Minibusrejser

På minibusturene i Spanien fører vi jer et skridt videre end til det traditionelle tapas og flamenco. Oplev nogle af Europas skjulte juveler og klassiske destinationer.
På rundrejserne er jeres rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af nationaliteter.
Det er kvalitetsrejser, og turene er med en lokal chauffør og engelsktalende guide.

På alle minibusrejser kører I i en Mercedes minibus med maksimum 16 personer i hver. Dette betyder, at den kan bringe jer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for. I bor på 3* eller 4* hoteller.
Alle turene afgår fra hoteller, der er beliggende nær en international lufthavn og med gode transportmuligheder.

På disse ture er kun morgenmad inkluderet.
Diverse entréer og andre måltider er ikke inkluderet i prisen.


Castilla–La Mancha, Valencia & Spaniens Hjerte – 6 dage

Tag på en fantastisk rejse gennem Spaniens hjerte fra Madrid til Barcelona. I vil opleve Xàtiva slottet med legender og historier og de geologiske formationer i  Parque Natural de la Serranía de Cuenca.
I besøger byen Cruenca, der hænger på en klippeafsats mellem to kløfter, smager vin i Requena og oplever den livlige storby, Valencia, og dens vidunderlige restauranter og boheme-barer. Se også Peníscola, der er en sand perle, omgivet af lavendler og havet og “Den fortryllede By” der er et landskab med sten, der ligner ansigter, krokodiller og svampe. Er det et tilfælde eller magi?
I Requena besøger I en vingård i et område, hvor man har fremstillet vin siden før vor tidsregning.

Læs mere

Baskerlandet, Rioja, Pyrenæerne & Nordspanien – 6 dage

En fantastisk rejse i smukke Nordspanien, der tager jer lige fra højderne i Pyrenæerne til smagen af en god Rioja vin. I vil opleve de bjergrige landskaber, historiske seværdigheder og velsmagende gastronomiske lækkerier i det nordlige Spanien. I besøger bl.a. Montserrat klosteret, der ligger op ad en klippevæg, de rullende landskaber i La Rioja, San Sebastián i Baskerlandet, Monte Perdido National Park med gletschersøer og vandfald, Aljafería paladset og en gotisk katedral i Burgos.

 

Læs mere

Sydspanien & Andalusiens Skatte – 6 Dage

På denne tur rejser I fra Madrid til Lissabon gennem smukke, kontrastfyldte steder i Andalusien i Sydspanien og det sydlige Portugal.
I oplever de arkitektoniske vidundere i Alhambra Paladset, et sted, der fører jer ind i en historie fra 1001 nats eventyr. I udforsker nationalparker og sletter, der fører jer tilbage til riddernes og kongernes tid. I afslutter jeres rejse på den portugisiske kyst.

Læs mere

Portugal & Det Nordvestlige Spanien – 6 dage

På denne rejse forlader I den moderne verden og vover jer ud til kanten af det gamle Europa for at opdage fortidens traditioner og skatte.
Gå gennem de brostensbelagte gader i Portugals gamle byer. Hør om de indflydelsesrige universiteter i Coimbra og Salamanca. I udforsker katedralen, der markerer afslutningen på den verdensberømte pilgrimsrute, Camino de Santiago, og I hører om nogle af Romerrigets største bedrifter.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin