Togrejser

I får mange unikke oplevelser på en vores luksustogrejse i Schweiz

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.


Grand Alpine Express – 11 Dage

Ungarn – Østrig – Schweiz – Italien – Slovenien

Dramatiske bjerglandskaber, grønne enge og glitrende søer udgør den ubrudte baggrund for denne storslåede rejse med luksustoget Golden Eagle Danube Express. Nyd de fantastiske landskaber, mens I rejser ombord på privattoget gennem Centraleuropas fantastiske alperegion.
Fra de klassiske hovedstæder Budapest og Wien rejser I dybt ind i det østrigske Tyrol, inden I kører ind i de Schweiziske dale og videre igennem det italienske Lake District, Derpå begiver I jer ind i det mindre kendte, men lige så smukke land Slovenien og dets juvel, søen Bled.
I oplever nogle af de flotteste jernbaneruter i verden, når Golden Eagle Danube Express væver sig igennem tunneler, over viadukter og bjergpas. Rejsen ender i den betagende maritime by Venedig, med dens fantastiske blanding af gotiske og renæssance paladser, på kanten af den italienske kyst. En perfekt afslutning på en mindeværdig tur med alpine oplevelser!

Læs mere

Se Schweiz med Luksustog – 14 dage

Oplev den uovertrufne skønhed i Schweiz bjergrige landskaber i luksus og med stil, når I rejser på landets mest udsøgte og historiske tog på denne 14-dages togrejse. I rejser om dagen ombord på det luksuriøse Prestige Continental Express (i Orient-Express-stil) og på andre spændende historiske tog.
I vil opleve nogle af Europas mest betagende alpine udsigtspunkter, herunder det historiske Furka Pass, Gornergrat Railway og Jungfraujoch, alt imens I kan slappe af og nyde det overdådige køkken ombord og musikalsk underholdning.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin