Nordirland & Atlanterhavskysten – 5 dage med minibus

En meget flot tur der bringer jer rundt i Nordirland og vestpå til den nordvestlige del af republikken Irland. Den er pakket med flotte naturoplevelser, bl.a. de smukke kyststrækninger langs Atlanterhavet.  

Den bringer jer rundt i Nordirland og vestpå til den nordvestlige del af republikken Irland. Oplev Belfast med det spændende Titanic Museum, Giant's Causeway med de imponerende basaltsøjler, Derry og dens historie, flotte bjerglandskaber i Co Donegal og videre sydpå til de smukke områder i Co Mayo og Co Galway.


Prisen inkluderer:

  • 4 overnatninger på B&B eller 3* hoteller
  • 4 x Irish Breakfast
  • Moderne komfortabel 16-sæders Mercedes minibus med professionel irsk chauffør/ guide.

Der må påregnes at vi bestiller min. 2 ekstra overnatninger i Dublin 1 før og 1 efter turen.

Flybilletter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person

B&B / Guest House 

Periodedobbeltværelse enkeltværelse
2019: onsdage 12 jun – 3 jul
søndage 16 jun – 7 jul
fra kr. 4.950fra kr. 5.550
2019: onsdage 24 jul – 23 okt
søndage 21 jul – 13 okt
fra kr. 4.950fra kr. 5.550

 

3* Hoteller:

Periodedobbeltværelse enkeltværelse
2019: onsdage 12 jun – 3 jul
søndage 16 jun – 7 jul
fra kr. 5.450fra kr. 7.150
2019: onsdage 24 jul – 23 okt
søndage 21 jul – 13 okt
fra kr. 5.450fra kr. 7.150

 

Bemærk: Ingen børn u. 5 år på denne tur.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Belfast, Titanic og Giant's Causeway

Kl. 09.00 er der afgang med bussen med jeres engelsktalende chauffør/guide fra jeres mødepunkt i Dublin.
Turen går mod nord over grænsen til Nordirland, hvorfra der ikke er langt til Belfast. Byen er bl.a. berømt for sin industrielle og turbulente historie.
Efter en kort rundtur i byen stopper I i det nyrenoverede Titanic Quarter, hvor der vil være tid til en frokostpause og til at se det prisbelønnede museum.
Det er også muligt at besøge SS Nomadic, HMS Caroline, Titanic Dock eller måske en tur rundt i byen med en af de sorte taxier.
Om eftermiddagen kører I til nordkysten, som I følger dele af vejen fra Ballycastle til Giant’s Causeway, der er et fantastisk flot skue med basaltsøjler, der hæver sig op i forskellige højder.
Derfra til feriebyen Portrush længere mod vest.

Overnatning i Portrush.


Dag 2: Derry, Glenveagh National Park & Donegal

I starter dagen med at besøge den muromkransede historiske by Derry/ Londonderry. I vil have tid på egen hånd til at kigge på denne gamle by og evt. besøge et af de mange interessante museer eller gallerier, før I rejser videre tilbage ind i republikken Irland til Co. Donegal. Det er et af landets mest øde og uspolerede områder med fantastisk natur og en stærk gælisk kultur. I kører gennem den smukke Glenveagh National Park og forbi Errigal Mountain, hvorefter I følger kysten gennem traditionelle fiskerbyer. Undervejs vil der være mulighed for korte vandreture, fotos og at få en fornemmelse af den lokale kultur, inden I ankommer til jeres næste overnatningssted i Donegal.

Overnatning i Donegal.


Dag 3: Ben Bulpen, Carrowmore, Achill Island & Westport

Turen går sydpå ind i Co Sligo. Her ligger forfatteren WB Yeats begravet. På ruten ligger Ben Bulpen, et meget dramatisk bjerg og perfekt motiv til et foto. Nær Sligo by, i Carrowmore, finder man Irlands største samling af oldtidsgrave, alle mere end 6000 år gamle. I bevæger jer derpå mod vest ind i Co Mayo, et område der blev hårdt ramt under den store hungersnød i midten af 1800-tallet. Det var kartoffelhøsten, der fejlede og dermed tvang mange indbyggere til at emigrere til Nordamerika. Vejene fører jer gennem landbrugsland, moser og hedelandskaber, til I kommer ud til Atlanterhavskysten og Achill Island. Her befinder man sig virkelig på kanten af Europa, og I vil have tid til at nyde freden og stilheden i dette smukke område. Derfra kører I videre til den lille charmerende by Westport, hvor I skal tilbringe de næste 2 nætter.

Overnatning i Westport.


Dag 4: Kylemore Abbey, Connemara & Westport

Westport ligger nord for Connemara, hvilket er dagens destination. Vejret (og guiden) bestemmer dagens program. I vil f.eks. besøge det smukke og imponerende Kylemore Abbey, der ligger ved en sø. Klostret er fra 1868, og der kan man også se en miniaturekirke og en klosterhave. Der har siden 1920 boet benedictiner-nonner på klostret. Det er i dag en privatskole for unge piger. I har også mulighed for en tur gennem den fantastisk vilde og smukke Connemara National Park, besøge byen Clifden (hvor det første transatlantiske fly landede), Skye Road og de Twelve Bens i Connemara. Der vil være masser af muligheder for at tage fotos af de flotte landskaber undervejs. Tilbage til Westport hvor det kan anbefales at spise fisk og skaldyr på en af byens mange gode restauranter.

Overnatning i Westport.


Dag 5: Lough Corrib, Galway City & Lockes Distillery

Efter morgenmaden kører I gennem hjertet af Connemara til landsbyen Cong, der ligger ved Loch Corrib. Det var her den klassiske film “The Quiet Man” blev optaget i 1952. Der vil være tid til at se Quiet man Museum eller Cong Abbey. I kører gennem Maam Valley til den livlige Galway City, hvor I får tid på egen hånd til at holde frokostpause og kigge på byen. På vej videre østpå stopper I på Kilbeggan Distillery, der formentlig er verdens ældste legale whiskeydestilleri. Her får I en rundvisning og en smagsprøve på de ædle dråber. Turen går derpå til Dublin hvor I ankommer ca. kl. 19.00.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin