Førsteklasses togrejse i Irland – 8 dage

En unik ferieoplevelse!  Tag på en helt speciel togrejse ombord på dette chartrede tog, The Emerald Pullman, der kører jer rundt i Irland. Undervejs overnatter I på nogle dejlige 4* hoteller i Killarney, Galway og Belfast. Oplev det skønne Vestirland, Ring of Kerry, det eventyrlige Connemara og den spektakulære Giant's Causeway i Nordirland.

Nyd rejsen ombord på Emerald Pullman toget der har af 3 vogne.
Hver rejse har et begrænset antal på 76 deltagere, så hurtig tilmelding tilrådes.


Kun 1 afgang – søndag 08 september 2024.

Rejsen har et begrænset antal på 76 deltagere, så hurtig tilmelding tilrådes.

Turen inkluderer:

  • 7 overnatninger på dejlige 4* hoteller
  • 7 x Full Irish Breakfast
  • Rundrejse ombord på toget Emerald Pullman
  • Alle drikkevarer samt lette snacks ombord på toget
  • Alle entréer
  • Udflugter med bus til Waterford Crystal, Blarney Castle, Cobh Heritage, Ring Of Kerry, Cliffs of Moher, Connemara & Giant’s Causeway.
  • Sightseeingtur billetter i Dublin

Overnatninger:

  • 3 nætter på The Great Southern Hotel Killarney 4*
  • 3 nætter på The Galmont Hotel Galway 4*
  • 2 nætter på The Grand Central Hotel 4*, Belfast

Det må påregnes, at vi tillige booker en overnatning i Dublin inden turen starter, samt én efter turen.

Flybilletter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 08 sepkr. 28.500kr. 33.250

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Dublin til Killarney via Waterford

Der er check-in på Dublin’s Connolly Station 20 min. før togafgang (nærmere tidspunkt ikke faslagt pt.) Jeres værter vil stå på stationen iført en gul jakke. Jeres private, eksklusive tog har 2 afgange: onsdag 31 maj & søndag 03 september 2023.

The Emerald Pullman kører vestpå gennem Dublin’s nordlige del af byen, inden det fortsætter i sydvestlig retning gennem Phoenix Park Tunnell og tilslutter sig hovedlinjen fra Dublin til Cork. I kører gennem County Carlows og County Kilkennys frodige landskaber. På den sidste del af turen mod Waterford City følger I floden Suir. Der serveres en let frokost, inden I ankommer til Waterford. Dette er jeres første stop, ca. 2 timer efter at I forlod Dublin. Her skal I besøge det verdensberømte Waterford Crystal visitor centre, hvor I får en V.I.P rundvisning.
Efter et par timers pause i Waterford fortsætter rejsen gennem de smukke landskaber i County Tipperary, gennem byerne Carrick On Suir, Clonmel, Cahir and Tipperary. I fortsætter ind i County Cork og videre til County Kerry og byen Killarney. Her forlader I jeres komfortable tog og går til jeres hotel, hvor I skal overnatte de næste 3 nætter.
Aftenerne tilbringes på egen hånd. Der er et hav af pubber, restauranter og underholdning i Killarney. I kan også gå ture i den store Killarney National Park.

Overnatning i Killarney, Co Kerry


Dag 2: Killarney til Cork, Blarney Castle & Cobh

Efter at have nydt en full Irish breakfast på jeres hotel går i ombord på Emerald Pullman på en tur til County Cork. I kører østpå gennem Mallow og så mod syd til Cork City. I kan nyde de den smukke landskaber  undervejs. I kører gennem Irlands længste jernbanetunnel ind til Cork Kent Station. Der hentes I af en luksusbus og kører til den lille landsby, Blarney. Her ligger Blarney Castle, hvor man kan kysse Blarney-Stenen og få gode talegaver. Slottet ligger omgivet af en stort område med haver og enge, hvor det er oplagt at gå en tur. Der holdes også frokostpause der.
Senere på eftermiddagen kører bussen jer til Cork City til en sightseeingtur. Derefter kører I til den berømte transatlantiske havneby, Cobh, hvorfra millioner af irske emigranter drog afsted i 1840’erne for at finde et bedre liv i den nye verden.
Byen er også berømt for at være den sidste havn Titanic lagde til i. Det var tillige dertil de overlevende fra det britiske RMS Lusitania ocean liner blev bragt, efter at den under Første Verdenskrig d. 7. maj 1915, var blevet blev torpederet af en tysk Ubåd.
I stiger igen ombord på Emerald Pullman i Cobh og kører retur ad en meget smuk rute til Cork og via Mallow tilbage til Killarney .
Overnatning i Killarney, Co Kerry

Dag 3: Ring of Kerry & Killarney

Kl. 10.00 er der afgang med bus. Glæd jer til en super flot tur på Ring of Kerry, der byder på en varieret natur med bjerge, sandstrande og klippekyster.
Der vil være flere forskellige stop undervejs, bl.a. på en hyggelig pub, hvor I kan spise frokost. Der er inkluderet et besøg hos en lokal fårefarmer, Brendan Ferris, der laver sheep dog demonstration. Stedet ligger med udsigt til Dingle Bay.
I returnerer i Killarney ca. kl. 17.00.
Alternativt kan I nyde dagen i Killarney og/eller Killarney National Park, der ligger meget tæt ved hotellet. 
Aftenen kan nydes på egen hånd.

Overnatning i Killarney, Co Kerry


Dag 4: Killarney til Galway - Ennis & Cliffs of Moher

ca. kl. 09.00 forlader I Killarney ombord på Emerald Pullman via Mallow og Limerick Junction til Limerick City’s Colbert Station. Derfra mod nord ad den første del af Western Rail korridoren. I krydser Shannon Floden i Longpavement og kører ind i County Clare. I standser i Ennis, hvor der er frokostpause for de, der ikke ønsker at tage med på dagens udflugt. Resten kører på en bustur til de fantastiske Cliffs of Moher, der ligger helt ude på vestkysten. Der er frokoststop på Gus O’Connor’s bar i Doolin inden besøget ved Cliffs of Moher. Bagefter kan I se frem til en magisk køretur langs kysten gennem the Burren, rundt om Blackhead og østpå langs bredden af Galway Bay til Galway City.
De, der valgte at blive i den historiske by, Ennis, fortsætter med tog ind i County Galway til den byen, Athenry, hvor toget kører baglæns og fortsætter til Galway Ceannt Station hvor I ankommer ca. kl. 16.00. Derfra til jeres hotel i Galway.
Aftenen kan nydes på egen hånd i Galway.

Overnatning i Galway, Co Galway


Dag 5: Rundtur i Connemara eller Galway på egen hånd

Kl. 10.00 afgår vores luksusbus uden for hotellet og kører ud i Connemara, der passerer gennem Moycullen, Oughterard, hvor vi ankommer til det betagende Connemara, der er et helt fantastisk smukt, men også barskt område, med bjerge, moser og utallige søer. Connemara Nationalpark har vilde ponyer og rådyr, der kan ses mange steder. I holder pause ved Quiet Old Man Bridge, der blev berømt da John Wayne og Barry Fitzgerald spillede i den berømte film af John Ford. Den blev optaget i området i sommeren 1951. I standser derefter i Maam Cross, hvor I kan se Maam Cross station på den tidligere jernbanelinje Galway – Clifden, der åbnede i 1895 og lukkede i 1935.
Rejsen går videre gennem Maam Valley (Joyce Country) og landsbyen Maam Bridge og videre ned til den dejlige Leenane, der ligger ved Irlands eneste fjord, Killary Harbour. Efter et stop der fortsætter I til Kylemore Abbey & Gardens, hvor der er frokostpause. Det ligger meget smukt.
I kan se frem til en tur gennem Kylemore Passet og I kører rundt om den spektakulære Sky Road, inden I stopper i byen Clifden, der kaldes Connemaras hovedstad. I returnerer ad N59 til Galway City, hvor I ankommer ca. kl. 18.00.
Aftenen kan nydes på egen hånd i Galway.

Overnatning i Galway, Co Galway


Dag 6: Galway til Belfast (via Dublin Conolly Station).

Kl. 08:55 afgår Emerald Pullman fra Galway til Belfast. Når I når Athenry, er I på en ny strækning og fortsætter til Ballinasloe, Athlone, krydser Shannon Floden passerer områder med højmoselandskab og ind i County Westmeath. Videre gennem Tullamore ind i County Kildare og fortsætter til Dublin Connolly Station. Der er holdes der frokostpause. Der ligger en del caféer, pubbers og and hoteller lige udenfor stationen i Amien Street og Talbot Street.
Emerald Pullman, kører derpå nordpå gennem Malahide langs kysten, krydser River Boyne floden ved Drogheda. I kører gennem grænsebyen Dundalk og påbegynder den lange stigning gennem det gamle bjergpas – The Gap O’ The North, ind i Ulster provinsen og County Armagh. Fra Newry i County Down kører I langs resterne af Newry/Ulster Kanalen helt til Portadown. Ved Lisborn, er I så Lagan Valley, gennem forstæderne i Belfast til  storyens Great Victoria Street Station. Derfra til jeres hotel.
Aftenen kan nydes på egen hånd i Belfast.

Overnatning i Belfast, Nordirland


Dag 7: Tur til Giant's Causeway eller Belfast på egen hånd

Kl. 09.15, forlader I Belfast Great Victoria Street Station på et almindeligt tog til Larne Harbour. I sidder jeres egen reserverede togvogn. Toget kører gennem Belfast Lanyon Place Station (førhen Central Station) og derpå over Lagon Floden hvorfra der er en fantastisk udsigt til havnen i Belfast, Titanic Centre, og de berømte Harland & Wolfe kraner, Samson og Goliath.
I fortsætter langs med Belfast Lough ud af Belfast. Der er en flot strækning fra Kilroot til Whitehead i County Antrim og videre gennem Glynn til havnen i Larne. Derfra er kører I med en luksusbus langs Antrims smukke kyst gennem Carnlough, the Glens of Antrim, Cushendall og Ballycastle. Der er en flot udsigt til Ratlin Island og endda til Skotland på en klar dag.
I skal derpå se Carrick-a-Rede Rope Bridge (kan være lukket visse dage) og til den spektakulære Giant’s Causeway, hvor der er frokoststop. I vil få et kig på Dunluce Castle, inden bussen kører tilbage til Belfast og jeres hotel. Ankomst ca. kl. 17:00.

Aftenen kan nydes på egen hånd i Belfast.

Overnatning i Belfast, Nordirland


Dag 8: Dublin - hjemrejse

Så er det tid til af forlade Belfast Great Victoria Street Station fog køre den sidste strækning med Emerald Pullman. I ankommer til Dublin Connolly Station (tidspunkt er ikke fastlagt p.t.). Der tager i afsked med jeres rejsefæller.

Alt efter hjemrejsetidspunkt vil der være tid til at kigge på Dublin på egen hånd.
Vi booker min. en ekstra overnatning i Dublin.
Der kan tilkøbes ekstra overnatninger i Dublin, hvis I har lyst til at kigge mere på byen.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin