Edinburgh & Outlander tur – 4 dage

Nyd nogle spændende dage i Skotlands charmerende hovedstad, Edinburgh. I får besøgt Edinburgh Castle og en guidet tur til fods i den gamle bydel. og måske stifte bekendtskab med et skotsk whiskydestilleri. Denne rejse inkluderer en super spændende rejse med minibus med Outlander tema. Tag på tidsrejse, hvor I følger i Jamie and Claires fodspor. 

Besøg nogle af Skotlands slotte, bl.a. Doune Castle der er et af Skolands mest brugte til filmoptagelser og Midhope Castle der er Jamies familiehjem, Lallybroch.
I besøger byer, der ser stort set uændrede ud siden 1500-tallet som Culross, der hedder Cranesmuir i serien og Falkland, der skal forestille Inverness.
I kan tale om jeres favoritscener fra serien og dele de unikke oplevelser på turen med jeres rejsefæller, der kommer fra forskellige lande.

I får besøgt Edinburgh Castle og en guidet tur til fods i den gamle bydel. og måske stifte bekendtskab med et skotsk whiskydestilleri.


Pakken inkluderer:

  • 3 nætter på 4* hotel i centrum af Edinburgh (5* mod tillæg)
  • 3 x morgenmad
  • Entré til Edinburgh Castle
  • En “Outlander” heldagstur m. minibus
  • Entré til Blackness Castle
  • Guidet historisk tur til fods i Edinburghs gamle bydel – eller en ghost tur.

Flybilletter bestiller vi også gerne.

Rejsen kan forlænges med ekstra nætter.

Priser er i DKK pr. person.
3*/4* Hoteller (5* mod tillæg)

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 apr - 31 majfra kr. 6.900Få et tilbud
2024: 1 - 30 junfra kr. 7.300Få et tilbud
2024: 1- 31 julfra kr. 7.400Få et tilbud
2024: 1 - 31 augustfra kr. 8.100Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepfra kr. 7.300Få et tilbud
2024: 1 okt - 31 decfra kr. 6.800Få et tilbud
2025: 1 jan - 31 mar fra kr. 6.800Få et tilbud

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst & Edinburgh

Ankomst til Edinburgh Airport.
Tag til Edinburgh. Se det elegante Charlotte Square og også Princes Street, der er byens travle hovedstrøg. Der er mange forretninger og fredfyldte parker. Gå gennem den gamle bydel i “Old Town”, der er fuld af historie og den brostensbelagte High Street, der engang var center for alle byens aktiviteter. I kommer forbi St. Giles Cathedral og City Chambers på the Royal Mile, der går fra Edinburgh Castle til paladset Holyrood.
Edinburgh har også et væld af gode restauranter, cafeer, pubber m.m.

Overnatning i Edinburgh.


Dag 2: Éndagstur - Outlander Trail

Afgang fra Edinburgh kl. 09.30 på en spændende éndagstur der tager jer på jeres egen Outlander tidsrejse til nogle film locations fra den populære TV-serie, der er baseret på bøgerne af Diana Gabaldon.
Første stop er Midhope Castle, kendt som Jamie’s dejlige hjem, Lallybroch, hvor I får en varmere velkomst end han fik. Det hyggelige hjem er blevet kopieret i filmstudioet. I virkeligheden kan man ikke besøge slotsruinen, men i stedet kan I sidde på den ikoniske trappe i Lallybroch og vente på, at Jamie eller Claire går ind gennem den smukke indgang til gårdpladsen.
Herfra videre til Blackness Castle. Denne barskt udseende befæstning ligner noget, der ville kunne afværge et helt imperium. I Outlander, forestiller det Fort William. I kan vandre en tur langs voldene og opleve Jack Randalls fiktive hovedkvarter (bare bed til at I ikke render ind i ham….)
Næste stop er ved Linlithgow Palace. Dette fine palads er et af vores favoritter på grund af dets forbindelser til Mary, Queen of Scots. Det var også brugt som Wentworth Prison og er kendt for en af de mest intense scener i Outlander serien. I holder frokostpause der.
Derfra går turen nordpå forbi Stirling Castle og Wallace Monumentet til Doune Castle. Slottet er en stor ruin, kendt som Castle Leoch i TV-serien, og hjem for Colum MacKenzie og hans klan. Her kan I fornemme, hvordan det må have været, at leve der i det 14. årh. Slottet var også med i Monty Python’s “Holy Grail”..
Derefter kører I til charmerende landsby Culross. I Outlander, er Culross landsbyen Cranesmuir og hjem for Geillis Duncan og hendes uheldige ægtemand, Arthur. Når I går gennem de brostensbelagte gader er det som en rejse tilbage til det 14. århundrede. Hvis I kigger nøje efter, kan I måske finde Claires urtehave bag det imponerende historiske Culross Palace.
Derfra kører I tilbage til Edinburgh, hvor I ankommer ca. 17.45.

Overnatning i Edinburgh.


Dag 3: Edinburgh Castle & Guidet Sightseeingtur

Start med et besøg på det imponerende Edinburgh Castle, der ligger højt hævet med en fantastisk udsigt over hele byen. Senere er der en guidet historisk tur til fods i den gamle bydel.
På en tidlig aftentur kan I stifte bekendtskab med “Water of Life” som skotterne kalder deres whisky.

Få en introduktion til whisky på en guidet rundvisning på et whiskydestilleri og smagning af helt forskellige single malt whiskyer (kan tilkøbes).

Overnatning i Edinburgh.


Dag 4: Hjemrejse

Der vil eventuelt være tid til lidt mere sightseeing, eller I kan shoppe lidt. Så er det tid til at sige farvel til Edinburgh for denne gang. Hjemrejse fra Edinburgh Airport.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin