Flod Cruises


Cruise på Loch Ness – 7 dages Luksusrejse

Forkæl jer selv med et 7 dages luksus cruise på Loch Ness. Invitér familien eller tag med vennerne på jeres livs hyggeligste sejltur.
Rejsen foregår ombord på det rummelige fartøj “Scottish Highlander”, der har plads til 8 passagerer og egen 5-mands besætning ombord, deriblandt kok og kaptajn –
eller på “Spirit of Scotland”, der har plads til 12 passagerer og egen 6-mands besætning ombord, deriblandt kok og kaptajn.
Ruten går fra Inverness til Fort William, (eller omvendt) gennem søer, floder og Caledonian Canal. Se bl.a. gamle slotte, lyngklædte bjergsider og verdens smukkeste udsigt fra en indlandsbåd.

Læs mere

Luksus Cruise fra Venedig – 7 dage

La Bella Vita er en førsteklasses flodcruise båd med blot 20 passagerer. Den sejler fra vidunderlige Venedig til renæssancebyen Mantua i Po Dalen i Norditalien, en gammel handelsrute, bl.a. i romertiden.

Læs mere

Flod Cruise på Themsen – 7 dage fra London

Luksus flodcruise på Themsen ombord på den skønne lille hotelbåd “Magna Carta”, der har plads til 8 passagerer. I sejler fra Hampton Court til Henley-on-Thames.
Undervejs kan I nyde royale slotte, idylliske og charmerende byer og landsbyer. Dette er den perfekte måde at opleve det autentiske England og den smukke natur i Surrey, Berkshire og Oxfordshire.
I får en helt anderledes skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden, er alt inkluderet i prisen.

 

Læs mere

Flod Cruise i det franske vinland på Nedre Bourgogne Kanal – 7 dage

Luksuscruise med luksusbåden ” L’Impressionniste” i 7 dage på Nedre Bourgogne Kanal fra Dijon til Tonnerre.
Der er et skønt soldæk med spa-pool, 12 cykler man kan benytte undervejs og en altid åben bar. Bådens 5 mand store besætning består af en kyndig kaptajn, en kok, en tour guide, samt to husholdere, der alle vil sørge for, at I har alt hvad I behøver på denne ferie, der er all-inclusive, så snart I sætter fod på båden.

Læs mere

Flod Cruise i det Franske Vinland på Øvre Bourgogne Kanal – 7 dage

Tag på et vidunderligt luksuscruise i 7 dage fra Venarey les Laumes til Montbard i øvre del af Bourgogne-kanalen. “La Belle Epoque” er en lille, men rummelig båd med plads til 12 gæster og 5 erfarne besætningsmedlemmer. Den var oprindeligt en flodpram, der sejlede tømmer fra Bourgogne til Paris. I dag er den bygget omhyggeligt om med dejlige luksuskahytter med eget bad og toilet.
En skøn og afslappet ferie uden stress og jag. Så snart I sætter fod på båden er alt inkluderet i prisen lige fra mad og vin til udflugter m.m. Undervejs er der også nem adgang til både cykel- og gåture i naturskønne omgivelser langs kanalen. I opvartes af besætningen, der klarer alt det praktiske og hele tiden står til rådighed. Det er ren forkælelse!  Kokken tilbereder de lækre måltider, akkompagneret af perler fra det omkringliggende vinland, efterfulgt af kaffe og drinks i baren. Båden er desuden udstyret med moderne komfort, såsom aircondition og spa-bad på soldækket.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse