Togrejser

Travel’s Easy tilbyder togrejser i Østrig.
Vi arrangerer en luksustogrejse gennem de smukkeste landskaber, kombineret med Wien.

Kontakt os på telefon:  +45 4971 8037 – så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.


Grand Alpine Express – 11 Dage

Ungarn – Østrig – Schweiz – Italien – Slovenien

Dramatiske bjerglandskaber, grønne enge og glitrende søer udgør den ubrudte baggrund for denne storslåede rejse med luksustoget Golden Eagle Danube Express. Nyd de fantastiske landskaber, mens I rejser ombord på privattoget gennem Centraleuropas fantastiske alperegion.
Fra de klassiske hovedstæder Budapest og Wien rejser I dybt ind i det østrigske Tyrol, inden I kører ind i de Schweiziske dale og videre igennem det italienske Lake District, Derpå begiver I jer ind i det mindre kendte, men lige så smukke land Slovenien og dets juvel, søen Bled.
I oplever nogle af de flotteste jernbaneruter i verden, når Golden Eagle Danube Express væver sig igennem tunneler, over viadukter og bjergpas. Rejsen ender i den betagende maritime by Venedig, med dens fantastiske blanding af gotiske og renæssance paladser, på kanten af den italienske kyst. En perfekt afslutning på en mindeværdig tur med alpine oplevelser!

Læs mere

Nytår i Wien 2024 – Ungarn, Østrig, Tjekkiet & Slovakiet – 9 dage

Besøg Ungarn – Østrig – Tjekkiet – Slovakiet – Ungarn

Nytåret skal fejres og hvilken bedre måde kan det gøres end med en højtidelig nytårsfest i Wien? Denne fantastisk flotte nytårs-togrejse gennem hjertet af Europa ombord på privattoget Golden Eagle Donau Express byder på en fascinerende rejse. Turen byder på et væld af oplevelser: Overdådige gallamiddage, opera, dans, fyrværkeri og eksklusive regionale festligheder. En helt uforglemmelig oplevelse!

Læs mere

Oplev Østeuropa – 12 dages Luksus Togrejse

En eksklusiv togrejse ombord på luksustoget Golden Eagle Donau Express!
På denne helt unikke 12-dages togrejse gennem Ungarn, Polen, Tyskland, Tjekkiet og Østrig vil I se de gamle arkitektoniske mesterværker, lige fra den middelalderlige pragt til den barokke elegance og gotiske storhed i nogle af Europas mest spektakulære byer. Århundreder med indflydelsesrige imperier har formet de fængslende lande i Østeuropa og efterladt en varig indflydelse på deres historie, kultur, sprog og religion, hvilket stadigvæk kan ses og opleves i dag.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin