Kør-selv ferie

Hos Travel’s Easy vil vi gerne dele vores passion for rundrejser i England og Wales med vores kunder.

Vores kør selv ferier i England og Wales giver jer masser af idéer til hvad I kan opleve undervejs – men også frihed til selv at vælge. En kør selv ferie er en rigtig god måde at komme tæt på den britiske kultur og natur På en bilferie vil være tid til at stoppe i de små landsbyer og få en kop afternoon tea eller spise en dejlig pub lunch.
Besøg også nogle af de spændende engelske storbyer, der byder på masser af shopping muligheder, interessante museer og gode restauranter og caféer.

Kontakt os på telefon:   +45 4971 8037 – Så finder vi sammen den helt rigtige kvalitets rejse til jer.

Landskaberne i England og Wales varierer fra grønne rullende bakker i syd til høje bjerge i Nordwales og det nordlige England. Der er mange søer og floder og en kystlinje, der varierer fra klipper til de hvideste sandstrande.
I England venter uendeligt mange spændende seværdigheder og masser af oplevelser.


Barnaby’s England – 9 dage kør-selv

Kør-selv ferie i England i Barnaby’s fodspor. I kører gennem de yndigste områder med rullende grønne bakker og idylliske små landsbyer. Hovedparten af de kønne landsbyer, der gør det ud for virkelighedens “Barnaby Land”, ligger spredt i Oxfordshire og Buckinghamshire.
I det sydlige Oxfordshire’s landsbyer, statelige bygninger, stenhuse og markedsbyer ligger halvdelen af seriens film locations.
Besøg bl.a. Oxford, Stratford-upon-Avon og Bath.

Læs mere

Devon og Cornwall – 10 dage kør-selv

En flot tur til nogle vidunderlige og interessante områder i Devon, Cornwall og de sydengelske badebyer Brighton og Bournemouth.
I vil se betagende kyststrækninger, små hyggelige landsbyer, flotte huse og haver. Der er også tid til at se Stonehenge, Dartmoor, Tintangel Castle og St Michael’s Mount.

Læs mere

Sydenglands Kyster, Slotte og Haver – 10 dage kør-selv

I den sydøstlige del af England, i grevskaberne Kent og Sussex, finder man et overflødighedshorn af smukke bakkede landskaber, charmerende landsbyer og flotte kyster.
England er berømt for sine mange fine slotte og smukke haver. I får mulighed for at besøge de berømte haver i Wisley, Sissinghurst, Hever Castle, Beaulieu Abbey, Scotney Castle og Arundel Castle.

Læs mere

Nordengland – York, Lake District & Northumbria – 9 dage kør-selv

En virkelig flot kør-selv ferie til Nordengland med unikke naturoplevelser og spændende seværdigheder.
Besøg den gamle vikingeby York og den lille charmerende Whitby. Oplev Hadrian’s Wall, Alnwick Castle, Hexham, Teesdale og Durham. Derpå venter Lake District, der er et af Englands smukkeste områder med masser af høje bjerge, utallige søer og vandfald.

Læs mere

Det Sydøstlige England – 9 dage kør-selv

En spændende kør-selv- og storbyferie til det sydøstlige England og London. Rejsen bringer jer bl.a. til Windsor, Anne Boleyn’s barndomshjem Hever Castle, Dover Castle på de flotte hvide klipper, Havnebyen Portsmouth og Hampton Court Palace.
Turen slutter i London med besøg på Tower of London og en tur i London Eye.

Læs mere

Englands sydkyst – 11 dage kør-selv

En rigtig smuk kør-selv ferie til nogle af de mest betagende områder i den sydvestlige del af England, bl.a. den berømte Engelske Riviera.
I oplever badebyerne Bournemouth, Torquay, St Ives og Penzance, samt romerbyen Bath og den royale by Windsor.
I kan også besøge Beaulieu Abbey, Eden Project, de romerske bade i Bath, Windsor Castle og meget mere.

Læs mere

Det Historiske England & Wales – 10 dage kør-selv

Denne kør-selv ferie i England og Wales byder på flotte naturoplevelser, bl.a. de fortryllende bjerglandskaber i Snowdonia Nationalpark i Wales.
I vil også opleve Bath, Cotswolds området med de fine gule huse, Shakespeare’s Stratford og nogle fine slotte. Besøg også Robin Hood’s Nottingham, tudorbyen Shrewsbury og middelalderbyen Chester.

Læs mere

Englands Sydkyst & Jersey – 10 dage kør-selv

En skøn rejse hvor I først bor to nætter i badebyen Bournemouth på Englands sydkyst. Derpå sejler I til den uimodståelige ø Jersey, hvor I tilbringer de næste 5 nætter.
I returnerer til England og tilbringer et par dage i Brighton, en anden af Englands populære badebyer.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin