Slotsferie i Skotland for livsnydere – 9 dage kør-selv

Livsnyderferien i Skotland for de, der kan lide eksklusive hoteller og smuk natur. Hvis I har lyst til at bo på nogle af Skotlands bedste hoteller og slotte, så er en skræddersyet luksusrejse i Skotland perfekt til jer. Vi lover, at det bliver en fantastisk oplevelse.

I kommer til at bo godt på de bedste hoteller, manor houses og slotte. På disse er der mulighed for at opleve rigtig afternoon tea, god mad, flotte haver og parker og god service. Det er også muligt at spille golf, skyde lerduer, nyde spabehandlinger, vandre m.m.
Selve ruten går gennem det skotske højlands vilde bjerglandskaber.
Vi arrangerer selvfølgelig også billejen, og har I ikke lyst til at køre selv, kan vi tilbyde en pakke, der inkluderer en bil med privatchauffør.


Turforslag:

 • 8 x overnatninger på 4*& 5* manor houses, hoteller og slotte.
 • 8 x morgenmad.
 • Flybilletter
 • Billeje
 • 2 nætter i Edinburgh
 • 1 nat Perthshire
 • 1 nat i Aberdeen-området
 • 1 nat i Inverness-området
 • 1 nat i Fort William-området
 • 1 nat i Loch Lomond-området
 • 1 nat i GlasgowDer kan tilføjes ekstra nætter og/eller ændres på områderne.

På denne eksklusive rundrejse bor I på nogle af Skotlands bedste hoteller. Vi skræddersyr den i samarbejde med jer.
Priser er i DKK pr. person.
4*& 5* luksushoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2023Fra kr. 20.000 pr. pers. - få et tilbudFå et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst & Edinburgh

Ankomst til Edinburgh lufthavn.
I checker ind på jeres skønne 5* slotshotel, der ligger lidt uden for centrum (ca. 10 min. i taxi). Det er omgivet af en stor have med påfugle, og indenfor er det helt specielt sted med antikke møbler og malerier og en uovertruffen service. Nyd eftermiddagen dér.
Vil I hellere bo lige midt i byen, er der flere 5* hoteller at vælge imellem.
Alle værelser er af høj standard, så jeres ophold bliver så behageligt som muligt. På hotellet kan I bl.a. bestille afternoon tea, middag og cocktails.
I sommerhalvåret kører der de fleste aftener desuden et godt show med middag.

Overnatning på 5* hotel i Edinburgh.


Dag 2: Edinburgh Castle, Holyrood Palace & Royal Yacht Britannia

Et must er at se Edinburgh Castle, der byder på masser af spændende historie. Fra slottet kan man gå ad Royal Mile, der ligger højt, og hvor der er masser af små gyder og gamle huse.
Den “nye” bydel finder man omkring Princes Street hvor mange af byens butikker ligger. Besøg Holyrood Palace, som er dronningens officielle bolig, når hun besøger Skotland eller et af de mange spændende museer byen har.
The Royal Yacht Britannia, der førhen var regentens hjem på rejser til søs, er også en mulighed. Yachten ligger i Leith og giver et godt indblik i de kongeliges liv.
Vi kan også bestille en sightseeingtur i Edinburgh med egen chauffør, hvis I ønsker det.

Overnatning på 5* hotel i Edinburgh.


Dag 3: St Andrews, Glamis Castle & Perthshire

I forlader Edinburgh om morgenen og kører over Forth Road Bridge. Fra broen kan man nyde udsigten til Forth Rail Bridge.
Videre ind i det oldgamle kongedømme, Fife. Hvis man tager kystvejen til St. Andrews, så kommer man gennem nogle af de smukkeste små fiskerbyer.
St. Andrews har en lang historie. Den blev navngivet efter Skotlands skytshelgen, og det er efter sigende her, han er begravet.
Byen er også verdenskendt for at være golfens fødested. Det er desuden stedet hvor Kronprins William og Kate Donaldson i sin tid mødtes, mens de studerede på St. Andrews University.
Tip: Tag ind på Fisher & Donaldson i St Andrews, hvis I får lyst til fudge donuts eller jordbærtærte, det kan varmt anbefales.
Fortsæt turen til det fine Glamis Castle, som var Elizabeth Bowes-Lyons barndomshjem. Hun er nok bedre kendt som Dronning Elizabeth’s nu afdøde mor. Hendes anden datter, Prinsesse Margaret, grevinde af Snowdonia, blev født på slottet. Det har siden 1987 prydet bagsiden af de skotske £10 sedler.
Derefter kører I mod vest til Perthshire.

Overnatning på 5* hotel i Perthshire.


Dag 4: Balmoral, Royal Lochnagar Distillery, Royal Deeside

Nu går turen nordpå over skiområdet Glenshee mod Braemar.
I Crathie kan man se kirken, hvor den kongelige familie går til søndagsmesse under deres ophold på Balmoral Castle. I kan også besøge Balmoral Castle, dog er slottet lukket for publikum, når kongefamilien bruger stedet.
Hvis I kan lide whisky, så ligger Royal Lochnagar Distillery kun 2 km fra Balmoral, ved floden Dee. Det fik prædikatet kongelig hofleverandør, da Dronning Victoria og Prins Albert besøgte det i 1848. Derfra videre gennem Royal Deeside til jeres næste hotel.

Overnatning i Aberdeen-området.


Dag 5: Cairngorms, Whisky & Cawdor Castle

Turen går gennem de smukke vilde Cairngorm Mountains. I kommer til Tomintoul, der er den højest beliggende landsby i Storbritannien.
Derefter kører I til Grantown-on-Spey. Her kan I besøge et af de mange whiskydestillerier i Speyside-området.
Fortsæt nordpå til Nairn, som er berømt for dens gode golfbane og smukke hvide sandstrande.
Hvis I har lyst, kan I besøge Cawdor Castle, der er mest kendt fra sine litterære forbindelser til William Shakespeare’s teaterstykke – Macbeth – hvor hovedpersonen bliver gjort til greve af Cawdor. Slottet er faktisk bygget mange år efter at begivenhederne i stykket fandt sted.
Videre til næste dejlige hotel.

Overnatning i Inverness-området.


Dag 6: Loch Ness & Fort William

Fra Inverness tager I mod syd og følger Loch Ness. Undervejs kan I se ruinerne af Urquhart Castle. Der er dér de fleste beretninger om “Nessie” kommer fra.
Fortsæt langs med Caledonian Canal til Fort Augustus.
Lige inden I kommer til Fort William, kan I dreje af mod Glenfinnan. Glenfinnan Monument ligger på den smukke vej “Road to the Isles”. Det er omgivet af et fantastisk højlandslandskab med dramatiske bjerge ved den flotte Loch Sheil.
Monumentet blev rejst i 1815 som hyldest til de klanfolk, der kæmpede og døde for Jacobitternes sag. I kan også se togviadukten med de 21 buer, som blev kendt i Harry Potter filmene.
Herfra kører I til Fort William, der er beliggende for foden af Ben Nevis, som er Storbritanniens højeste bjerg. Byen ligger ved bredden af Loch Linnhe.

Overnatning på hotel i Fort William-området.
(Vi kan evt. forlænge turen med en ekstra nat her. Vi har bl.a. mulighed for at tilbyde 1. klasses billetter til “Harry Potter Toget”).


Dag 7: Glencoe, Trossachs & Loch Lomond

Turen går gennem det imponerende bjerglandskab i Glencoe og The Trossachs.
Senere følger I Loch Lomond, den største og efter sigende smukkeste af alle Skotlands søer. Undervejs er det muligt at tage en bådtur på søen.
Videre til jeres hotel, der ligger smukt ned til søen.
Det byder på en lækker spa. Der er masser af muligheder for aktiviteter, lige fra vandreture, segways, sejlture og golf til en meget flot tur med vandflyver.

Overnatning på hotel i Loch Lomond-området.


Dag 8: Glasgow

Nyd formiddagen på jeres hotel med spabehandlinger, en runde golf – eller tag direkte til Glasgow og kig på den livlige by. Der er masser af spændende attraktioner, bl.a. nogle flotte museer.
Shopping er også oplagt i byen, nok et af de bedste steder i Storbritannien. Glasgow har desuden har en masse restauranter, caféer og barer.
Jeres næste hotel ligger enten inde i centrum eller mere landligt, et slotsagtigt og elegant hotel uden for Glasgow.
Det er helt op til jer, om I ønsker et stille og roligt sted, eller om I hellere vil opleve storbyens sus.

Overnatning i Glasgow-området


Dag 9: Hjemrejse

Kør til Edinburgh Airport og aflevér bilen. Hjemrejse.

Turen kan ændres eller forlænges med ekstra nætter undervejs.

Den kan også arrangeres for grupper. Ring og hør nærmere.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse