Vi designer spændende skræddersyede rejser til Kanaløen Jersey med dens blanding af fransk og engelsk charme. Jersey har et dejligt mildt klima og er det mest solrige sted på De Britiske Øer. Her kan I nyde de smukke kyststrækninger med dejlige sandstrande, der aldrig befinder sig mere end 10 minutter væk.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – for en uforglemmelig rejseoplevelse.

Øen byder desuden på alt fra skønne haver til spændende historie, bl.a. steder med relation til 2. Verdenskrig, oldgamle begravelsespladser, slotte og grotter.
På Jersey er der mulighed for mange forskellige aktiviteter, bl.a. vandre- og cykelture, surfing, havsafarier og éndagsture til øerne Guernsey og Sark.
Når det kommer til fødevarer, er Jersey især kendt for sin kartoffelavl, grøntsager, mælkeprodukter, østers og hummere. Det er endda muligt at besøge en lokal vingård.

Vi sørger for det helt rigtige program til jeres rejse, med ophold på de bedste hoteller og manor houses, deriblandt også spa- og golfhoteller.
Det er muligt at sammensætte turen, så I flyver til Jersey og f.eks. bor i hovedstaden St Helier, kombineret med sightseeingture med bus, eller vi kan arrangere billeje, så I kan opleve øen i jeres eget tempo.
Rejsen kan kombineres med sejlads fra Sydengland eller Frankrig.


Vælg rejseform:


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin