A Taste of Ireland – 7 dage med bus

Tag på en dejlig bustur til det sydlige Irland og se nogle af de frodigste dele af den grønne ø.

I oplever bl.a. Ring of Kerry med de flotteste kyststrækninger og bjerge, Cliffs of Moher, Galway og Dublin.  Turen går fra Dublin til Cork, videre til Kerry, Clare, Galway og tilbage til Dublin. Den engelsktalende chauffør er også jeres guide på turen. Jeres medrejsende kommer fra forskellige lande.


Prisen inkluderer:

 • 6 overnatninger på 3*/4* hoteller
 • 6 x Irish Breakfast
 • Moderne, komfortabel bus med engelsktalende chauffør/guide
 • Velkomstdrink
 • 1 x pubmiddag og irsk show i Dublin
 • 1 x middag i Killarney
 • 1 x middelalder banquet på Bunratty Castle
 • 1 x frokost
 • Færge over Shannon Floden
 • Sightseeingtur i Dublin med besøg og drink på enten Teeling Distillery, EPIC Irish Emigration Museum, General Post Office museum eller Guinness Storehouse.
 • Besøg på Dublin Castle, Blarney Castle, Skellig Experience og Cliffs of Moher.

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, men vi booker gerne.

Turen kan forlænges med ekstra nætter i Dublin.

Priser er i DKK pr. person

Turen starter i Dublin

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 3 jun, 12 jun, 16 junfra kr. 19.600fra kr. 24.300
2024: 3 jul, 19 julfra kr. 19.600fra kr. 24.300
2024: 2 aug, 11 aug, 21 augfra kr. 19.600fra kr. 24.300
2024: 2 sepfra kr. 19.600fra kr. 24.300

Ingen børn u. 8 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Velkommen til Dublin

Ankomst til Dublin. I har resten af dagen til fri disposition. I får en voucher (gælder i 48 timer) til individuel sightseeingtur med hop-on hop-off bus. og besøg på Teeling Whiskey Distillery, EPIC The Irish Emigration Museum eller General Post Office Museum.
Om aftenen kan I nyde stemningen i byen og spise på egen hånd på en af Dublins mange restauranter. Bagefter er der mulighed for at nyde en pint på en af de mange pubber.

Overnatning på Clayton Hotel Ballsbridge 4* i Dublin (eller tilsv.).


Dag 2: Sightseeing i Dublin og pubmiddag med show

Efter morgenmaden der der mulighed for at shoppe lidt og atter bruge jeres vouchers til bus m.m. – eller bare slappe af.
Kl. 14.00 mødes I med resten af gruppen og en lokal guide til en tur rundt i Dublin, hvor I ser både den gamle og den nye bydel. I kører rundt og ser historiske bygninger som Trinity College, de smukke parker og rækkerne af de gamle huse med deres flotte malede døre, og de nye bygninger i finansområdet ved Liffey Floden.
Der er et besøg på Dublin Castle, hvor I får en guidet tur i nogle af de bygninger, der i mange århundreder var sæde for magt og regering. I dag spiller de en ledende rolle i EU’s aktiviteter. Her hænger også portrætter af prominente irske ledere.
Tilbage til hotellet hvor I mødes over en velkomstdrink med resten af gruppen. Om aftenen skal I til Merry Ploughboy Pub, hvor der er middag og show med traditionel irsk musik, sang og dans.

Overnatning på Clayton Hotel Ballsbridge 4* i Dublin (eller tilsv.).


Dag 3: Irlands Midlands, Blarney Castle og Kerry

I dag forlader I Dublin og kører sydpå gennem Midlands og dets frodige landbrugsområder.
I gør holdt ved Rock of Cashel, der rejser sig højt over landskabet. Videre til de statelige ruiner af Blarney Castle i County Cork. Slottet, der er fra 1446, ligger 8 km fra Cork City, og er et af Irlands ældste. Det er berømt for Blarney Stenen “Stone of Eloquence”, der siges at berige enhver, der kysser den, med gode talegaver.
I kører gennem Macroom, der er bygget op omkring et fint slot, og ind i Co Kerry, der er et mere bjergrigt område. Derpå er der ankomst til Killarney, der ligger smukt ved søer og Irlands højeste bjerge, the Macgillycuddy’s Reeks.
Check in og og slap af inden der spises middag på jeres hotel. Besøg evt. en af Killarneys berømte “singing pubs” senere på aftenen.

Overnatning på Killarney Towers Hotel 4* (eller tilsv.).


Dag 4: Ring of Kerry, Skellig Experience & Sheepdog Demonstration

Glæd jer til en tur rundt på en af landets smukkeste ruter hvor I vil opleve Ring of Kerry. Her findes nogle af Irlands flotteste kyststrækninger og bjerge. Undervejs vil der være masser af stops, så man kan tage fotos. Derefter spiser i en uformel frokost på en hyggelig restaurant.
I kommer derefter gennem Cahirciveen og kører over broen til Valentia Island. Her besøger I Skellig Experience og hører lidt om, hvordan tidlige kristne munke levede under hårde disciplinære betingelser på klippeøen Skellig Michael, der er med i Star Wars VII filmen.
Turen fortsætter til Sneem, hvor I kan kigge jer omkring i landsbyen, der har charmerende huse malet i klare farver. Vejen går derpå gennem bjergene til Moll’s Gap og Ladies View (opkaldt efter Dronning Victoria), der er et fantastisk udsigtspunkt, hvorfra man kan se Killarneys Tree Lakes og byen i det fjerne.
I besøger en lokal fårefarmer, for at få lidt at vide om hvordan de driver fårene sammen ved hjælp af deres sheepdogs. I vil også se forskellige fåreracer.
Retur til Killarney by hvor I spiser middag på egen hånd.

Atter overnatning på Killarney Towers Hotel 4* (eller tilsv.).


Dag 5: Cliffs of Moher & Bunratty Castle

I dag går turen nordpå til Tarbert, hvorfra der er en kort 20 minutters sejltur over Shannon Flodens udløb til County Clare.
I kører op langs kysten til Cliffs of Moher, der med sine 215 m høje kalkstensklipper stækker sig 7 km langs Atlanterhavskysten. På en klar dag kan man se Aran Øerne. Turen fortsætter forbi golfbanen i Lahinch, der er en af landets mest berømte, og gennem markedsbyen Ennis til Bunratty.
Check in på jeres hotel der ligger tæt ved Bunratty Castle & Folk Park.
Om aftenen skal I til en hyggelig middelalder banquet med mad og vin på slottet Bunratty, der er velbevaret og bygget i 1425. Der er underholdning hvor lords og ladies synger og spiller harpe.

Overnatning på Clayton Hotel Limerick 4*, Limerick  (eller tilsv.).


Dag 6: Galway, Connemara & Dublin

I sætter kurs mod Galway, hvor der er der en sightseeingtur i byen og bagefter er der tid til at kigge jer lidt omkring på egen hånd.
Bagefter går turen tilbage til Dublin og jeres hotel, der ligger i centrum.
Middag for egen regning. Spis på en af Dublins mange gode restauranter og besøg f.eks. det livlige Temple Bar senere på aftenen.

Overnatning på Academy Plaza Hotel 3* (eller tilsv.).


Dag 7: Hjemrejse

Sidste dag i Dublin og hjemrejse.

Det vil være muligt at forlænge turen med én eller flere nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin