I Outlanders Fodspor – 4 dage med minibus

Vi tilbyder en super spændende rejse med minibus med Outlander tema. Tag på tidsrejse gennem denne kærlighedsaffære, hvor I følger i Jamie and Claires fodspor.  I kan tale om jeres favoritscener fra serien og dele de unikke oplevelser på turen med jeres rejsefæller, der kommer fra forskellige lande.

I rejser ad snoede veje og oplever bl.a. en 4.000 år gammel kirkegård og vandrer gennem gamle slagmarker ved Culloden. Besøg nogle af Skotlands mest afsides slotte, bl.a. Doune Castle der er et af Skolands mest brugte til filmoptagelser og Midhope Castle der er Jamies familiehjem, Lallybroch.
I besøger byer, der ser stort set uændrede ud siden 1500-tallet som Culross, der hedder Cranesmuir i serien og Falkland i Kingdom of Fife, der skal forestille Inverness. I ser Glen Affric med søer og fyrreskov, hvor Jamie gemte sig, og det berømte Glencoe hvor Jamie og Claire rejste igennem de smukke bjerglandskaber!


Pakken inkluderer:

  • Rundrejse i 16-sæders luksus Mercedes minibus med professionel chauffør/ guide (engelsktalende).
  • 3 overnatninger på B&B eller 3* hotel
  • 3 x morgenmad
  • Entréer til Blackness Castle, Doune Castle, Urquhart Castle og Culloden Visitor Centre, Museum & Battlefield

Jeres flybilletter bestiller vi også gerne.

I skal påregne at vi booker min. 1 ekstra nat før og 1 efter turen i Edinburgh.

Få et samlet tilbud!

Priser er i DKK pr. person
B&B Turistklasse

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: onsdage 22 - 29 maj
fredage 24 - 31 maj
fra kr. 6.700fra kr. 7.600
2024: onsdage 5 jun - 25 sep
fredage 7 jun - 27 sep
fra kr. 6.900fra kr. 7.800
2024: onsdage 2 - 30 okt
fredage 4 - 25 okt
fra kr. 6.700fra kr. 7.600

Ingen børn på denne rejse.

Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: onsdage 22 - 29 maj
fredage 24 - 31 maj
fra kr. 8.900fra kr. 12.400
2024: onsdage 5 jun - 25 sep
fredage 7 jun - 27 sep
fra kr. 9.100fra kr. 12.600
2024: onsdage 2 - 30 okt
fredage 4 - 25 okt
fra kr. 8.900fra kr. 12.400

Ingen børn på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Midhope Castle, Culross, Falkland & Highland Folk Museum

Afgang fra mødepunktet i Edinburgh kl. 09.00.
I forlader Edinburgh og følger i fodsporene af de mest kendte lokationer fra Outlander TV-serien.
Jeres første stop, er et sted, der ikke behøver nærmere introduktion: Midhope Castle, der er Jamies dejlige hjem, Lallybroch. Det hyggelige hjem er blevet kopieret i filmstudioet. I virkeligheden kan man ikke besøge slotsruinen, men i stedet kan I sidde på den ikoniske trappe i Lallybroch og vente på, at Jamie eller Claire går ind gennem den smukke indgang til gårdpladsen.
Derefter kører I nordpå til charmerende landsby Culross. I Outlander er Culross landsbyen Cranesmuir og hjem for Geillis Duncan og hendes uheldige ægtemand, Arthur. Når I går gennem de brostensbelagte gader, er det som en rejse tilbage i tiden. Hvis I kigger nøje efter, kan I måske finde Claires urtehave bag det imponerende historiske Culross Palace.
I fortsætter til den lille middelalderby Falkland, hvor I kan genopleve de første scener i serien, hvor Falkland repræsenterer 1940ernes Inverness. Se om I kan genkende steder som Mrs Baird’s Guesthouses (The Covenanter Hotel) og Bruce Fountain, hvor Claires mand, Frank, ser Jamies genfærd.
I siger farvel til slotte og landsbyer og tager på opdagelse i det smukke skotske højland. Om eftermiddagen rejser i gennem det frodige Perthshire og stopper i Newtonmore og ser Highland Folk Museum. Stedet rummer kopier af 18- tallets højlandshytter med tørvetag, og giver jer et kig ind den tids højlands levevis. I vil genkende stedet som en af MacKenzie klanens landsbyer, hvor Claire og MacKenzie gruppen stoppede for at opkræve husleje.
Længere mod nord passerer I Aviemore og fortsætter til Inverness, hvor I ankommer først på aftenen.

Overnatning i Inverness.


Dag 2: Clava Cairns, Culloden Battlefield & Clan Fraser

I starter dagen med at besøge det mysterie-fyldte sted, Clava Cairns, nær Inverness. Dette velbevarede kompleks of ringvarder og opretstående sten er lige så oldgammelt, som det er smukt. De siges også at have været inspiration for stenene i Craigh na Dun. Jeres chauffør-guide kan ikke love jer en rejse tilbage i tiden, men dette 400 år gamle sted føles, som om man gør det.
Næste stop vækker mange følelser. Det er den forbudte Culloden Battlefield. Dette sted spiller en afgørende rolle i Skotlands historie og i Outlander bøgerne.
Det var ikke langt fra denne slagmark, at parret tog en tårevædet afsked, inden Jamie sluttede sig til Jacobitternes hær for at kæmpe for Stuarterne. Det var der, det sidste Jakobit-oprør fik en rystende afslutning, der førte til enden på højlændernes måde at leve på. I kan se mere på stedets visitor centre og på slagmarken og sende en tanke til dem, der mistede livet i det sidste slag, der udkæmpedes på britisk jord.
I fortsætter ind i hjertet af Clan Fraser området. Der kan I se graven, hvor Lord Lovat “Old Fox” fra Jacobite oprøret ligger. Han var Jamies manipulerende bedstefar.
Efter at have set nogle af de vigtigste steder fra Outlander universet, returnerer I til Inverness, hvor I kan gå på opdagelse i byen.

Atter overnatning i Inverness.


Dag 3: Glen Affric, Loch Ness, Urquhart Castle & Glenfinnan

Jeres dag starter med en tur til det majestætiske Glen Affric. Med de flotte søer, bjerge og fyrreskove er det en af de allerflotteste dale i Skotland. For Jamie var det også det ideelle sted at gemme sig. Dernæst forlader I de gamle skove og fortsætter langs med Loch Ness og stopper ved Urquhart Castle. Det har stået på bredden af Loch Ness i 1.000 turbulente år og giver en idé om højlandet, når det var mest dramatisk. I kan kigge nærmere på denne gamle slotsruin og dens hemmeligheder. Imens I alligevel er der – så hold udkig efter “Nessie”.
Rejsen fører jer videre gennem The Great Glen, inden I ankommer til Glenfinnan. Monumentet der et til minde om mødet mellem Bonnie Prince Charlie og hans loyale tilhængere og markerer starten på det allerede dødsdømte Jakobite oprør. Søjlen står ved Loch Shiel og den velkendte jernbanesektion hvor Jacobite Steam Train kører, brugt som Hogwarts Express in Harry Potter. Man kan ikke andet end blive berørt af historien og skønheden på dette sted. I kører videre til Fort William, der ligger i skyggen af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis.

Overnatning i Fort William.


Dag 4: Glencoe, Doune Castle, Linlithgow Palace & Blackness Castle

I dag skal I se noget af det smukkeste, Skotland kan byde på. I starter dagen med en en fantastisk smuk køretur gennem Glencoe, der har de flotteste bjerge og  dale, og I fortsætter over Trossachs områdets forrevne landskab til Doune Castle. Slottet er en stor ruin, der repræsenterer Castle Leoch i TV programmet, og hjem for Colum MacKenzie og hans klan i 1700-tallets episoder. Slottet var også med i Monty Python’s “Holy Grail”.
Senere stopper I for at tage fotos ved Linlithgow Palace. Dette fine palads er et af vores favoritter på grund af dets forbindelser til Mary, Queen of Scots. Det blev også brugt som Wentworth Prison, og er kendt for en af de mest intense scener i Outlander serien.
Rejsens sidste højdepunkt er Blackness Castle. Denne barskt udseende befæstning ligner noget, der ville kunne afværge et helt imperium. I Outlander, forestiller det Fort William. I kan vandre en tur langs voldene og opleve Jack Randalls fiktive hovedkvarter.
Efter at have levet jer ind i historierne og landskaberne, som inspirerede Outlander, returnerer I til Edinburgh ca. kl. 19.00.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin