Minibusrejser

Se England og Wales med bus, alt imens I læner jer tilbage, nyder den smukke natur og slapper af undervejs.
Hvis I ikke har lyst til at køre selv, så er en busrejse med minibus bare sagen.

Alle  disse busrejser er med rejsefæller fra forskellige lande, så der er rig mulighed for at knytte venskaber på tværs af landegrænser. Det er kvalitetsrejser, og på turene er den engelsktalende chauffør også guide.

På vores minibusture kører I i en Mercedes minibus med maksimum 16 personer i hver. Dette betyder, at den kan bringe gæsterne rundt til små spændende steder, som de store busser ikke har mulighed for.

På disse rejser er overnatninger og morgenmad inkluderet.
Diverse entréer og øvrige måltider er ikke inkluderet i prisen.


Cotswolds, Bath & Oxford – 2 dage med minibus

En dejlig miniferie i Sydengland, der bl.a. byder på stencirklerne i Avebury, de romerske bade i Bath og typisk engelske landsbyer. I besøger bl.a. Lacock og Bibury. Se de vidunderligt smukke landskaber i Cotswolds og besøg Cirencester. I ser universitetsbyen Oxford med Christ Church College, hvor Great Hall var spisesalen Hogwarts Hall i “Harry Potter” filmene.

Læs mere

Isle of Wight, Winchester & Gin – 3 dage med minibus

Smuk busrejse til Englands sydkyst og Isle of Wight. Dinosaurer, romere, vikinger og feriegæster har alle haft inflydelse på Isle of Wight’s oldgamle landskab. Tag med på denne tur og oplev den vidunderlige ø. I ser bl.a. The Needles, Osbourne House og et gammelt kloster. I kan også se frem til et besøg i Winchester og på Bombay Sapphire gindestilleri.

Læs mere

Det Sydvestlige England – 3 dage med minibus

Tag med på en spændende og smuk bustur til nogle af de kendte steder og seværdigheder i den sydvestlige del af England. Glæd jer til at se nogle meget smukke områder, der byder på en varieret natur og masser af oplevelser. I besøger bl.a. Stonehenge, Durdle Door, Exeter, Dartmoor, Glastonbury og Bath.

Læs mere

Sydøstenglands Slotte, Haver og Kyster – 3 dage med minibus

En rejse til til grevskabet Kent i det sydøstlige England, hvor I ser slotte, smukke haver og landskaber, flotte kyster og iblandet besøg i sydengelske byer. Med base i Canterbury vil I besøge steder som Leeds Castle, Rye, Sissinghurst, Dover og Sandwich.
Undervejs er der også besøg på en engelsk vingård, og I kan også besøge Churchill’s hus.

Læs mere

Wales – 5 dage med minibus

På denne tur besøger I bl.a. Shakespeares engelske fødeby Stratford-upon-Avon, Snowdonia National Park i Nordwales, Aberystwyth, Tenby, Castle Harlech og den smukke kyst i Pembrokeshire National Park. I kommer gennem de vidunderligste landskaber i Wales med bjerge, dale og søer. Der er mange historiske steder og charmerende små landsbyer, hvoraf én har sin helt egen katedral.

Læs mere

Shakespeare’s England, Warwick Castle & Cotswolds – 3 dage med minibus

På denne eventyrlige tur besøger I nogle af slottene, byerne og landskaberne, der inspirerede Shakespeare. Men det handler også om andet end den berømte forfatter.
I kan for en stund føle jer lidt adelige, når I går gennem de store sale på Churchills Blenheim Palace og måske en smule øre, når I smager på den lokale øl på et lille bryggeri.
Det er også en sand fryd at opleve Cotswolds-området med de yndigste små landsbyer, og I kan også glæde jer til en tur til universitesbyen Oxford.

Læs mere

Nordenglands Lake District – 3 dage med minibus

En rigtig spændende og meget smuk tur gennem det sydlige Skotland til Nordenglands skønne Lake District. I overnatter i den livlige markedsby Keswick og ser bl.a. de smukke søer, vandfald og masser af bjerge. Der er besøg på Wordsworth’s hus, en skiferproduktion, Castlerigg, Penrith Castle m.m.

Læs mere

Devon & Cornwall – 5 dage med minibus

Rundrejsen tager jer på en flot tur til bl.a. Winchester, Exeter, Devons sandstrande, Dartmoor og Stonehenge.
I kører ind i det gamle keltiske kongerige Cornwall i hjertet af Kong Arthurs land. Se Tintangel Castle, der var hans fødested.
Besøg også den gamle romerby Exeter og Englands vestligste punkt, Lands End, kunstnerbyen St. Ives.og den historiske markedsby Tavistock, der var Francis Drakes’ hjemby.

Læs mere

Englands Hjerte, Wales & Yorkshire – 5 dage med minibus

På denne naturskønne tur ser I bl.a. Shakespeares fødested i Stratford-upon-Avon og den gamle by Shrewsbury. I oplever den flotte bjergrige Snowdonia National Park i Nordwales og Conwy Castle, der ligner noget taget ud fra en billedbog. Nyd de flotte landskaber i Peak District National Park og besøg Chatsworth inden I tilbringer de næste to nætter i den historiske by York. Turen inkluderer også et besøg i universitetsbyen Cambridge.

Læs mere

Lake District, Hadrian’s Wall, The Dales & York – 5 dage med minibus

En rigtig smuk busrejse til England med flotte naturoplevelser.
I kører fra Edinburgh gennem det sydlige Skotland og videre til det vidunderlige Lake District i Nordvestengland. Her er bjerglandskaber, vandfald og en af Englands smukkeste søer.
I besøger også Hadrian’s Wall, Yorkshire Dales National Park og vikingebyen York.

Læs mere

Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin