Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til hele Skotland for grupper af alle størrelser, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.

I kan bo på slotte, manor houses eller bo på hotel, alt efter temperament og budget. I kan også leje et helt slot eller manor house, alt efter temperament og budget. 
Måske en VIP fiske-tur kunne friste, 4x4 off road, madlavningskursus, diverse aktiviteter såsom lerdueskydning, bueskydning, bueskydning, mountain biking, river rafting, whiskysmagning - Man kan ikke sige Skotland uden at sige whisky. Whisky- og ginsmagning er oplagte valg. Tag på sejltur, få lavet en personlig farvetest,
For firmaer tilbyder vi desuden alt fra team building til mødelokaler.

Edinburgh er en af Europas smukkeste byer. Bo på et lækkert hotel i centrum af Edinburgh med mulighed for at nyde byens mange tilbud - eller på et charmerende slotshotel eller manor house i kort køre-afstand fra byen. Vi arrangerer hele pakken med flybilletter, middage, afternoon tea, whisky- eller cocktail tastings, besøg på Royal Yacht Britannia, en guidet ghost tour i den gamle bydel, besøg på Edinburgh Castle, lækre spa-behandlinger, eksklusiv skotsk underholdning og meget mere.
Kun fantasien sætter grænser!

Kontakt os så vi sammen kan sammensætte det helt rigtige tur for jer.


Edinburgh for Grupper

Edinburgh er en af Europas smukkeste byer. Bo på et lækkert hotel i centrum af Edinburgh med mulighed for at nyde byens mange tilbud eller på et charmerende slotshotel eller manor house i kort køre-afstand fra byen. Vi arrangerer hele pakken med flybilletter, middage, afternoon tea, whisky- eller cocktail tastings, besøg på Royal Yacht Britannia, en guidet ghost tour i den gamle bydel, besøg på Edinburgh Castle, lækre spa-behandlinger, eksklusiv skotsk underholdning og meget mere.

Vi arrangerer også transport af alle slags. Vi tilbyder bl.a. luksusbiler med privatchauffør, f.eks. i en Jaguar, samt minibusser og store busser.

Ring og få en snak med os, så vi sammen kan sammensætte jeres næste rejse. Få et uforpligtende tilbud.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin