, arkitektur og historie.
Skønne fiskeretter, lokale kulinariske specialiteter, gode vine og fantastisk service fuldender oplevelsen på dette eventyrlige cruise.

Læs mere

Flod Krydstogt på Themsen – 7 dage fra London

Luksus flodkrydstogt på Themsen ombord på den skønne lille hotelbåd “Magna Carta”, der har plads til 8 passagerer. I sejler fra Hampton Court til Henley-on-Thames.
Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende byer og landsbyer. Dette er den perfekte måde at opleve det autentiske England og den smukke natur i Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.

 

Læs mere

Luksus Flodkrydstogt i det franske vinland på Nedre Bourgogne Kanal – 7 dage

En skøn og afslappet ferie uden stress og jag! Tag på luksus krydstogt med båden ” L’Impressionniste” i 7 dage på Nedre Bourgogne Kanal fra Dijon til Tonnerre. Båden var oprindeligt en flodpram, men er I dag bygget omhyggeligt om med dejlige luksus kahytter med eget bad og toilet. Båden har et skønt soldæk med spa-pool og en altid åben bar.
Så snart I sætter fod på båden er alt inkluderet i prisen, lige fra udsøgt mad og vin til spændende udflugter m.m. Undervejs er der også nem adgang til både cykel- og gåture i naturskønne omgivelser langs kanalen.
Den 5 mand store besætning består af en kyndig kaptajn, en kok, en tour guide, samt to husholdere, der alle vil sørge for, at I har alt hvad I behøver på denne ferie, så snart I sætter fod på båden.

Læs mere

Luksus Flodkrydstogt i det Franske Vinland på Øvre Bourgogne Kanal – 7 dage

Tag på et vidunderligt luksus flodkrydstogt i 7 dage fra Venarey les Laumes til Montbard i øvre del af Bourgogne-kanalen. “La Belle Epoque” er en lille, men rummelig båd med plads til 12 gæster og 5 erfarne besætningsmedlemmer. Den var oprindeligt en flodpram, der sejlede tømmer fra Bourgogne til Paris. I dag er den bygget omhyggeligt om med dejlige luksuskahytter med eget bad og toilet.
En skøn og afslappende ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden er alt inkluderet i prisen lige fra mad og vin til udflugter m.m. Undervejs er der også nem adgang til både cykel- og gåture i naturskønne omgivelser langs kanalen. I opvartes af besætningen, der klarer alt det praktiske og hele tiden står til rådighed. Det er ren forkælelse!  Kokken tilbereder de lækre måltider, akkompagneret af perler fra det omkringliggende vinland, efterfulgt af kaffe og drinks i baren. Båden er desuden udstyret med moderne komfort, såsom aircondition og spabad på soldækket.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin