Irland Rundt Classic – 13 dage m. bus

Tag med på en skøn rundrejse med bus hvor I får en enestående mulighed for at se mange smukke steder i Irland og Nordirland på én og samme tur.

I vil kunne nyde nogle af Irlands mest spektakulære landskaber og I besøger mange spændende seværdigheder.
Turen går ud fra Dublin til Belfast og Derry i det smukke Nordirland, videre til Donegal, Mayo, Galway, Clare, Kerry, Waterford og tilbage til Dublin.
Undervejs bor I på nogle dejlige hoteller. Som en ekstra bonus rejser I sammen med folk fra andre lande.


Følgende er inkluderet i prisen:

 • Moderne komfortabel bus med chauffør og guide (engelsktalende)
 • Gratis Wi-Fi i bussen
 • 12 overnatninger på gode 4* hoteller
 • 12 x Irish Breakfast
 • 6 x middag på hoteller
 • 1 x middag på Westport House
 • 1 middag og traditionel irsk underholdning på pub i Dublin.
 • 1 middelalder banquet og underholdning på Bunratty Castle el. Knappougue Castle
 • 2 frokoster
 • Velkomstdrink
 • Sightseeingtur i Dublin og Belfast
 • Guidet tur til fods i Belfast, Derry, Galway og Waterford
 • Te og scones på pub i Listowel
 • Katamaran cruise på Killary Fjord
 • “The Quiet Man” tur i Cong
 • City Tour m. åben bus i Dublin m. drink på Guinness Storehouse eller Old Jameson destilleri.
 • Tur med hestevogn i Killarney
 • Sheepdog demonstration
 • Irsk Kaffe og musik på Marine Bar i Dungarvan.
 • Entréer til følgende: Dublin Castle, Down Cathedral, St. Patrick Centre, Ulster Folk Park, Titanic Belfast, Giant’s Causeway, Donegal Castle, Westport House, Ballintubber Abbey, Cliffs of Moher, Blarney Woollen Mills, Blarney Castle, House of Waterford Crystal og Dunbrody Famine Ship.

Flybilletter og ekstra nætter i Dublin bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person.
Afrejse fra Dublin

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2020: 1 oktkr. 20.150kr. 24.950

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Velkommen til Irland & Dublin Castle

Ankomst til Dublin Lufthavn. Kl. 14.00 er der en guidet tur fra jeres hotel, der ligger i Dublin. I kører forbi elegante town houses, St Stephen’s Green, Trinity College og Liffey Floden. I får også en rundvisning på Dublin Castle, der var sæde for regeringsmagten i mange år. Se State Apartments, der i dag bruges til officielle arrangementer.
Om aftenen mødes I på hotellet over en velkomstdrink med jeres turleder og rejsefæller for at høre mere om turen. Middag spises på egen hånd i Dublin.

Overnatning på Hyatt Centric The Liberties Hotel 4* i Dublin (eller tilsvarende).


Dag 2: St. Patrick's grav, Ulster Folk Park & Belfast

I starter dagen med at køre mod nord forbi Mourne Mountains for derefter at besøge Down Cathedral. Det er her, Irlands skytsengel St. Patrick ligger begravet. Hør mere om hans liv og samtid i det nærved liggende St. Patrick Centre.
Bagefter fortsætter I til Nordirlands største by Belfast og besøger Crumlin Road fængslet, hvor I kan opleve, hvordan livet formede sig for de indsatte gennem tiderne.
Derfra videre til jeres hotel i centrum af Belfast.
Nyd resten af dagen på egen hånd, inden der serveres middag på hotellet.

Overnatning på Hilton Belfast Hotel 4*, Belfast (eller tilsvarende).


Dag 3: Belfast Sightseeing & Titanic

En lokal guide vil vise jer rundt i Belfast, hvor I kan se de gamle bygninger, byens imponerende rådhus på Donegal Square og skibsværftet, hvor Harland & Wulff byggede RMS Titanic i 1912. I besøger Titanic Belfast og får mere at vide om dette skibs skæbnesvangre endeligt på det helt moderne museum.
Om eftermiddagen er der en guidet tur til fods i den centrale del af Belfast. Resten af dagen er til fri disposition med tid til shopping eller lignende.
Middag for egen regning. Der er masser af gode spisesteder i byen.

Atter overnatning på Hilton Hotel 4* i Belfast (eller tilsvarende).


Dag 4: Giant's Causeway & Derry

I kører nordpå langs med Nine Glens of Antrim med dejlig udsigt til bjerge, dale og en flot kystlinje. Dette område optræder også i mange af scenerne i den verdensberømte tv-serie “Game of Thrones”.
Næste bestemmelsessted er Giant’s Causeway. Der er et enestående område på nordkysten bestående af 40.000 basaltsøjler. De blev dannet for over 60 millioner år siden, da glødende lava væltede ud på jordoverfladen. Stedet er på UNESCO’s Verdensarvs liste. Det er værd at se besøgscentret, der er tilknyttet området.
I har derpå et fotostop ved ruinerne af Dunluce Castle, der ligger ud mod havet.
Derfra går turen videre til Derry, hvor I mødes med en lokal guide til en kort gåtur i centrum på byens middelalder-bymur, der er intakt og omgiver hele den gamle, kompakte bymidte. Få mere at vide om byens lange historie.
I spiser derefter middag på hotellet.

Overnatning på City Hotel 4*, Derry (eller tilsvarende).


Dag 5: Donegal & Westport

Dagen byder på flotte naturoplevelser gennem landskaberne i Co Donegal, der bl.a. er kendt for lyngklædte bjerge, får og den dejlige tweed, der fremstilles af ulden.
Der vil være et stop i Donegal by, hvor I besøger Donegal Castle. Det blev bygget i det 15 årh. af høvdingen O’Donnall og udvidet 200 år senere.
Turen fortsætter rundt om Donegal Bay og ind i Co Sligo og videre sydpå til Co Mayo, hvor I stopper i den lille hyggelige by Westport, der ligger ved kysten. Den blev grundlagt i 1780. Her går I en tur i byen med en lokal guide.
Der serveres middag på hotellet.

Overnatning på Westport Hotel 4*, Westport, Co Mayo (eller tilsvarende).


Dag 6: Croaghpatrick, Sheepdogs & Westport House

Turen starter med et kig forbi pilgrimsbjerget Croagh Patrick med et stop i den smukke by Leenane. Bagefter besøger I en farm, hvor I ser sheepdogs i aktion, når de vogter får.
I fortsætter til Leenane og Killary Harbour, der er Irlands eneste fjord, og I passerer Partry Mountains undervejs.
Der holdes en frokostpause, inden bussen kører til Westport House. Nyd en drink inden en rundvisning i denne statelige ejendom, der ligger med udsigt over havet og byder på et væld af interessante portrætter, møbler, samt sølv og porcelæn.
Middag i Westport House.

Overnatning på Westport Hotel 4* (eller tilsvarende).


Dag 7: Cliffs of Moher & Middelalder Banquet

I kører gennem hjertet af det smukke Connemara til Galway, hvor I får en guidet tur til fods gennem byens centrum.
Derpå mod syd gennem Burren-området. Det er en 100 km² stor nationalpark og et helt unikt sted med kalkstensklipper, der er eroderet til et landskab fuldt af revner og sprækker. Der vokser myriader af sjældne planter, og nedenunder klipperne er der mange huler og underjordiske floder. Der er gamle gravsteder og kors og øde veje.
I fortsætter til Cliffs of Moher, med klipper der rejser sig majestætisk højt op og stækker sig 7 km langs Atlanterhavskysten. På en klar dag kan man se Aran Øerne og bjergene i Connemara fra O’Brian’s Tower.
I kører derfra til jeres hotel. Ved siden af ligger Bunratty Castle and Folk Park og den 100 år gamle pub Durty Nelly’s. Middelalderslottet Bunratty er bygget i 1425, og her skal I spise en middelalder-middag, alt imens der er lords og lady’s, der synger og spiller.

Overnatning på Bunratty Castle Hotel 4* (eller tilsvarende).


Dag 8: Litterær Pub, Scones & Dingle Halvøen

Efter morgenmaden er der afgang med bussen, og I kører sydpå forbi Limerick og videre langs med Shannon Floden ind i County Kerry.
I standser ved en pub i Listowel, der har forbindelse til skuespilforfatteren J. B. Keane. Her serveres te og scones.
Derpå på tur på Dingle Halvøen hvor I vil opleve den meget smukke kystlinje. I kommer helt ud i det vestligste område, Slea Head, hvor der er helt vidunderligt. Derefter I besøger den hyggelige lille by Dingle.
Videre til jeres hotel i Killarney hvor I spiser middag

Overnatning Killarney Plaza Hotel 4* (eller tilsvarende).


Dag 9: Tur med Hestevogn, Kenmare & Killarney

I dag kører I en meget smuk tur med hestevogn til Ross Castle og Kenmare Estate. Bussen tager jer derefter til gennem bjergene til Moll’s Gap og en del af Ring of Kerry med stop ved Ladies View (opkaldt efter Dronning Victoria). Det er et fantastisk udsigtspunkt, hvorfra man kan se Killarneys søer. I spiser frokost i den hyggelige by Kenmare med dens smukke farverige bygninger.
Retur til Killarney by hvor middagen på egen hånd på en af byens mange restauranter. Bagefter kan I evt. besøge en af de livlige pubber, hvor der spilles irsk musik.

Overnatning Killarney Plaza Hotel 4* (eller tilsvarende).


Dag 10: Blarney Castle og Irsk Musik

I forlader Killarney og kører gennem Kerrys bjerge til Blarney Castle. Der kan I kysse “The Stone of Eloquence” og få gode talegaver – eller I kan gå tur i parken.
Næste stop er på Marine Bar i Dungarvan, hvor I skal høre noget traditionelt irsk musik og drikke en dejlig Irish Coffee.
Turen går videre til Waterford, hvor en lokal guide vil tage jer på en tur rundt i den gamle havneby.
Middag på jeres hotel.

Overnatning på Granville Hotel 4* i Waterford (eller tilsvarende).


Dag 11: Waterford Crystal, Dunbrody Famine Ship & irsk musik og dans

Dagen starter med et spændende besøg hos Waterford Crystal, hvor I ser hvordan de dygtige glaspustere fremstiller det kostbare glas, hvorefter det bliver slebet. Der er en omfattende udstilling.
I New Ross skal I se Dunbrody Famine Ship, der transporterede immigranter til USA under den store hungersnød i 1840’erne.
I kører derefter til Dun Loaghaire, syd for Dublin, hvor I skal bo.
Denne aften er der middag på Taylor’s Tree Rock Pub med traditionel irsk sang, musik og dans.

Overnatning på Royal Marine Hotel 4* i Dun Laoghaire, Co Dublin.

 


Dag 12: Dublin, Sightseeingtur og Trinity College

Den sidste dag tilbringer I på egen hånd. I kan tage toget ind til centrum af Dublin. Derinde har I billetter til en individuel sightseeingtur med hop-on hop-off i Dublin,  bl.a. til General Post Office, O’Connell Street, Phoenix Park, Merrion Square med Oscar Wildes hus, Grafton Street, Dublin Castle m.m.
I får også en voucher til et valgfrit besøg på enten Guinness, Teeling Whiskey Distillery, EPIC The Irish Emigration Museum eller General Post Office. Se f.eks. Trinity College der blev grundlagt tilbage i 1592 af Elisabeth I, og er Irlands ældste universitet. Det huser bl.a. den berømte “Book of Kells” fra det 9. årh., der er et af verdens ældste manuskripter og en af Dublins hovedattraktioner. Vikingemuseet Dublinia er også et besøg værd.
Skulle I have lyst til at høre mere om irsk whiskey, arrangerer vi gerne besøg og smagning på Irish Whiskey Museum.
Middag på egen hånd.

Atter overnatning på Royal Marine Hotel 4* i Dun Laoghaire, Co Dublin.


Dag 13: Hjemrejse

Alt efter hjemrejsetidspunkt vil der være tid til at se mere lidt mere af Dublin.

Turen kan forlænges med ekstra overnatninger i Dublin.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin