Langtidsophold

Spanien er et fantastisk land fyldt med spændende oplevelser, der bare venter på jer.

Vi tilbyder en hel række udvalgte overnatningssteder i forskellige dele af Spanien, der kan tilgodese alle slags ønsker og behov.
Nyd et langtidsophold på en skøn ferie i Spanien. Rejs efterår, vinter eller forår og nyd det varme klima på et dejligt hotel, mange med pool og nær en strand. Her kan I gå lange ture, leje en bil og køre rundt i området og opleve de mange seværdigheder og komme tæt på de lokale indbyggere.

Spanien er det ideelle sted at lade sine batterier op. Uanset om I ønsker at slippe væk fra kulden – eller ganske enkelt drømmer om at holde en lang ferie, hvor I kan komme helt tæt på den spanske kultur, så har vi den helt rigtige løsning for jer.

På næsten alle destinationer er der mulighed for en række aktiviteter og adventure sport f.eks. Caving, ridning, windsurfing, cykling, canoture, rafting, klatring, vandreture, hydro speed, bungee jumping, ballon flyvning, gliding, paintball.
Hvis I ønsker at kombinere langtidsferien med at dyrke og forbedre jeres golfspil er Spanien bare den perfekte destination, en af Europas bedste.

I Spanien kan I nyde solen, imens I beundrer de smukke landskaber og kulturelle oplevelser. Lad jer forføre af den skønne gatronomi og de dejlige vine. Overalt er der små charmerende landsbyer, smukke kyster og en fantastisk natur i Andalusien, Catalonien og på Mallorca.

Ring for mere information på tlf. +4549718037


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin