Wales – 5 dage med minibus

På denne tur besøger I bl.a. det smukke Cotswolds, Snowdonia National Park i Nordwales, Aberystwyth, Tenby, Castle Harlech og den smukke kyst i Pembrokeshire National Park.

I kommer gennem de vidunderligste landskaber i Wales med bjerge, dale og søer. Besøg historiske steder og charmerende små landsbyer, hvoraf én har sin helt egen katedral. Se også en af Englands kønneste landsbyer
og Shakespeares engelske fødeby Stratford-upon-Avon. Der er mange historiske steder og charmerende små landsbyer, hvoraf én har sin helt egen katedral. 


Pakken inkluderer:

  • 4 x overnatning på B&B/ guesthouse eller 3* hoteller
  • 4 x morgenmad
  • Rundrejse i 16-sæders Mercedes minibus med professionel chauffør/ guide (engelsktalende).

Bemærk: 

Det må påregnes, at vi booker 2 ekstra overnatninger i London (1 før og 1 efter turen).

  • Flybilletter booker vi også gerne.

Afrejse fra London
Priser er i DKK pr. person
B&B / Turistklasse

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2023: mandage 5 jun - 25 sep
onsdage 7 jun - 27 sep
lørdage 3 jun - 30 sep
fra kr. 8.000fra kr. 9.200
2023: mandage 2 - 30 okt
onsdage 3 - 25 okt
lørdage 7 - 28 okt
fra kr. 7.600fra kr. 8.900
2023: mandage 6 nov - 11 dec fra kr. 7.300fra kr. 8.600
2023: mandag 18 dec fra kr. 7.600fra kr. 8.900
2024: mandage 8 jan - 25 mar fra kr. 7.300fra kr. 8.600

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Afrejse fra London
Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2023: mandage 5 jun - 25 sep
onsdage 7 jun - 27 sep
lørdage 3 jun - 30 sep
fra kr. 9.800fra kr. 11.000
2023: mandage 2 - 30 okt
onsdage 3 - 25 okt
lørdage 7 - 28 okt
fra kr. 9.400fra kr. 10.600
2023: mandage 6 nov - 11 dec fra kr. 9.100fra kr. 10.300
2023: mandag 18 dec fra kr. 9.400fra kr. 10.600
2024: mandage 8 jan - 25 mar fra kr. 9.100fra kr. 10.300

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Cotswolds, Cambrian Mountains & Aberystwyth

Afrejse fra London kl. 09.15.
I kører mod nordvest til Cotswolds, der er et utroligt smukt og bakket område. Det har på mange områder ikke ændret sig i århundreder, og der vil I se nogle af Englands yndigste historiske landsbyer. Jeres venlige chauffør vil sørge for, at I kan tage fotos og vil fortælle spændende historier om Cotswolds.
Efter en frokostpause fortsætter turen vestpå gennem Welsh Marches i grænseområdet mellem England og Wales. Det er også markeret af Offa’s Dyke, der er en op til 6 meter høj og 20 meter bred og lige vold, der blev bygget i det 8. århundrede. Den var mere en grænsemarkering end et forsvarsværk, og lå mellem det daværende Wales og kongeriget Mercia. I kører derpå ind i hjertet af Cambrian Mountains og den smukke Elan dal, der bl.a. leverer drikkevand til den fjerntliggende by Birmingham.
Derpå fortsætter turen ca. en times kørsel videre til den smukke kystby Aberystwyth, hvor I skal tilbringe de næste 2 nætter.

Overnatning i Aberystwyth.

Bemærk: På visse datoer kan turens program foregå i omvendt rækkefølge.


Dag 2: Snowdonia National Park & Harlech Castle

Efter morgenmaden kører I mod nord til Snowdonia Nationalpark med dens dramatiske bjerglandskaber. I ser den fine landsby Beddgelert, hvor der ligger en gammel kobbermine, der ikke længere er i brug, men åben for besøgende. I kan se graven hvor den berømte hund “Gelert” ligger begravet.
Turen går videre til Porthmadog, der er hjemsted for Ffestiniog jernbanelinjen, der fører til Harlech Castle – et af Edward I’s militære middelalder-mesterværker, der blev bygget under hans indtagelse af Wales for 800 år siden. Dette mægtige fæstningsværk står stadig og skuer mod Snovdonias tinder og havet. Der ligger flere tilsvarende slotte på den nordwalisiske kystlinje.
Efter en spændende dag i bjergene vender I tilbage til Aberystwyth sidst på eftermiddagen.

Atter overnatning i Aberystwyth.


Dag 3: Cardigan Bay, New Quay & Laugharne

I dag går turen langs med kystlinjen i Cardigan Bay gennem den kønne lille by Aberaeron til New Quay. Byen, der er en af de yndigste og mest interessante små byer i Storbritannien, har en sandhavn med fiskerbåde og forbindelse til Dylan Thomas. Her kan I endda være heldige at se delfiner og hvaler ude i bugten.
I fortsætter ind i landet, hvor I kan kigge på Dinefwr Estate og dets slotsruin, inden turen går sydpå til kysten til Laugharne, byen hvor  Dylan Thomas boede de sidste år af sit liv og skrev det berømte stykke “Under Milk Wood”. Herfra er der kun en kort bid vej til jeres næste overnatningssted i en lille idylliske kystby Tenby.

Overnatning i Tenby.


Dag 4: Pembrokeshire National Park, St David & Tenby

Jeres sidste dag i Wales bruges til at udforske landets sydvestlige del i Pembrokeshire National Park. Det var i denne del af Wales at både landets skytshelgen St David blev født, og det royale Tudor dynasti havde hjemme.
I kører til den lillebitte by St David, der betegnes som en city, fordi den huser en katedral. Her vil der være tid til at kigge på dette magiske sted og holde frokostpause. I stopper sidenhen i byen Pembroke, hvor I kan gå gennem slottets tykke mure.
Om eftermiddagen returnerer I til Tenby, hvor I kan opleve denne farverige by med georgianske huse mod stranden, de brostensbelagte små gader og dens middelalderbymur.

Atter overnatning i Tenby.


Dag 5: National History Museum, Caerleon & Castle Combe

I forlader Tenby efter morgenmaden og kører forbi nogle af de store industribyer i Sydwales.
I udkanten af Cardiff besøger I det udendørs National Museum of History at St Fagans. (Her vil det være muligt at forlade denne tur og tilbringe én eller flere nætter i Cardiff – vi arrangerer de ekstra overnatninger).
Efter en hurtig tur gennem det imponerende moderne område i Cardiff Bay føres I 2000 år tilbage i tiden til det bemærkelsesværdigt velbevarede romerske fort i Caerleon.
Turens sidste besøg på vej mod London er i en af Englands smukkeste landsbyer, Castle Combe. I kan gå en tur gennem gaderne med de charmerende bygninger, hvoraf nogle stammer helt tilbage til 1500-tallet. Bussen fortsætter derefter til London, hvor I ankommer ca. kl. 19.30.

 


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse