Flod Krydstogter i England

Et flod krydstogt behøver ikke at betyde en stor båd med mange passagerer. På bådrejsen her er I maksimalt 8 personer.
I sejler med en lille luksus hotelbåd fra Hampton Court til Henley-on-Thames. Ombord er jeres egen kaptajn og besætning, der sørger godt for jer under hele turen.

Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende byer og landsbyer. Et flod krydstogt er den perfekte rejseform, hvis I ønsker at opleve det autentiske England og den smukke natur i Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.


Flod Krydstogt på Themsen – 7 dage fra London

Luksus flodkrydstogt på Themsen ombord på den skønne lille hotelbåd “Magna Carta”, der har plads til 8 passagerer. I sejler fra Hampton Court til Henley-on-Thames.
Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende byer og landsbyer. Dette er den perfekte måde at opleve det autentiske England og den smukke natur i Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.

 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin