Skotland for Grupper

Vi designer kvalitetsrejser til hele Skotland for grupper af alle størrelser, lige fra familieturen, sammen med gode venner, firmature og til foreninger.

I kan leje et helt slot eller manor house eller bo på hotel, alt efter temperament. Måske en VIP fiske- eller jagttur kunne friste, 4x4 off road, madlavningskursus, personlig farvetest - eller en tur på golfbanen for de øvede eller en introduktion for begynderne? Man kan ikke sige Skotland uden at sige whisky. Whisky- og ginsmagning er oplagte valg. For firmaer klarer vi desuden alt fra mødelokaler til specielle events og team building.

Edinburgh er en af Europas smukkeste byer. Bo på et lækkert hotel i centrum af Edinburgh med mulighed for at nyde byens mange tilbud - eller på et charmerende slotshotel eller manor house i kort køre-afstand fra byen. Vi arrangerer hele pakken med flybilletter, middage, afternoon tea, whisky- eller cocktail tastings, besøg på Royal Yacht Britannia, en guidet ghost tour i den gamle bydel, besøg på Edinburgh Castle, lækre spa-behandlinger, eksklusiv skotsk underholdning og meget mere.
Kun fantasien sætter grænser!

Kontakt os så vi sammen kan sammensætte det helt rigtige tur for jer.


Edinburgh for Grupper

Edinburgh er en af Europas smukkeste byer. Bo på et lækkert hotel i centrum af Edinburgh med mulighed for at nyde byens mange tilbud eller på et charmerende slotshotel eller manor house i kort køre-afstand fra byen. Vi arrangerer hele pakken med flybilletter, middage, afternoon tea, whisky- eller cocktail tastings, besøg på Royal Yacht Britannia, en guidet ghost tour i den gamle bydel, besøg på Edinburgh Castle, lækre spa-behandlinger, eksklusiv skotsk underholdning og meget mere.

Vi arrangerer også transport af alle slags. Vi tilbyder bl.a. luksusbiler med privatchauffør, f.eks. i en Jaguar, samt minibusser og store busser.

Ring og få en snak med os, så vi sammen kan sammensætte jeres næste rejse. Få et uforpligtende tilbud.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse