Flod Krydstogter i England

Et eksklusivt flod krydstogt behøver ikke at betyde en stor båd med mange passagerer. På denne vidunderlige rejse på Themsen er I maksimalt 8 personer plus besætning.
I sejler ombord på en lille luksus hotelbåd. Rejsen starter fra Hampton Court nær London og slutter i Henley-on-Thames. Ombord er  bådens kaptajn og besætning, der forkæler jer under hele turen.

Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende små byer og landsbyer. Et flod krydstogt er den perfekte rejseform, hvis I ønsker at opleve det autentiske England og den smukke natur i grevskaberne Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie – uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.

Kontakt os på telefon:   +45 4971 8037 – for en helt unik rejseoplevelse.


Flod Krydstogt på Themsen – 7 dage fra London

Luksus flodkrydstogt på Themsen ombord på den skønne lille hotelbåd “Magna Carta”, der har plads til 8 passagerer. I sejler fra Hampton Court til Henley-on-Thames.
Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende byer og landsbyer. Dette er den perfekte måde at opleve det autentiske England og den smukke natur i Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.

 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin