Flod Cruises

Når det gælder flodcruises er Italien svær at slå. Landet er nærmest designet til dem med dets smukke kanaler og floder, der løber gennem de varierede landskaber. Der er alt lige fra smukke laguner med øer og farverige huse til vilde strande, nåleskove og en overflod af fugleliv.
Tag på et unikt luksus flodcruise i Italien fra Venedig til Posletten.
På dette cruise sejler I på en lille eksklusiv båd med kun 20 passagerer og en 6 – 10 mands besætning, lige fra kaptajn til kok.
Båden har 2 junior suiter and 8 skønne staterooms, alle air-conditioned med en suite faciliteter. Ovenpå er der et kæmpe soldæk med en stor baldakin og komfortable loungers hvor man kan sidde og slappe af, alt imens verden glider forbi.
Jeres medpassagerer er af forskellige nationaliteter.


Luksus Cruise fra Venedig – 7 dage

Tag på et førsteklasses flodcruise ombord på La Bella Vita, en båd med blot 20 passagerer. Den sejler fra vidunderlige Venedig til renæssancebyen Mantua i Po Dalen i Norditalien, en gammel handelsrute, bl.a. i romertiden. Her kan man få et kig ind i romernes, etruskernes, byzantinernes land og selvfølgelig også i renæssancen. De har alle har gennem tiderne haft stor indflydelse på kunst, arkitektur og historie.
Skønne fiskeretter, lokale kulinariske specialiteter, gode vine og fantastisk service fuldender oplevelsen på dette eventyrlige cruise.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse