De Italienske Søer og Schweiziske Alper – 6 dages Busrejse

Skøn busrejse i Alperne hvor I oplever glamourøse søer i Norditalien og grønne dale i Schweiz.

Med sine 207.000 kvadratkilometer granittoppe, dybe søer og sne er Alperne er Europas største attraktion, og på denne busrundrejse kan I se frem til både glamourøse søer i Norditalien og grønne dale i Schweiz. Ved Comosøen og Maggioresøen bliver I præsenteret for arkitektur i renæssancestil og kendte hang-out steder. Fra Lausanne tager I til slotte ved søen og besøger hjemstedet for den berømte Gruyère-ost. I Lauterbrunnen og Zermatt kan I beundre de postkortlignende alpetoppe, skove og flotte vandfald.


Turen Inkluderer

  • Transport i en luksus minibus med en lokal chauffør
  • Aircondition i bussen
  • Engelsktalende guide
  • 5 nætter på 3*/4* hoteller
  • 5 x morgenmad
  • BådturComosøen
  • Togbilletter fra Täsch til Zermatt t/r

Turen inkluderer ikke:
Andre måltider udover morgenmad, medmindre andet er angivet i programmet.
Entréer til seværdigheder, medmindre andet er angivet ovenfor.

Der må påregnes, at vi bestiller min. 2 ekstra overnatninger i Milano. 1 før og 1 efter turen.
Jeres flybilletter booker vi selvfølgelig også gerne.


Priser er i DKK pr. person
3*/4* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 15 jul, 22 julfra kr. 14.200fra kr. 17.700
2024: 12 aug, 19 augfra kr. 14.200fra kr. 18.000
2024: 9 sep, 16 sepfra kr. 15.000fra kr. 18.300
2024: 7 okt, 14 oktfra kr. 14.200fra kr. 17.300
2024: 4 nov, 11 novfra kr. 14.200fra kr. 17.300

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Dag 1: Comosøen, Lenno, Lugano & Locarno

I rejser direkte fra metropolen Milano til Comosøen, den mest fantastiske sø i regionen. Indrammet af de Rhaetiske alper forførte dette himmelske italienske område med  krystalklart vand nogle af de mest berømte forfattere fra det 18. og 19. århundrede.
I kan beundre udsigten til bjergene og de farverige villaer fra vandets når I hopper på en inkluderet bådtur over til Lenno.
Når I går i land, kan I spise frokost i Lenno. Byen kan prale af et ottekantet dåbskapel fra det 11. århundrede, en krypt i romansk stil og en skøn udsigt over Comosøen som at man vil huske resten af livet.
Derefter krydser I grænsen til Schweiz og besøger Lugano, som I har et par timer til at udforske på egen hånd. Kig på folk at folk går forbi imens I tager en kop kaffe på Piazza della Riforma, se freskerne i kirken S. Maria degli Angioli eller nyde den vidunderlige udsigt over vandet ved bredden af Lugano-søen.
Herefter rejser I til den maleriske og kulturelle by Locarno, hvor I kan nyde aftenen.

Overnatning på Home Hotel Locarno 3* eller lignende, Locarno


Dag 2: Isola Bella, Varese & Campo dei Fiori

I vågner til en lækker morgenmad, og gør jer klar til flere eventyr ved Lugano søen. Først rejsertil den elegante by Stresa. Her harmulighed for at tage en bådtur til Isola Bella. Denne ø ligger i Maggioresøen og giver besøgende en chance for at vandre gennem de smukke haver og beundre det sprudlende ekstravagance af en af de velhavende familier fra det 17. århundrede i Palazzo Borromeo.
Om eftermiddagen vover I jer til Varese, også kendt som ‘Havebyen. Tag en snack og nyd en guidet spadseretur gennem den gamle bymidte for at finde ud af, hvordan denne by fortjente et sådant tilnavn. I rejser via de frodige Campo dei Fiori landskaber tilbage til Locarno for jeres anden nat bredden af Lago Maggiore.

Overnatning på Home Hotel Locarno 3* eller lignende, Locarno

Dag 3: Santa Maria Maggiore, Simplon Passet, Matterhorn, Täsch & Lausanne &

I forlader Locarno og tager dybt ind i Alperne.
Jeres første stop på dagen er Santa Maria Maggiore. Her har I tid til en kop kaffe og et par billeder af denne fantastiske by, før I tager de snoede veje op til Simplon Passet. Dette er et historisk sted, der er blevet brugt som en nøglerute gennem Alperne helt tilbage fra stenaldermennesker, romere og smuglere fra middelalderen.
Nu er det tid til at opdage en af de mest beundrede toppe i hele Europa, Matterhorn. I ankommer til Täsch og tager en rundtur på et tog til det bilfrie Zermatt, en “base camp” for håbefulde bjergbestigere, for at nyde udsigten og spise frokost.
Tilbage på bussen rejser I videre til Lausanne. Med udsigt over Genevesøen er denne by hjemsted for det olympiske museum, en storslåede bjerg udsigt og jeres seng i de næste to nætter.

Overnatning på Hotel Des Patients 3* eller lignende, Lausanne


Dag 4: Gruyères, Gstaad & Chillon Slot

Vi håber I er sultne for jeres første stop på dagen er hjemsted for Gruyère-osten, Gruyères. Her har I udover mejeriets lækkerier også tid til at opdage middelalderbyen og dens udsigt over Saane-dalen.
Herefter rejser I langs alpine toppe til Gstaad. Denne glamourøse alpine landsby er et yndet tilholdssted for skiglade berømtheder; se, hvem I kan få øje på.
Ved Montreux har I mulighed for at besøge Chillon Slot, en utrolig idyllisk højborg, der fortjener sit ry som Schweiz mest besøgte slot.
I ankommer tilbage til Lausanne i tide til middag.

Valgfrie aktiviteter:
Chillon Slottet

Overnatning på Hotel Des Patients 3* eller lignende, Lausanne


Dag 5: Lauterbrunnen & Interlaken

Dalen med de 72 vandfald er jeres første stop i dag.
I kan bruge tid på egen hånd i Lauterbrunnen. Der er dejlige vandreture, tog til bjergtoppene og meget mere. I har flere valgmuligheder, så spørg jeres guide til råds om, hvad I kan gøre.
Når I har tilfredsstillet jeres sanser med Lauterbrunnens imponerende udsigt over bjergene og det pastorale Schweizs pragt, rejser I til Interlaken. Denne smukke lille ferieby, beliggende tæt mellem bjergene, bliver jeres hjem for en nat.

Overnatning på Hotel Weisses Kreuz 3* eller lignende, Interlaken.


Dag 6: Entlebuch, Bellinzona & Milano

I forlader Interlaken og føres gennem det idylliske landskab i UNESCO Biosphere Entlebuch. I spadserer gennem nogle Sound-of-Music agtige scener med køer, der gumler sig gennem marker med grønt græs, alt imens I kan beundre den sublime udsigt.
Naturen kan forynge sanserne, men den fylder ikke jeres mave; så jeres guide vil finde jer et godt sted til at holde frokostpause, muligvis i Altdorf. Denne historiske by er berømt for at være stedet, hvor William Tell skød et æble af sin søns hoved. Eller måske vil jeres guide tage jer ud at spise og udforske et andet fantastisk sted – vi kan godt lide at være fleksible!
Derefter drager I ned fra Alpernes højder til Bellinzona. Siden romertiden har store slotte, nu UNESCO-kulturarvssteder, stoisk bevogtet adgangen til det nordlige Italien. I har valget her mellem at besøge slottene eller slappe af i byen.

I ankommer tilbage til Milano om aftenen.