Flod Krydstogter

Når det gælder flod krydstogter, er Italien svær at slå i forhold til fantastiske landskaber. Landet er nærmest designet til de små både med dets smukke kanaler og floder, der løber gennem de varierede landskaber. Der er alt lige fra smukke laguner med øer og farverige huse til vilde strande, nåleskove og en overflod af fugleliv.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – for en uforglemmelig rejseoplevelse.

Tag på et unikt luksus flod krydstogt i Italien fra Venedig til Po Sletten.
På dette krydstogt sejler I på en lille eksklusiv båd med kun 20 passagerer og en 6 – 10 mands besætning, lige fra kaptajn til kok.
Båden har 2 junior suiter and 8 skønne staterooms, alle med air condition og en suite. Ovenpå er der et stort soldæk med en baldakin og komfortable lounges, hvor man kan sidde og slappe af og se verden glide forbi.
Jeres medpassagerer vil være af forskellige nationaliteter.


Luksus Flodkrydstogt fra Venedig – 7 dage

Tag på et førsteklasses flodkrydstogt ombord på La Bella Vita, en båd med blot 20 passagerer. Den sejler fra vidunderlige Venedig til renæssancebyen Mantua i Po Dalen i Norditalien, en gammel handelsrute, bl.a. i romertiden. Her kan man få et kig ind i romernes, etruskernes, byzantinernes land og selvfølgelig også i renæssancen. De har alle har gennem tiderne haft stor indflydelse på kunst, arkitektur og historie.
Skønne fiskeretter, lokale kulinariske specialiteter, gode vine og fantastisk service fuldender oplevelsen på dette eventyrlige cruise.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin