Ferie for Livsnydere i Nordvestirland – 10 dage kør-selv

Glæd jer til en rigtig luksus kør-selv ferie til det nordvestlige Irland. På rejsen vil I opleve nogle af Irlands smukkeste landskaber. Oplev Irland, når det er bedst!

Kør-selv ferien starter i Connemara i County Galway, og I fortsætter videre op langs den smukke Atlanterhavskyst gennem County Mayo til Sligo og Donegal og slutter i Dublin.
I bor på lækre og charmerende manor houses og slotshoteller, hvor I kan slappe helt af efter dagens dejlige oplevelser. På mange hoteller er det muligt at inkludere aktiviteter som golf, tennis, ridning, cykelture, fiskeri, bue- eller lerdueskydning, madlavningskurser, spabehandlinger, vandreture m.m.
Det er også muligt at få en privatchauffør eller minibus, hvis I er flere.


Prisen inkluderer:

  • 9 overnatninger i gode værelser på 4* & 5* hoteller
  • 9 x morgenmad
  • 7 x lækre middage på hotellerne uden for Dublin
  • 2 nætter i Co Galway
  • 2 nætter i Co Mayo eller Co Sligo
  • 2 nætter i Co Donegal
  • 1 nat i Co Roscommon
  • 2 nætter i Dublin

Flybilletter og billeje bestiller vi også gerne.

Det er muligt at tilføje ekstra nætter.

Priser er i DKK pr. person.
4*/5* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 - 31 julfra kr. 20.900Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 22.500Få et tilbud
2024: 1 sep - 31 oktfra kr. 20.900Få et tilbud
2024: 1 nov - 31 decfra kr. 18.900Få et tilbud
2025: 1 jan - 31 marfra kr. 18.900Få et tilbud
2025: 1 apr - 31 majfra kr. 19.800Få et tilbud
2025: 1 - 30 junfra kr. 20.900Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst Dublin & Galway

Velkommen til Irland. Ankomst til Dublin lufthavn.
Turen går mod vest, tværs over Irland til County Galway. Galway City er en livlig universitetsby med masser af historie, pubber og restauranter. Turen går videre fra Galway by til jeres hotel.

Overnatning i County Galway.


Dag 2: Galway & Connemara

Tag på udflugt til Connemara Nationalpark, der er et helt fantastisk smukt, men også barskt område, med bjerge og utallige søer. Der er vilde ponyer og rådyr, der kan ses mange steder.
Nyd stilheden inden I kører videre til en af hyggelige små byer, hvor det er oplagt at spise frokost. Især fisk og skaldyr kan anbefales når man besøger Vestirland.
Besøg det smukke og unikke Kylemore Abbey, der ligger smukt op ad klippesiden med udsigt over Pollacapall Søen.
På tilbagevejen er det en god idé at køre ad den smukke vej gennem Leenane. Her er der er mulighed for en sejltur gennem Killary Fjord, der gemmer på nogle af Connemaras skjulte smukke kyststrækninger og bjerge. Der er også nogle meget flotte kyststrækninger med sandstrande.

Overnatning i Co Galway.


Dag 3: Westport & Achill Island

I dag får I mulighed for at opleve County Mayo.
Kør nordpå gennem det smukke område til den lille hyggelige by Westport der ligger i hjertet af Irlands længste off-road vandre- og cykelrute, Great Western Greenway. Kør lidt længere mod nord til Achill Island, der ligger ud for Westport og er forbundet til fastlandet med en bro.
Det er muligt at følge “Atlantic Drive” og se de stejle klipper, der falder brat ned mod det glitrende Atlanterhav.
Nær Slievemore finder man den forladte landsby, der er består af resterne af næsten 100 stenhytter, som blev forladt under den store hungersnød i 1840’erne.

Overnatning i Co Mayo eller Co Sligo.


Dag 4: County Mayo

Ved Céide Fields i Ballycastle ligger verdens største og ældste marker i et oldgammelt før-historisk landskab med moser og en dramatisk klippekyst. Ceide Fields er et af verdens mest omfattende stenaldermonumenter med megalitiske gravkamre, der er mere end 5000 år gamle.

Overnatning i Co Mayo eller Co Sligo.


Dag 5: County Sligo & Donegal

I dag kan I udforske county Sligo skønne og dramatiske landskaber. Sligo er også kendt som Yeats-land. Det er opkaldt efter digteren William Butler Yeats, der efter eget ønske er begravet på kirkegården i Drumcliffe ved Benbulben Mountain.
Man kan gå op på Knocknarea Mountain og se Queen Maebh’s stendysse. Hun var den legendariske dronningehøvding, der herskede over Connemara. Fra bjergtoppen kan man nyde den fantastiske udsigt over Sligo Bay, bjergene og søerne i det smukke område.
Områdets flora er internationalt værdsat og helt enestående med planter, der myldrer frem på nogle af Irlands mest spektakulære klippeformationer.

Overnatning i Donegal-området.


Dag 6: Slieve Liege

I dag kan I se de helt fantastiske Atlanterhavsklipper Slieve League, vest for Killybegs ved landsbyen Carrick. Klipperne er nogle af Europas højeste, og udsigten er formidabel. Fra det nærliggende besøgscenter kan man gå ud til klipperne eller tage deres bus. Hvis I gerne vil tættere på, kan I tage en (åben) bådtur med Nuela Star fra havnen i Teelin.
Derfra til Killybegs der huser Irlands største fiskerflåde.
I Donegal by kan I besøge slottet af samme navn. Det ligger ved floden Eske og er bl.a. dekoreret med persiske tæpper og franske tapeter.

Overnatning i Donegal-området.


Dag 7: Fermanagh Søen & Enniskillen

Denne morgen kører I fra Donegal mod jeres næste hotel i County Roscommon. På vejen kan I køre en smut ind i Nordirland gennem det naturskønne område ved Lower Lough Erne søen. Besøg Enniskillen Castle og i det omkringliggende område finder I Marble Arch Grotten og det statelige Castle Coole.

Overnatning i Roscommon.


Dag 8: Dublin

Fortsæt til Dublin. Brug aftenen i Dublin hvor der er mange gode restauranter. Der er også live musik på mange af pubberne. Om aftenen er det også muligt at tilkøbe en hyggelig irsk aften med 3-rettres middag, musik og sang.

Overnatning i Dublin.


Dag 9: Dublin sightseeing

I kan tilbringe dagen med at gå på opdagelse i Dublin. Se nogle af de mange spændende attraktioner, f.eks. Guinness Bryggeriet hvor man kan smage en pint i baren øverst oppe, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Dublin, eller besøg et whiskey Destilleri.
Dublin har masser af spændende museer. Trinity College er et must for enhver besøgende i Dublin. Det blev grundlagt tilbage i 1592 af Elisabeth I, er Irlands ældste universitet. Det huser bl.a. den berømte “Book of Kells” fra det 9. årh., der er et af verdens ældste manuskripter og en af Dublins hovedattraktioner. Dublin har også andre interessante museer, f.eks. Dublinia Museet, der viser Dublins historie helt tilbage fra vikingernes indtog, Irish Rock Museum, Christchurch Cathedral, Epic The Irish Emigration Museum og Irish whiskey Museum.
Dublin er også alle tiders shoppingby.
Den nyere del af byen, der ligger i det gamle havneområde øst for shopping området, er spændende med masser af moderne arkitektur, og der dukker hele tiden nye cafeer, restauranter og butikker op. Gå en tur langs med floden dertil. Det kan anbefales.
Billetter til diverse attraktioner kan bestilles hos os.

Overnatning i Dublin.


Dag 10: Hjemrejse

Alt efter jeres flyafgang vil der evt. være tid til lidt mere sightseeing i Dublin.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin