Busrejser

Oplev Wales, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en rundrejse med bus bare sagen.

Det er busrejser af høj kvalitet, og I kører i dejlige komfortable luksusbusser.
De fleste middage, entréer, underholdning er, som beskrevet i hver bustur, inkluderet i prisen, så der er ikke ekstra omkostninger undervejs.

På alle busrundrejser er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, der er derfor rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.
Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider indtages sammen med dine medrejsende, og da alle passagerer skifter sæde hver dag, kommer du til at sidde sammen med forskellige mennesker.

I kan også vælge at rejse på vores minibusture.
Et andet koncept hvor I kører i en komfortabel minibus med maksimum 16 personer, hvilket bl.a. betyder, at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for. På disse busrejser er kun overnatninger og morgenmad inkluderet.


Heart of England & Wales – 8 dage med bus

Er I til vidunderlig flot natur med bakkede landskaber og høje bjerge? Så er denne spændende rundrejse noget for jer.
Turen starter fra London og går via Bath til det smukke Wales. Derfra videre gennem de typisk engelske landsbyer i Cotswolds og til Windsor. Nogle af turens højdepunkter er Stonehenge, de romerske bade i Bath, en walisisk banquet, Snowdonia National Park, Stratford-upon-Avon, Oxford og Windsor Castle.

Læs mere

Best of Britain – 10 dage med bus

Få en fantastisk oplevelse! Nogle af denne busrejses højdepunkter er Windsor, York, Edinburgh med cabaret, Beatles Story i Liverpool, walisisk banquet og Stonehenge.
I kommer på alletiders rundrejse fra London op langs den østlige del af England og videre nordpå til Skotlands hovedstad. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Wales og Bath.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser. Se bl.a. det skotske højland, Irlands vestkyst, York, Cornwall og Stonehenge.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin