Minibusrejser

Oplev England og Wales med bus, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en busrejse med minibus bare sagen.
Alle disse bus rundrejser er med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser. Det er kvalitetsrejser, og på turene er der engelsktalende chauffør guide.

Kontakt os på telefon:   +45 4971 8037 og hør mere.

På vores minibusture kører I i en Mercedes minibus med maksimum 16 personer i hver. Dette betyder, at I lettere kommer rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for.
På disse busrejser er overnatninger og morgenmad inkluderet.
Diverse entréer og øvrige måltider er ikke inkluderet i prisen.


Windsor, Bath & Oxford – 2 dage med minibus

En dejlig miniferie i Sydengland, der bl.a. byder på et besøg i Windsor, stencirklen Stonehenge, de romerske bade i Bath og typisk engelske landsbyer. I besøger bl.a. Castle Combe. Se de vidunderligt smukke landskaber i Cotswolds og besøg universitetsbyen Oxford med Christ Church College, hvor Great Hall var spisesalen Hogwarts Hall i “Harry Potter” filmene.

Læs mere

Isle of Wight, Winchester & Sydkysten – 3 dage med minibus

Busrejse til Englands smukke sydkyst og Isle of Wight. Dinosaurer, romere, vikinger og feriegæster har alle haft indflydelse på Isle of Wight’s oldgamle landskab. Tag med på denne spændende tur og oplev den vidunderlige ø. I ser bl.a. The Needles, Osbourne House og et gammelt kloster. I kan også se frem til et besøg i Winchester og Portsmouth.

Læs mere

Det Sydvestlige England – 3 dage med minibus

Tag med på en spændende bustur til nogle af de kendte steder og seværdigheder i den sydvestlige del af England. Glæd jer til at se nogle meget smukke områder, der byder på en varieret natur og masser af oplevelser. I besøger bl.a. Stonehenge, Durdle Door, Exeter, Dartmoor, Glastonbury og Bath.

Læs mere

Wales – 5 dage med minibus

På denne fantastiske rejse fra London til Wales besøger I bl.a. Snowdonia National Park i Nordwales, Aberystwyth, Tenby, Castle Harlech, New Quay and Cardigan Bay og den smukke kyst i Pembrokeshire National Park. I kommer gennem de vidunderligste landskaber i Wales med bjerge, dale og søer, besøger mange historiske steder og charmerende små landsbyer og Wales’ mindste city, St Davids, der har sin helt egen katedral. I besøger også Castle Combe, der er en af Englands kønneste landsbyer.

Læs mere

Nordenglands Lake District – 3 dage med minibus

En meget smuk tur gennem det sydlige Skotland til Nordenglands skønne Lake District. I overnatter i den livlige markedsby Keswick og ser bl.a. de smukke søer, vandfald og masser af bjerge. Der er besøg på Wordsworth’s hus, en skiferproduktion, Castlerigg, Penrith Castle m.m.

Læs mere

Devon & Cornwall – 5 dage med minibus

Rundrejsen tager jer på en flot tur til bl.a. Winchester, Exeter, Devons sandstrande, Dartmoor og Stonehenge.
I kører ind i det gamle keltiske kongerige Cornwall i hjertet af Kong Arthurs land. Se Tintangel Castle, der var hans fødested.
Besøg også den gamle romerby Exeter og Englands vestligste punkt, Lands End, kunstnerbyen St. Ives.og den historiske markedsby Tavistock, der var Francis Drakes’ hjemby.

Læs mere

Englands Hjerte, Wales & Yorkshire – 5 dage med minibus

På denne naturskønne tur ser I bl.a. Shakespeares fødested i Stratford-upon-Avon og den gamle by Shrewsbury. I oplever den flotte bjergrige Snowdonia National Park i Nordwales og Conwy Castle, der ligner noget taget ud fra en billedbog. Nyd de flotte landskaber i Peak District National Park og besøg Chatsworth inden I tilbringer de næste to nætter i den historiske by York. Turen inkluderer også et besøg i universitetsbyen Cambridge.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin