Busrejser

På alle disse fantastiske rundrejser i England & Wales er I sammen med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser.

Det er kvalitetsrejser, uanset om du vælger en tur med minibus eller med en større bus.

Rejser du alene, vil du til alle inkluderede måltider/arrangementer være sammen med dine rejsefæller, og da alle passagerer skifter sæde hver dag, kommer du til at sidde ved siden af forskellige personer.

På vores ture i store busser foregår rejsen i dejlige luksusbusser hvor siddekomforten er højere.
Middage, entréer, underholdning som beskrevet i hver tur er inkluderet i prisen, så der er ikke ekstra omkostninger undervejs.

På vores minibusture kører du i en komfortabel minibus med maksimum 16 personer i hver hvilket bl.a. betyder at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for. På disse ture er kun overnatninger og morgenmad inkluderet.

Vi bestiller også gerne jeres flybilletter.


Heart of England & Wales – 8 dage med bus

Er I til vidunderlig flot natur med bakkede landskaber og høje bjerge? Så er denne spændende rundrejse noget for jer.
Turen starter fra London og går via Bath til det smukke Wales. Derfra videre gennem de typisk engelske landsbyer i Cotswolds og til Windsor. Nogle af turens højdepunkter er Stonehenge, de romerske bade i Bath, en walisisk banquet, Snowdonia National Park, Stratford-upon-Avon, Oxford og Windsor Castle.

Læs mere

Best of Britain – 10 dage med bus

Få en fantastisk oplevelse! Nogle af denne turs højdepunkter er Windsor, York, Edinburgh med cabaret (og Tattoo hvis I tager afsted i august), Beatles Story i Liverpool, walisisk banquet og Stonehenge. I kommer på alletiders rundrejse fra London op langs den østlige del af England til den gamle vikingeby, York, og videre nordpå til Skotlands hovedstad, Edinburgh. Derfra går turen tilbage til England ned gennem Lake District til Liverpool, Wales og Bath.

Læs mere

Storbritannien & Irland – 23 dage med bus

Rejsen bringer jer til nogle af de allersmukkeste steder på De Britiske Øer. I besøger England, Skotland, Wales, Nordirland og Irland på én og samme tur.
Tag på en uforglemmelig rundrejse med et overflødighedshorn af spændende oplevelser, bl.a. til et par skotske øer. Se bl.a. gamle slotte, Ring of Kerry og Stonehenge.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin