Herregårdsferie i Vestirland – 10 dage kør-selv

Tag på en vidunderlig kør-selv ferie til den irske vestkyst. I besøger de smukkeste områder i Co Galway, Co Clare og Co Kerry. De byder på meget forskelligartet natur og spændende attraktioner.

I vil helt sikkert nyde at bo på nogle af Irlands charmerende 4* manor houses, der har masser af atmosfære. Det er dejlige, ofte mindre hoteller, der har masser af atmosfære og hygge. De fleste er uformelle, og her møder I den berømte irske gæstfrihed.
Nyd kør-sev ferien og slap af med gode værelser og lækker mad og drikke. Hotellerne ligger typisk omgivet af en stor have eller park. Mange steder kan vi inkludere aktiviteter som f.eks. lystfiskeri, tennis, ridning, bueskydning, lerdueskydning, spabehandlinger eller golf.


Prisen inkluderer:

  • 9 overnatninger på 4* manor houses/ 4* hoteller
  • 9 x morgenmad
  • Sightseeingtur med afternoon tea i dobbeltdækkerbus i Dublin
  • Besøg og smagning på Irish Whiskey Museum, et whiskey destilleri eller på Guinness

Flybilletter bestiller vi også gerne.

2 nætter i Dublin
2 nætter i Connemara, County Galway.
1 nat i County Clare
1 nat i County Limerick
2 nætter i County Kerry
1 nat i County Kilkenny

Der kan tilføjes ekstra nætter

Priser er i DKK pr. person

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 - 30 junfra kr. 14.100Få et tilbud
2024: 1 - 31 julfra kr. 14.700Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 15.200Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepfra kr. 14.700Få et tilbud
2024: 1 - 31 oktfra kr. 14.100Få et tilbud
2024: 1 nov - 31 decfra kr. 13.800Få et tilbud
2025: 1 jan - 31 marfra kr. 13.800Få et tilbud
2025: 1 apr - 31 majfra kr. 14.500Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Dublin området

Ankomst til Dublin Airport. Efter at have hentet jeres bil går turen til jeres hotel i Dublin. Eftermiddagen og aftenen kan evt. bruges til sightseeing eller shopping i centrum af byen.
I Dublins livlige Temple Bar område er der masser af pubber, restauranter og cafeer.

Overnatning på 4* hotel i Co Dublin (eller uden for byen hvis I foretrækker det.).


Dag 2: Dublin - Guinness, Trinity College, Guinness m.m.

Tag på sightseeing i Dublin. Se f.eks. Dublinia Museet der fortæller hele historien fra vikingerne til den turbulente tid i middelalderen. I kan også besøge Irlands største kirke, St Patricks Cathedral. På Trinity College opbevares Irlands berømte bog ”The Book of Kells”.
Om eftermiddagen tager I på en sightseeingtur med dobbeltdækkerbus. Den inkluderer afternoon tea ombord.
Bagefter besøger I Irish Whiskey Museum, et whiskey destilleri eller Guinness Storehouse hvor der er et museum, og man kan smage en af de mørke øl.
Har I mere lyst til at tilbringe dagen uden for byen, er der masser af muligheder, f.eks. golf.

Overnatning på 4* hotel i Dublin.


Dag 3: Galway og Connemara

Start efter morgenmaden og kør mod vest, tværs over Irland til Galway. Her kan I besøge den livlige universitetsby, der har en lang historie med spansk indflydelse.
Kør videre fra Galway til Connemara, der er et helt fantastisk smukt, men også barskt område, med bjerge og utallige søer.
Kør videre til jeres hotel.

Overnatning i Connemara, Co Galway.


Dag 4: Connemara, Kylemore Abbey & Killary Fjord

Turen går gennem Connemaras vilde natur med moser, søer og bjerge. Connemara Nationalpark har vilde ponyer og irske rådyr, der kan ses mange steder.
Besøg det smukke og unikke Kylemore Abbey & Victorian Gardens, der ligger smukt op ad klippesiden med udsigt over Pollacapall Søen. Der ligger også en miniature katedral.
I den nærved beliggende landsby Creggan kan I nyde en tur til fods ud på tidevandsøen Omey. Det skal foregå i tidsrummet to timer før lavvande til to timer inden højvande (check på sailing.ie).
I Connemara Nationalpark lever bl.a. vilde ponyer og rådyr, der kan ses mange steder. Se også nogle af Connemaras smukke kyststrækninger.
Tilbage til jeres hotel.

Overnatning i Connemara, Co Galway.


Dag 5: Burren, Cliffs of Moher & Co. Kerry

Det er oplagt at følge kystvejen tilbage mod Galway og videre sydpå til Co. Clare, der er kendt som ”Land of the Castles”. Mange steder er der masser af får, også på de små veje, og markerne er omkranset af de typiske irske stendiger. Små huse og lyngklædte bakker hører med til landskabet.
I kan bl.a. besøge Ailwee Cave ved den lille by Ballyvaughan, der også er et godt stop for frokost.
Derfra gennem Burren-området der er et biologisk vidunder med mere end 200 forskellige planter og sjældne blomster. Det måneagtige kalkstens-landskab har masser af underjordiske grotter og stendysser.
Videre derfra ud til kysten for at se de imponerende Cliffs of Moher, der rejser sig 200 m op fra Atlanterhavet. Et imponerende syn! Husk en trøje da det kan blæse en del.

Overnatning i Co Clare


Dag 6: Middelalderbyen Limerick,

Kør mod Limerick hvor der venter flere dejlige oplevelser. Se f.eks. Hunt Museet, der udstiller en af Irlands største privatejede kunst- og antikvitetssamlinger. Eller gå på opdagelse i byens arkitektur og historie og i middelalderslottet St Johns Castle.
Der er også masser af butikker, som sælger irsk kunsthåndværk.

Overnatning i Co. Limerick


Dag 7: Dingle Halvøen i Co. Kerry

Fortsæt gennem det smukke landskab. På vejen kommer I igennem den lille yndige by Adare med fine stråtækte huse. Fortsæt derfra til Dinglehavøen.
Der vil nogle betagende landskaber folde sig ud for øjnene af jer, efterhånden som I kører rundt på halvøen. Her finder man en mængde ringborge, store kors og andre gamle monumenter. Den vestlige del af halvøen har det største antal i Co. Kerry.
Her tales stadigvæk gælisk mange steder. Landskabet er dramatisk, og fra Slea Head kan man kigge over til Basket Islands. Nær landsbyen Dunquin på halvøens vestligste punkt kan man tage en 2 – 3 timers bådtur rundt omkring de 9 største øer. Der er uspoleret natur og hjemsted for utallige ynglende havfugle. I havet kan man se delfiner, marsvin og atlanterhavssæler, og engang imellem en hval.
I Dunquin ligger også Blasket Islands Heritage Centre.
Besøg Dingle by hvor I kan nyde synes af de farverige huse. Byen har også Dingle gin- og whiskeydestilleri.

Overnatning i Co Kerry.


Dag 8: Co. Kerry - The Ring of Kerry

I dag kører I på en af Irlands mest berømte ruter, “The Ring of Kerry”: Her er et væld af bjerge, dale, søer og smukke kyststrækninger. I følger bl.a. den dramatiske kystlinje, der omkranser Inveragh Halvøen, og igennem smukke landsbyer som Killorglin, Cahirciveen og Sneem.
Følg vejen Kenmare og på vej dertil kan I stoppe ved Lady’s View, hvor der er en flot udsigt over landskabet og derfra gennem Moll’s Gap.
I Valentia Island kan I besøge Skellig Experience, der omhandler livet på Skellig Islands, der ligger ca. 12 km ud fra kysten. Den største, Skellig Michael, var engang beboet af munke, der må have levet et barskt liv. Der er bådture dertil fra havnen og vi anbefaler, at vi forudbestiller i meget god tid, da der er restriktioner på hvor mange besøgende der må besøge øen.
For de, der har en sød tand, er et besøg på den familieejede Skelligs chokoladefabrik en oplagt mulighed. Den ligger ved kysten i Balinskellig.
Kør videre til Waterville, der er hjemsted for nogle super gode golfbaner og et kendt sted for fiskeri af både havørred og laks.
Tag videre rundt langs kysten og tilbage til jeres hotel.

Overnatning i Co Kerry.


Dag 9: Kilkenny

Turen går mod nordvest til den hyggelige middelalderby Kilkenny. Kilkenny ligger ved floden Nore og er Irlands mindste købstad. Besøg Rothe House der er en bygning fra 1600-tallet, det forhenværende fængsel beliggende i Grace’s Castle og se Kilkenny Castle, der ligger i bymidten i en stor park.

Overnatning i Co. Kilkenny.


Dag 10: Hjemrejse

Kør til Dublin Lufthavn.

Turen kan forlænges.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin