Belmond Royal Scotsman – Classic Splendours – Edinburgh & Togrejse i Skotland – 8 dage

Flot togrejse med Belmond Royal Scotsman! Læn jer tilbage og nyd de fantastisk landskaber glider forbi. Ruten går langs østkysten og videre mod vest ad den smukkeste togstrækning gennem højlandet, helt ud til Skotlands vestkyst. På denne tur kører I bl.a. til Cairngorm Mountains i højlandet, hvor I besøger den charmerende Rothiemurchus Estate.

Belmond Royal Scotsman er Storbritanniens eneste luksustog. Togrejsen er ren forkælelse med udsøgt mad og drikke og gennemført service. Her mødes klassisk elegance med intim country-house atmosfære. Indvendigt er det et helt kapitel for sig med flotte træpaneler og fine sovekupéer med eget bad og toilet. Det er ren luksus!
Både spisevognene og observationsvognen, der er "dagligstuen", er ligeledes meget elegante. Togets bar har et bredt udvalg af gode whisky's. Der er plads til 36 gæster ombord.
Rejsen inkluderer også 3 overnatninger på et lækkert 5* hotel i Edinburgh.

Bestil nu for 2024!


Turen inkluderer:

Turen inkluderer:

 • 3 overnatninger på 5* hotel i Edinburgh inkl. morgenmad (1 nat før togturen og 2 nætter efter)
 • Transfers fra lufthavn til jeres hotel t/r
 • Transfers fra hotel til togstation i Edinburgh t/r
 • 4 overnatninger på luksustoget Belmond Royal Scotsman i dejlig togkupé med eget bad og air conditioning.

Under togrejsen er følgende inkluderet:

 • Alle måltider, fremstillet af lækre råvarer (full Scottish breakfast, 2-retters frokost og 3-retters middag)
 • Afternoon Tea første dag.
 • Alle drikkevarer. Et fremragende udvalg af drikkevarer.
 • 24-timers steward service
 • Underholdning med bl.a. skotsk musik.
 • Besøg og smagning på Glen Ord destilleri, besøg på Ballindalloch Castle eller et andet destilleri,
 • Besøg og aktiviteter på Rothiemurchus Estate, bådtur hvor I kan se sæler eller besøg på Eilean Donan Castle
 • Vandretur
 • Alle sightseeingture som beskrevet i programmet.

Prisen inkluderer ikke:

 • Ekstra hotelovernatninger i Edinburgh, samt flybilletter, men vi booker gerne.

Priser er i DKK pr. person

Periodepr. person i delt Twin Cabinpr. person i delt Double Cabinpr. person i delt Grand Suitepr. person i Double/Twin Cabin for Sole Use
2024: 19 augfra kr. 113.700UdsolgtUdsolgtfra kr. 227.300
2025: 6 aprfra kr. 104.500fra kr. 123.500fra kr. 243.500fra kr. 208.900
2025: 20 aprfra kr. 104.500fra kr. 123.500Udsolgtfra kr. 208.900
2025: 4 maj UdsolgtUdsolgtfra kr. 261.700Udsolgt
2025: 25 majfra kr. 123.700fra kr. 123.700fra kr. 243.700fra kr. 247.300
2025: 15 junfra kr. 105.600Udsolgtfra kr. 244.600fra kr. 211.100
2025: 22 junfra kr. 105.600fra kr. 124.600Udsolgtfra kr. 211.100
2025: 6 julfra kr. 117.600fra kr. 108.600Udsolgtfra kr. 217.100
2025:19 julfra kr. 108.600fra kr. 127.600Udsolgtfra kr. 217.100
2025: 17 augfra kr. 150.600fra kr. 138.600Udsolgtfra kr. 277.100
2025: 28 sepUdsolgtfra kr. 147.100Udsolgtfra kr. 294.100
2025: 5 oktfra kr. 134.500fra kr. 134.500fra kr. 243.500fra kr. 268.900
2025: 19 oktfra kr. 96.500fra kr. 113.500fra kr. 243.500fra kr. 192.200
2025: 26 oktfra kr. 96.500fra kr. 104.500Udsolgtfra kr. 192.900

Dag 1: Edinburgh

Ankomst Edinburgh.
Der er en privat transfer fra Edinburgh Airport til jeres hotel.
Alt efter ankomsttidspunkt vil der evt. være tid til at kigge jer omkring i byen.

Overnatning på 5* hotel i Edinburgh.

 


Dag 2: Edinburgh - Keith

I har en privat transfer fra jeres hotel til Waverley togstation i Edinburgh.
I bydes velkommen ombord på dette skønne luksustog. Belmond Royal Scotsman forlader Edinburgh Waverley Station og kører nordpå, over Firth of Forth på den imponerende Forth Railway Bridge, der blev bygget og designet af Benjamin Baker i slutningen af 1880’erne. Den anses som værende en af viktoriatidens største bedrifter.
Nyd jeres afternoon tea imens I rejser gennem af det forhenværende Kingdom of Fife. Toget følger østkysten gennem Arbroath, Montrose and Aberdeen, inden det ankommer til markedsbyen Keith. Senere på aftenen serveres en uformel middag ombord på toget.


Dag 3: Keith - Plockton - Kyle of Lochalsh

Belmond Royal Scotsman forlader Keith om morgenen og togrejsen fortsætter mod vest langs Moray Firth til Inverness, der også kaldes “Højlands Hovedstad”. Frokosten serveres på vej vestover på hvad der nok er Storbritannien smukkeste togstrækning. I passerer Loch Luichart and Torridon bjergene, som geologer mener blev skabt, inden livet opstod på jorden.
I fortsætter gennem den lille landsby Achnasheen, hvorpå I stiger op til den betagende top af Luib og Achnashellach skoven. Derpå ned igen til Strathcarron langs bredden af den smukke Loch Carron gennem Attadale, Stromeferry and Duncraig.
I ankommer til den lille maleriske fiskerby Plockton, der ligger i en beskyttet bugt i Loch Carron. I tager på en bådtur for at se en sælkoloni og nyde den fantastisk smukke udsigt over bugten til Applecross Mountains. I kan også tage på en woodland walk, hvorpå I kan nyde en traditionel højlands-velkomst og en dram eller to i Plockton Hotel, der ligger ud til havet.
Retur til toget i Kyle of Lochalsh, der er indgangen til den mystiske ø Isle of Skye. Der står toget natten over.
Denne aftens middag er formel, efterfulgt af kaffe og likør i observationsvognen.

Bemærk venligst: På nogle datoer i løbet af året vil I besøge Cawdor Castle i stedet for Plockton.


Dag 4: Kyle of Lochalsh - Whisky - Ballindalloch Castle - Boat of Garten

Start dagen sammen med jeres vært med en gåtur broen, der forbinder fastlandet med Isle of Skye. Alternativt er der mulighed for en kort køretur til et af Skotlands smukkest beliggende slotte, Eilean Donan Castle. Morgenmaden serveres, når I forlader Kyle og kører tilbage ad samme rute en del af vejen til Dingwall. Der er mulighed for gode fotos af udsigten til Plockton. På den anden side af bugten kan man skimte de hvidkalkede huse med fiskerbåde og yachter, der ligger for anker.
I står af i Garve for at besøge Glen Ord Distillery, der er et af Skotlands ældste distillerier, grundlagt i 1838. Det ligger i udkanten af Black Isle, vest for Inverness. Glen Ord malter deres egen byg og bruger århundreder gamle fermenterings- og langsomme destilleringsmetoder. I får en rundvisning, og bagefter er der smagning af skotsk whisky.
I slutter jer igen til toget i Inverness i tide for frokosten. I stiger af i Carrbridge til et eftermiddagsbesøg på Ballindalloch Castle, der ligger i hjertet af Speysides whiskyområde. Ballindalloch ligger smukt, omgivet af bakker med floderne Spey og Avon, der løber gennem grunden. Det romantiske slot, der kaldes “Pearl of the North'”, er hjem for Macpherson-Grants familien. Der er bl.a en samling af  spanske malerier fra 1600-tallet, en overdådig spisesal, en flot hvælvet hall og et imponerende bibliotek.
I får en privat rundvisning på slottet. Et alternativ er en rundvisning på deres eget destilleri, der ligger i nærheden eller en runde på slottets egen 9-hullers golfbane.
I vender tilbage til toget i Boat of Garten på den private Strathspey Railway. Efter en uformel middag går I til observationsvognen, hvor jeres underholdende højlænder giver et farverigt billede af de skotske helte og livet i Skotland gennem tiderne.


Dag 5: Boat of Garten - Rothiemurchus Estate - Glamis Castle - Dundee

Efter morgenmaden kører I en kort strækning med bus til Rothiemurchus Estate, som ligger i hjertet af Cairngorms National Park. Rothiemurchus skoven er en af de største og vigtigste tilbageværende områder med den indfødte Caledonian pine skov, der engang dækkede det meste af Skotland. I kan vælge mellem forskellige aktiviteter: Fiskeri, lerdueskydning eller en tur rundt på estaten. Bagefter bydes I velkommen af jeres værter i jagthytten, hvor der serveres forfriskninger, imens de fortæller den fascinerende historie om estaten, der har været ejet af den samme familie i over 400 år.
I kører til jeres tog i Kingussie og kan så slappe af over en afslappet frokost på togrejsen sydover gennem Blair Atholl og Pitlochry til Dunkeld. Der stiger I af og tager til Glamis Castle og dets smukke haver. Slottet er sæde for jarlen af Strathmore og Kinghorne. Glamis var den gamle dronningemoders barndomshjem. Dette eventyrslot har mange skatte i form af gobeliner, møbler og uerstattelige kunstgenstande. Det er omgærdet af legender og myter med dets dramatiske historie om mord, monstre og spillere, historier der måske vil blive afsløret på turen. Udenfor er der smukke områder, bl.a. en italiensk have, naturvandrerute, pinetum og en stor muromkranset have.
I slutter jer til toget i Perth, og imens det kører mod Dundee, kan I gøre jer klar til en sidste, formel middag ombord på Belmond Royal Scotsman. Efter at have fejret aftenen vil I muligvis føle jer inspireret til at deltage i noget livlig skotsk country dancing på stationens platform – en passende finale på jeres togtur.
Toget står i Dundee natten over.


Dag 6: Dundee - Edinburgh sightseeing

Morgenmaden vil blive serveret, når toget forlader Dundee og krydser Tay Bridge ind i det forhenværende Kingdom of Fife.
I fortsætter videre til Edinburgh, hvor jeres togrejse ender.
Derfra er der en privat transfer tilbage til jeres dejlige hotel.
Vi kan anbefale sightseeing i Edinburgh. I kan tage en tur med hop-on hop-off bus – eller vi kan arrangere, at en privat chauffør/guide kører jer rundt i byen.
Et besøg på Edinburgh Castle er et must. Det troner på toppen af en udslukt vulkan, og I kan nyde den flotte udsigt. Det er muligt at kombinere besøget med en guidet tur til fods i Edinburghs gamle middelalderbydel “Old Town”. Den nyere del “New Town” er fra det 18. århundrede, og det er der, de fleste af byens butikker ligger.
I havnedistriktet Leith ligger det gamle royale skib Royal Yacht Britannia, der kan besøges.
Byen har mange gode restauranter, og vi hjælper gerne med bordbestilling.

Overnatning på 5* hotel i Edinburgh.

 


Dag 7: Edinburgh sightseeing - eller bustur til St Andrews eller Loch Lomond

Dagen kan bruges på at kigge nærmere på Edinburgh.
Besøg et af byens mange gode museer, den botaniske have eller Holyrood Palace, Dronningens officielle residens i den skotske hovedstad.
Det er også muligt at tage på en éndagstur med minibus til Loch Lomond eller St Andrews.
Alternativt kan vi arrangere en skræddersyet tur med privatchauffør ud fra Edinburgh.

Overnatning på 5* hotel i Edinburgh.


Dag 8: Hjemrejse

I dag er det tid at sige farvel til Skotland for denne gang. I har en privat transfer fra jeres hotel til Edinburgh Airport.

Det er muligt at forlænge opholdet i Edinburgh eller kombinere rejsen med en af vores andre ture – eller en skræddersyet rejse.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin