Ferie for Livsnydere i Irland – 12 dage kør-selv

Glæd jer til en rigtig luksus kør-selv ferie til det sydlige og vestlige Irland. I bor på skønne hoteller undervejs. Oplev Irland, når det er bedst! Kør-selv ferien starter i syd og fortsætter videre op langs den smukke Atlanterhavskyst og slutter i Dublin. Det er også muligt at få en privatchauffør eller minibus, hvis I er flere..

Kør-selv ferien starter i Waterford i Sydirland og fortsætter videre op langs den smukke Atlanterhavskyst til Kerry, Clare, Galway og Mayo, og I slutter af med et par dage i Dublin.
På rejsen vil I opleve Irlands forskelligartede landskaber. I bor på lækre og charmerende manor houses og slotshoteller, hvor I kan slappe helt af efter dagens dejlige oplevelser. På mange hoteller er det muligt at inkludere aktiviteter som golf, tennis, ridning, cykelture, fiskeri, bue- eller lerdueskydning, madlavningskurser, spabehandlinger, vandreture m.m.


Prisen inkluderer:

  • 11 nætter på dejlige 4* & 5* slotshoteller/manor house hoteller
  • 11 x morgenmad
  • 1 nat i Co Waterford/ Co Kilkenny
  • 1 nat i Co Cork
  • 2 nætter i Co Kerry
  • 1 nat i Co Clare
  • 2 nætter i Co Galway
  • 2 nætter i Co Mayo
  • 2 nætter i Dublin-området

Flybilletter og billeje bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person.

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2023: 1 okt - 31 decfra kr. 17.800Få et tilbud
2024: 1 jan - 31 marfra kr. 17.900Få et tilbud
2024: 1 apr - 31 majfra kr. 18.500Få et tilbud
2024: 1 - 30 junfra kr. 18.900Få et tilbud
2024: 1 - 31 julfra kr. 20.900Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 22.100Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepFra kr. 20.500Få et tilbud
2024: 1 okt - 31 decfra kr. 19.800Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst, Kildare, Kilkenny og Waterford

Velkommen til Irland. Ankomst i Dublin lufthavn. Turen går til den hyggelige middelalderby Kilkenny. Besøg Rothe House der er en bygning fra 1600-tallet, det forhenværende fængsel beliggende i Grace’s Castle eller se Kilkenny Castle, der ligger i bymidten i en stor park.
Fortsæt til Waterford City og gå rundt i den spændende by, der blev grundlagt i vikingetiden og med spændende museer. Her ligger også den berømte glasfabrik Waterford Crystal.

Overnatning i Co Waterford el. Co. Kilkenny.


Dag 2: Copper Coast, Whiskey, Cork og Cobh

Kør sydpå gennem kystbyerne Dungarvan og Youghal. På strækningen langs “Copper Coast”, ligger et væld af “uopdagede” ugenerte grotter og strande. Copper Coast UNESCO Global Geopark Visitor Centre er en udstilling om kobberminerne i Bunmahon og det omkringliggende område.
Videre til Midleton til Old Midleton Distillery. Her kan I få hele historien om den irske whiskey med rundvisning og smagning.
Besøg Cork City, der er Irlands næststørste by. Den ligger på en ø i Lee floden. Der er masser af broer med flotte udsigter. På det engelske marked sælges madvarer fra hele verden. Man kan ringe med Shandon Bells i det 300 år gamle tårn i St Anne’s Church eller se de gotiske spir i St. Finbarre’s Cathedral.
Syd for Cork ligger havnebyen Cobh. Det var herfra mange irere stod ombord på skibene, da de emigrerede til Nordamerika i det 19 & 20 årh. Det var også her Titanic ankrede op på hendes sidste stop inden den skæbnesvangre jomfrurejse.

Overnatning i Co Cork.


Dag 3: Beara Halvøen, Healy Pass & Killarney

Kør til Co Kerry og ad den smukke rute rundt i et af Irlands dejligste områder, Beara Halvøen. Den er knap så kendt som den noget større Ring of Kerry, men er lige så smuk og har lidt færre turister.
Køreturen over Healy Pass er utrolig flot. Utallige digtere, malere, forfattere og musikere har forsøgt at beskrive skønheden i området, der har bjerge, dale og søer, hvilke tilsammen udgør en palet af udsøgt natur. I kører langs kysten gennem små landsbyer, hvor nogle af indbyggerne stadigvæk taler irsk, gennem Molls Gap og videre til Lady’s View med flot udsigt over landskabet.
Forsæt til Killarney der ligger ved en stor Nationalpark, i hvilken man kan vandre eller cykle. Der er også et flot vandfald. Det er også muligt at køre med hestevogn langs Lough Leane.

Overnatning i Co Kerry.


Dag 4: Ring of Kerry

I dag kan I køre på en af Irlands mest berømte ruter, “The Ring of Kerry”. Her er et væld af bjerge, dale, søer og smukke kyststrækninger. I følger den dramatiske kystlinje, der omkranser Inveragh Halvøen, og gennem smukke landsbyer som Killorglin, Cahirciveen, Waterville og Sneem.

Overnatning i Co Kerry.


Dag 5: Limerick, Bunratty Castle & Folk Park & Cliffs of Moher

Kør nordpå mod nord til middelalderbyen Limerick. Undervejs bør I stoppe i den charmerende landsby, Adare, der har nogle smukke gamle stråtækte bygninger. Fortsæt til Bunratty Castle & Folk Park og udforsk slottets smukt restaurerede værelser og sale. Se de traditionelle stråtækte huse i rekonstruktionen af en typisk irsk landsby fra starten af det 20. årh. Der er arbejdende værksteder, skole, hotel & pub, pottemager, væveri, læge, postkontor m.m.
Derfra ud til vestkysten hvor I kan opleve de spektakulære Cliffs of Moher, der rejser sig 200 m op fra Atlanterhavet. Et imponerende syn! Der ligger også et besøgscenter.

Overnatning i Co Clare.


Dag 6: The Burren og Galway

I den nordlige del af Co Clare ligger det smukke Burren område, der er helt specielt. Det er et biologisk vidunder med mere end 200 forskellige planter, heriblandt mange sjældne blomster. I området er der et utal af stendysser, grotter m.m.
I kører videre til Co. Galway, med byen af samme navn, der også kaldes ” City of the Tribes”. Byen handlede i mange år med Spanien, og spansk indflydelse skinner igennem mange steder i Galway, bl.a. Spanish Arch og Spanish Parade, hvor rige købmænd promenerede med deres familier.
Derfra til jeres hotel.

Overnatning i Co Galway.


Dag 7: Connemara & Kylemore Abbey

Tag på heldagsdagstur i Connemara Nationalpark, der er et helt fantastisk og unikt område med bjerge, moser og utallige søer, samt vilde ponyer og rådyr, der kan ses mange steder. Nyd stilheden og kør evt. videre til den hyggelige by Clifden på vestkysten.
I kan også besøge det smukke Kylemore Abbey, der ligger op ad klippesiden med en malerisk udsigt over Pollacapall Søen. Det er i de sidste 300 år blevet drevet af benediktinernonner.

Overnatning i Co Galway.


Dag 8: Museum of Country Life & Aktiviteter

Start tidligt og kør nordpå til Castlebar, hvor I kan besøge det spændende National Museum of Country Life, der omhandler den irske befolkning fra midten af 1800-tallet og ca. 100 år frem.
Kør videre til jeres næste hotel, hvor I kan vælge at blive forkælet eller være mere aktive. Det kunne være golf, spabehandlinger, fiskeri eller cykelture.

Overnatning i Co Mayo.


Dag 9: Achill Island

Start dagen med at køre mod vest på en meget flot udflugt til Achill Island, der ligger ud for byen Westport og er forbundet til fastlandet med en bro.
I følger “Atlantic Drive” og ser vidunderlige stejle klipper, der falder brat ned mod det glitrende Atlanterhav.
Hvis I foretrækker det, kan dagen i stedet tilbringes på hotellet med diverse aktiviteter.

Atter overnatning i Co Mayo.


Dag 10: Dublin

I dag kører I tilbage til Dublin, hvor I kan nyde byen og dens mange spændende seværdigheder. Nyd aftenen på en af byens mange gode restauranter og måske en tur på en pub eller bar bagefter.
Det vil være også være muligt at bo på et slotshotel uden for byen, hvis I hellere vil det. Der er f.eks. mange gode golfbaner i området.

Overnatning i Dublin.


Dag 11: Dublin & sightseeing

Besøg nogle af de mange spændende attraktioner, f.eks. Guinness Bryggeriet hvor man kan smage en pint i baren øverst oppe, med udsigt over Dublin. Eller besøg et whiskey destilleri eller Irish Whiskey Museum.
Dublinia Museet fortæller om byens historie, helt tilbage til vikingerne. Dublin har også Trinity College med Book of Kells og andre interessante museer, f.eks. Epic Ireland, der fortæller Irernes historie om emigration.
Dublin er også alletiders shoppingby med et stort udvalg.

Overnatning i Dublin.


Dag 12: Hjemrejse

Alt efter jeres flyafgang vil der evt. være tid til lidt mere sightseeing eller shopping i Dublin.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse