Isle of Skye & det Vestlige Højland – 4 dage med minibus

Smuk rejse til Isle of Skye og Skotlands vestlige højland. På denne busrejse finder I imponerende slotte, The Kelpies, fantastiske bjerglandskaber og hyggelige landsbyer.

Busrejsen med minibus starter fra Edinburgh. I ser bl.a. den smukke Glenfinnan Viadukt som "Hogwarts Express" fra Harry Potter kører over. Se også Rannoch Moor, Glencoe, Mallaig, Glen Sheil, Old Man of Storr og bjergene i Cuillin Hills.


Pakken inkluderer:

  • 3 overnatninger på B&B
  • 3 x morgenmad
  • Tur i 16-sæders Mercedes minibus med professionel chauffør/guide (engelsktalende).

Det må påregnes, at vi bestiller min. 2 ekstra overnatninger i Edinburgh, én før og én efter turen.

Jeres flybilletter bestiller vi også gerne.

Afrejse fra Edinburgh.
Priser er i DKK pr. person
B&B

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: søndage 7 apr - 26 maj
mandage 1 apr - 27 maj
onsdage 3 apr - 29 maj
fredage 5 apr - 31 maj
fra kr. 6.200fra kr. 7.600
2024: søndage 2 jun - 29 sep
mandage 3 jun - 30 sep
onsdage 5 jun - 25 sep
fredage 7 jun - 279 sep
fra kr. 6.400fra kr. 7.800
2024: søndage 6 - 27 okt
mandage 7 - 28 okt
onsdage 24 - 30 okt
fredage 4 - 25 okt
fra kr. 6.200fra kr. 7.600
2024: mandage 4 nov - 16 dec
fredage 1 nov - 27 dec
fra kr. 5.500fra kr. 6.900
2025: mandage 6 jan - 31 mar
fredage 3 - 7 jan
fredage 7 - 28 mar
fra kr. 5.500fra kr. 6.9900

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Rannoch Moor, Glencoe & Fort William

I starter Rejsen i Edinburgh og den fører jer mod nordvest. På ruten ligger en af Skotlands mest fantastiske moderne juveler, The Kelpies. Disse kæmpestore hestehoveder bygget af jern er helt genialt lavet.
Jeres chauffør-guide vil underholde jer og sørge for, at I også ser et gammelt slot. I holder frokoststop i en lille by, enten Killin eller Callander.
Derpå kører I op i det skotske højland gennem den flotte område ved Loch Luibnag og gennem de vilde landskaber i Rannoch Moor, der er mange naturelskeres favoritsted. Længere fremme på ruten kan I se frem til at opleve det spektakulære Glencoe med høje bjerge og dybe dale. Der var dér en frygtelig massakre af Macdonald klanen fandt sted i 1692.
I følger bredden af Loch Linnhe, før I standser i højlandsbyen Fort William, hvorfra I kan nyde synet af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis.

Overnatning i Fort William.


Dag 2: Glenfinnan Viadukten & Isle of Skye

Dagen byder på en absolut betagende køretur fra Fort William forbi den smukke Glenfinnan Viadukt, der ses, når “Hogwarts Express” kører over den i Harry Potter filmene. Der ligger også et ikonisk monument til minde om Jacobitterne, der kæmpede for skotsk selvstændighed.
I ankommer til den lille kystby Mallaig, hvorfra I sejler over til den sydligste del af Isle of Skye. Derfra gennem Sleat halvøen til Glenbrittle, hvor I kan beundre de berømte vandfald eller til Cuillin Mountains i Ergol hvor I kan nyde den flotte udsigt.
Efter alle disse dejlige naturoplevelser kører I til området ved Lochalsh og over Skye Bridge, der går fra Isle of Skye til fastlandet.

Overnatning i Lochalsh.

Bemærk: I vintermånederne (fra oktober til slutningen af marts) sejles der ikke fra Mallaig til Isle of Skye, men ruten vil i stedet gå over Skye Bridge.


Dag 3: Sightseeing på Isle of Skye

Dagen kan bruges på forskellig måde. Det afhænger af vejr og vind, og chaufføren vil finde den bedste dagstur til jer. The Quiraing, the Old Man of Storr, Neist Point – mulighederne er mange. De fleste steder på Skye er der en fabelagtig smuk natur. De vil give jer mulighed for at opleve steder, der ligger lidt væk fra de mere turistede og dermed også de bedste fotomuligheder.

Overnatning i Kyle of Lochalsh området.

 


Dag 4: Glen Sheil, Dunkeld Cathedral og Edinburgh

I kører sydpå gennem de flotte bjerge i Glen Sheil og passerer den smukke Loch Cluanie. Derpå videre mod øst, hvor Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis kan ses. Bussen fortsætter gennem Monadhliath bjergene ind i det centrale Skotske højland.
I gør holdt i den historiske landsby Dunkeld. Her kan I se ruinerne af af Dunkeld Cathedral. Derpå gennem lavlandet tilbage til Edinburgh via Forth Road Bridge. Kl. ca. 18.30 ankommer I til Edinburgh.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin