Rejser for grupper i London & England

Travel’s Easy er et af Danmarks førende rejsebureauer, når det gælder udvalg af kvalitetsrejser til England og Wales og De Britiske Øer i det hele taget.
Vi tilbyder skræddersyede rejser til alle dele af England og Wales for både små og store grupper.
Lad os arrangere jeres næste firmarejse, fejring af den runde fødselsdag eller sølvbryllupsrejse sammen med familie og venner, foreningstur, temarejse og meget mere. Vi kan klare det meste. Kun fantasien sætter grænser!

Kontakt os på telefon:   +45 4971 8037 – for en skræddersyet og personlig rejseoplevelse.

Kør f.eks. i luksusbil, med privatchauffør eller med tog. Vi arrangerer altid rejsen i samarbejde med jerog sørger for at standarden er høj. Overnat på de skønneste slotte, manor houses og dejlige hoteller. I kan f.eks. også bo på jeres eget private slot. Vi kan inkludere spændende oplevelser, lige fra en sejltur i en chartret båd, en helikoptertur over London, besøg på en vingård eller et whiskydestilleri med middag, spaferie, golfrejse, ginrejse til besøg på flotte gamle slotte eller Ascot Race Course.


London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Vi er eksperter i England, så vi kan tilbyde skræddersyede rejser for grupper i alle dele af landet.
Uanset om I er en stor familie eller en gruppe venner, en virksomhed med fokus på møder og unikke oplevelser, eller en forening – eller måske noget helt andet, så har vi masser af gode ideer til jeres Englandsrejse.
I London kan I f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, flyve i helikopter, se en musical, være James Bond for en dag, Få en guidet tur til fods med specielle temaer, besøge eller holde jeres møde i en af Londons mange ikoniske bygninger eller gode hoteller.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin