Togrejser

I får mange unikke oplevelser på en luksustogrejse ombord på Belmond Venice Simplon-Orient-Ekspress.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – for en uforglemmelig rejseoplevelse.


Grand Alpine Express – 11 Dage

Ungarn – Østrig – Schweiz – Italien – Slovenien

Dramatiske bjerglandskaber, grønne enge og glitrende søer udgør den ubrudte baggrund for denne storslåede rejse med luksustoget Golden Eagle Danube Express. Nyd de fantastiske landskaber, mens I rejser ombord på privattoget gennem Centraleuropas fantastiske alperegion.
Fra de klassiske hovedstæder Budapest og Wien rejser I dybt ind i det østrigske Tyrol, inden I kører ind i de Schweiziske dale og videre igennem det italienske Lake District, Derpå begiver I jer ind i det mindre kendte, men lige så smukke land Slovenien og dets juvel, søen Bled.
I oplever nogle af de flotteste jernbaneruter i verden, når Golden Eagle Danube Express væver sig igennem tunneler, over viadukter og bjergpas. Rejsen ender i den betagende maritime by Venedig, med dens fantastiske blanding af gotiske og renæssance paladser, på kanten af den italienske kyst. En perfekt afslutning på en mindeværdig tur med alpine oplevelser!

Læs mere

Balkan Explorer – 12 dages Luksus-Togrejse

Venedig – Trieste – Postojna – Slovenien – Ljubljana – Sarajevo – Mostar – Beograd – Bar – Podgorica – Skopje – Sofia – Plovdiv – Istanbul

Denne vidunderlige tog-drømmerejse fører jer fra den fortryllende “City of Water”, Venedig, gennem den fængslende Balkan region til juvelen i det byzantinske Imperium, Istanbul. I rejser i et raffineret vintage tog med overdådig elegance, der bringer minder om en gylden og svunden æra.
Oplev en unik blanding af kultur, gamle fortællinger og arkitektoniske skatte på denne ikoniske rejse ombord på jeres tog, Golden Eagle Donau Express.
Jeres Balkan-eventyr omfatter en luksus-togrejse gennem 8 lande i løbet af de 12 dage og giver en indsigt i de eklektiske kulturer og skikke, der findes i Sydeuropa. Ved at kombinere venetiansk livlighed med kroatiske kyster og overdådig osmannisk arkitektur giver denne Grand European Tour den perfekte blanding, der stimulerer alle jeres sanser.

 

Læs mere

Orientekspressen – Luksus Togrejse – 7 dage

Den ultimative luksus togrejse hvor I bliver virkelig forkælet med den skønneste gourmetmad, en elegant vintage sovekupé og super service i den absolutte topklasse. Undervejs kan I beundre de skiftende panoramaudsigter med de flotteste landskaber, spændende byer og yndige landsbyer.
I starter rejsen med 2 nætter på 5* hotel i Paris, og turen fuldendes af 3 nætter på 5* hotel i Venedig.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin