Belmond Royal Scotsman – Western Scenic Wonders – 4 dages Luksus Togrejse

Nyd synet af den smukke Loch Lomond, Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis og Isle of Bute med det betagende og overdådige Mount Stuart House på denne skønne rejse gennem det skotske højland.

Royal Scotsman er Storbritanniens eneste luksustog med sovekupéer der er rigtigt flotte og har eget bad og toilet. Både spisevognene og observationsvognen, der er "dagligstuen" finder man en klassisk elegance med lakerede træpaneler og intim country-house atmosfære, hvor man kan slappe af. Det er ren forkælelse!
Der serveres udsøgt mad og drikke og alt med en gennemført service. Togets bar har et bredt udvalg af gode whiskyer. Alt er inkluderet i prisen. Der er også underholdning med traditionel skotsk musik et par aftener. På toget er der plads til 36 gæster.


Turen inkluderer:

  • 3 overnatninger i dejlig kupé med eget bad og air conditioning.
  • Alle måltider, fremstillet af lækre råvarer.
  • Alle drikkevarer. Et fremragende udvalg af vin og spiritus, fri bar, te og kaffe.
  • Underholdning med bl.a. skotsk musik.
  • Alle sightseeingture som beskrevet i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

  • Ekstra hotelovernatninger i Edinburgh, samt flybilletter, men vi booker gerne.

Priser er i DKK pr. person

Periodepr. person i delt Double/Twin Cabinpr. person i Single Cabinpr. person i Double/Twin Cabin for Sole Use
2021: 16 apr, 23 aprfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 7 maj, 21 maj, 28 majfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 4 jun, 18 junfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 30 julfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 13 aug, 20 aug, 27 augfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 17 sep, 24 sepfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400
2021: 1 oktfra kr. 41.500fra kr. 41.500fra kr. 66.400

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Loch Lomond, Glen Falloch, Rannoch Moor & Spean Bridge

Jeres flotte tog kører fra Edinburgh tidligt på eftermiddagen og turen går mod vest gennem Falkirk, Clydebank and Dumbarton til udkanten af Glasgow, inden I når Clyde flodens nordlige bred. Nær flodens udmunding ligger Craigendoran, hvor den majestætiske West Highland Line begynder.
Nyd en dejlig afternoon tea, alt imens I kører langs Gare Loch. I ser også Loch Long med det 884 m høje Ben Arthur i baggrunden. Idet I passerer Arrochar får I det første glimt af Loch Lomond, der er Storbritanniens største sø. Toget kører næsten i vandkandten ved Ardlui, før det stiger op gennem Glen Falloch, hvis mange vandfald er et imponerende syn.
På vej nordover passerer I gennem landsbyerne Crianlarich og Bridge of Orchy på vej gennem Rannoch Moor, der er et af Skotlands sidste store vilde områder.
Alt imens I fortsætter mod Spean Bridge, spiser I en uformel middag i spisevognen på Belmond Royal Scotsman, hvorefter I kan se frem til en hyggelig aften i observationsvognen, med underholdning leveret af lokale musikere.


Dag 2: Arisaig, Glenfinnan Monumentet, & Bridge of Orchy

Alt imens I kører videre vestpå forbi Fort William, så hold udkig efter Ben Nevis, der med sine 1344m er Storbritanniens højeste bjerg. I følger Loch Eil Glenfinnan
forbi den buede Glenfinnan viadukt (kendt fra Harry Potter filmene) og landsbyen Lochailort før I drejer mod nord langs den dramatiske kystlinje til Arisaig. Der stiger I af for at gå en tur på den flotte strand i Morar, hvorfra I kan se Isle of Skye’s Cuillin Mountains i det fjerne.
Tilbage på the Royal Scotsman serveres frokost på turen tilbage mod Fort William.
I stopper og besøger det historiske Glenfinnan Monument hvor jacobitterne opstand startede i 1745. I ledsges af en højlænder der bringer historierne om de store skotske helte til live.
Senere kan I se frem til en skøn afternoon tea  på det eksklusive 5* hotel, Inverlochy Castle. De energiske tage på en vandretur (afhænger af vejret). En mountain ranger leder jer til det imponerende Steall Waterfall, der falder 120 m ned ad siden af den smukke Nevis Gorge (kløft). Turen er på 2 timer og af moderat sværhedsgrad (kræver en rimelig fysisk form). Der kan være stejt, glat og kilppefyldt nogle steder, så vandrestøvler, passende bukser og vandtæt jakke skal medbringes. (Der vil være et begænset antal vandrestøvler og vandtæt tøj man kan låne).
Tilbage til jeres tog i Fort William, hvor der er tid til at slappe lidt af inden aftenens uformelle middag. Den indtages, mens I kører til den lille landsby Bridge of Orchy i Argyll. Bagefter kan I slappe af med en drink og nyde underholdningen i observationsvognen.


Dag 3: Isle of Bute - Mount Stuart

Nyd de dramatiske højlands scenerier på rejsen sydover mod Glasgow og ud til vestkysten.
I Wemyss Bay går I ombord på færgen, der sejler jer de 35 minutter til Isle of Bute. Øen er rig på spændende geologi, en lang historie, dyreliv og et varieret landskab, bestående af kyster, landbrugsland, hede og skov. Fra St Blane’s Chapel i syd til de forladte beboelser i nord så virker det som om at hver en sten har en historie at berette.
Isle of Bute’s highlight er Mount Stuart, der er Storbritanniens mest spektakulære hus og en arkitektonisk viktoriansk- gotisk fantasi, der stammer fra den tredje Marquess of Bute og hans arkitekt Sir Robert Rowand Anderson. Det mystiske og overraskende interiør reflekterer markiens passion for kunst, astrologi og mytologi. Huset rummer Skotlands fineste privatejede samling af familieportrætter. Efter en afternoon tea i dagligstuen kan I opleve det spektakulære hus og grunden der indbefatter en klippehave, køkkenhave, sjældne planter og en viktoriansk pinetum (samling af sjældne fyrre- og nåletræer). I kan vandre ned ad limetree avenue til den smukke kyst hvorfra der er udsigt over til fastlandet.
I slutter jer igen til toget i Wemyss Bay, hvor der venter en skøn middag, imens I kører til Kilmarnock, hvor I stopper for natten. Slap af i observationsvognen med kaffe, likør og traditionel skotsk musik.


Dag 4: Edinburgh

Nyd jeres dejlige Scottish Breakfast imens toget kører fra Kilmarnock mod øst tilbage til jeres udgangspunkt. I ankommer derefter til Edinburgh Waverley Station.

Turen kan forlænges med et spændende hotelophold i Edinburgh – måske på et lækkert slot.

 


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin