Kør-selv ferie

Oplev det “rigtige” Skotland på en kør-selv ferie, der giver jer frihed til selv at vælge, hvad I vil se undervejs.
En bilferie er den perfekte måde at komme tæt på naturen. Skotlands landskaber varierer lige fra rullende bløde bakker til højlandets bjerge, og hvide sandstrande til forrevne klippekyster. Der er også et utal af søer og floder.
I kan stoppe i de hyggelige små landsbyer, drikke afternoon tea eller spise på en hyggelig pub.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

Vi har de helt rigtige hoteller, manor houses og slotte til jer. Der er masser af muligheder.
Vi har mange års erfaring og designer gerne jeres helt egen rundrejse, evt. med privatchauffør.

Hvis I er en gruppe, kan turene også arrangeres med bus/minibus.


Skotlands Østlige del – 8 dage kør-selv

Denne kør-selv ferie fører jer op langs Skotlands smukke østkyst til den mere barske nordøstlige kyst. I besøger bl.a. golfens hjemby St Andrews, Royal Deeside og Aberdeen. Rejsen går gennem Aberdeenshire og Perthshire, områder der byder på flot natur og høje bjerge.
Glæd jer til en Highland Safari i Land Rover, besøg nogle af Skotlands smukke gamle slotte og et eller flere whiskydestillerier.
Inkluderet i pakken er også et par dage i Edinburgh med sightseeingtur og billetter til Edinburgh Castle.

Læs mere

Den Klassiske Skotlandstur – 10 dage kør-selv

En skøn rundrejse i Skotland der bringer jer til det fortryllende skotske højland, små charmerende landsbyer, Loch Lomond, Loch Ness, vestkysten og havnebyen Oban. Derfra kan I sejle til øen Mull. Oplev også Inverness og en flot mountain safari. Glæd jer også til sejlture på Loch Tay og Loch Ness. Turen slutter med et par dage i Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh.

Læs mere

Romantisk Herregårdsferie – 9 dage kør-selv

En dejlig kør-selv ferie hvor I besøger nogle af Skotlands smukkeste områder. I bor godt på nogle charmerende og hyggelige manor houses og hoteller.
Turen bringer jer til det skotske højland med masser af bjerge og flot natur. I ser bl.a. Inverness, Loch Ness, Fort William, Trossachs og Loch Lomond. I kan også beundre nogle af Skotlands mange fine slotte.

Læs mere

Vandreferie i Skotland – 9 dage kør-selv

En spændende rejse for jer, der gerne vil kombinere kør-selv-ferien med vandreture.
I kommer til at se nogle fantastiske steder. bl.a. det skotske højland, sandstrande, klippekyster og Skotlands højeste bjerg, Ben Nevis.
I vil have mulighed for at vandre hver dag på ture af mellem 2 – 6 timers varighed.

Læs mere

Slotsferie i Skotland for livsnydere – 12 dage kør-selv

Denne eksklusive livsnyderferie i Skotland er for jer, der vil have de bedste luksushoteller, kombineret med smuk natur. Hvis ikke prisen er afgørende, og I har lyst til at bo på nogle af Skotlands bedste hoteller og slotte, så er en skræddersyet luksusrejse i Skotland perfekt til jer.
Vi har foreslået en rute går gennem det skotske højland med dets vilde bjerglandskaber. Vi lover, at det bliver en fantastisk oplevelse.

Læs mere

North Coast 500 Nordskotland – 12 dage kør-selv

North Coast 500 er Skotlands svar på USA’s Route 66 og Irlands Wild Atlantic Way. Forude venter formidabelt flotte naturoplevelser på den over 830 km lange rejse, der er blandt de smukkeste kystruter i verden. Denne drømme kør-selv ferie bringer jer helt op til det nordlige Skotland.
Her finder I det næsten uberørte højland med snoede kystveje, vilde bjerge, smukke klippekyster, hvide sandstrande, søer og et rigt dyreliv.

Læs mere

Skotlands Højland & Harry Potter Toget – 10 dage kør-selv

En super flot rundrejse. I starter med et par dage i Edinburgh. Se et af de steder hvor forfatteren J. K. Rowling skrev historien om Harry Potter.
I opleve den fantastisk smukke skotske natur. I ser den højest beliggende landsby og det højeste bjerg i Storbritannien. Der er masser af flotte gamle slotte, whisky og de skønne søer Loch Ness og Loch Lomond.
Et af rejsens højdepunkter er den helt eventyrlige togrejse med “Harry Potter Toget” fra Fort William til Mallaig.

Læs mere

Orkney og Shetland – 11 dage – kør-selv ferie

Dette er en utroligt smuk rejse med bil, der inkluderer Edinburgh og turen gennem det skotske landskab til Aberdeen. Herfra en dejlig sejltur hvor I overnatter på færgen til Orkney og Shetland, øer der begge er spændende gamle vikingebosteder.
Til sidst venter en uforglemmelig køretur fra det nordligste Skotland og ned gennem højlandet til Inverness og Loch Ness.

Læs mere

Skotlands skønne Vestkyst – 12 dage kør-selv

Følg den skotske vestkyst på en fabelagtig smuk tur fra øerne Arran og Islay i det sydvestlige Skotland til Isle of Skye i højlandet.
I kan glæde jer til en masse uovertrufne naturoplevelser, lige fra høje bjerge til kystlinjer med klipper og hvide sandstrande.
Er du whiskyfan, kan du få indsigt i, hvordan nogle af verdens mest populære og smagfulde maltwhiskyer fremstilles og smager. De er kendetegnet ved deres særegne røgede smag.

Læs mere

Skotlands Klipper, Kyster og Slotte – 13 dage kør-selv

Vil I se de mest fantastiske landskaber med frodige grønne dale, smukke søer, høje bjerge og nyde synet af Skotlands fine gamle slotte? Så er turen her lige noget for Jer. På rundrejsen oplever I bl.a. St Andrews, whiskyområdet Speyside og Isle of Skye.
I kører gennem bjergene i det vidunderlige, barske skotske højland og langs de dramatiske forrevne kyster på Skotlands vestkyst.
Dette er en rejse med masser af naturoplevelser!

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin