Rejser for grupper i London & England

Travel’s Easy er et af Danmarks førende rejsebureauer, når det gælder udvalg af kvalitetsrejser til England og De Britiske Øer i det hele taget.
Vi tilbyder skræddersyede rejser til alle dele af England og Wales for både små og store grupper.

Lad os arrangere jeres næste firmarejse, fejring af den runde fødselsdag eller sølvbryllup sammen med familie og venner, foreningstur, temarejse og meget mere. Kun fantasien sætter grænser!

Kør f.eks. i luksusbiler eller super cars, tag på spaferie, golfrejse, ginrejse eller whiskyrejse. Overnat på de skønneste slotte, manor houses og dejlige hoteller

Er I et firma, kan I f.eks. holde jeres event på jeres eget private slot. Vi kan inkludere spændende ting på firmarejsen, f.eks. sejltur i en chartret båd, tur i helikopter over London eller middag på et utraditionelt sted.


London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Vi er eksperter i Storbritannien, så vi kan tilbyde rejser i hele landet.
Uanset gruppens størrelse og om I er en stor familie eller vennegruppe, en virksomhed, der har fokus på møder og events, eller I er en forening – eller måske noget helt andet, så har vi masser af gode ideer til indholdet på jeres Englandsrejse.
I London kan I f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, flyve i helikopter over byen, se en musical, være James Bond for en dag, Få en guidet tur til fods med specielle temaer, eller holde jeres møde i en af Londons mange ikoniske bygninger eller gode hoteller.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin