Rejser for grupper

Travel’s Easy er et af Danmarks førende rejsebureauer, når det gælder udvalg af kvalitetsrejser til England og De Britiske Øer i det hele taget.
Vi tilbyder skræddersyede rejser til alle dele af England og Wales for både små og store grupper.

Lad os arrangere jeres næste firmarejse, fejring af den runde fødselsdag eller sølvbryllup sammen med familie og venner, foreningstur, temarejse og meget mere. Kun fantasien sætter grænser!

Kør f.eks. i luksusbiler eller super cars, tag på spaferie, golfrejse, ginrejse eller whiskyrejse. Overnat på de skønneste slotte, manor houses og dejlige hoteller

Er I et firma, kan I f.eks. holde jeres event på jeres eget private slot. Vi kan inkludere spændende ting på firmarejsen, f.eks. sejltur i en chartret båd, tur i helikopter over London eller middag på et utraditionelt sted.


London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Lad Travel’s Easy designe jeres næste grupperejse til London og England. Vi tilbyder professionelle individuelle løsninger og sammensætter jeres tur i samarbejde med jer. Uanset gruppens størrelse og om I er erhvervsfolk, der har fokus på møder og events, en forening – eller måske en stor familie eller vennegruppe, så har vi masser af gode ideer til indholdet på jeres rejse. I kan f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, spise middag akkompagneret af operasang, eller holde jeres event i en af Londons mange ikoniske bygninger. Vi sørger for at jeres firmarejse eller storbyferie bliver helt perfekt.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse