Escape to The West – 5 dage med minibus

Oplev det naturskønne Vestirland på en tur, hvor I kommer til at se mange spektakulære bjerg- og kystlandskaber. I vil også se mange interessante seværdigheder. 

I besøger bl.a. Dublin, Burren, Galway, Cliffs of Moher, Dinglehalvøen, Ring of Kerry og Cork.


Følgende er inkluderet i prisen:

  • 4 overnatninger på B&B eller 3* hoteller
  • 4 x Irish Breakfast
  • Adgang til Cliffs of Moher
  • Moderne komfortabel 16-sæders Mercedes minibus med professionel irsk chauffør/ guide.

Det må påregnes, at vi bestiller min 2 ekstra overnatninger i Dublin (1 før og 1 efter turen).

Flybilletter bestiller vi også gerne.

Priser er i DKK pr. person
B&B / Guest House

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: søndage 7 apr - 26 maj
mandage 1 apr - 28 maj
tirsdage 7 - 30 maj
onsdage 1 - 29 maj
torsdage 4 apr - 30 maj
fra kr. 8.400fra kr. 10.600
2024: søndage 2 jun - 29 sep
mandage 3 jun - 30 sep
tirsdage 4 jun - 24 sep
onsdage 5 jun - 25 sep
torsdage 6 jun - 26 sep
fra kr. 8.700fra kr. 10.900
2024: søndage 6 - 27 okt
mandage 7 - 28 okt
tirsdag 1 okt
onsdage 2 - 9 okt
torsdage 3 - 31 okt
fra kr. 8.400fra kr. 10.600
2024: søndage 3 nov - 15 decfra kr. 8.400fra kr. 10.600
2025: søndage 2 feb - 30 marfra kr. 8.400fra kr. 10.600

Bemærk: Ingen børn u. 5 år på denne tur.

Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: søndage 7 apr - 26 maj
mandage 1 apr - 28 maj
tirsdage 7 - 30 maj
onsdage 1 - 29 maj
torsdage 4 apr - 30 maj
fra kr. 9.600fra kr. 12.900
2024: søndage 2 jun - 29 sep
mandage 3 jun - 30 sep
tirsdage 4 jun - 24 sep
onsdage 5 jun - 25 sep
torsdage 6 jun - 26 sep
fra kr. 9.900fra kr. 13.200
2024: søndage 6 - 27 okt
mandage 7 - 28 okt
tirsdag 1 okt
onsdage 2 - 9 okt
torsdage 3 - 31 okt
fra kr. 9.600fra kr. 12.900
2024: søndage 3 nov - 15 decfra kr. 9.600fra kr. 12.900
2025: søndage 2 feb - 30 marfra kr. 9.600fra kr. 12.900

Bemærk: Ingen børn u. 5 år på denne tur.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Whiskeydestilleri, Clonmacnoise og Galway

Kl. 09.00 er der afgang med bussen med jeres engelsktalende chauffør/guide fra jeres mødepunkt i Dublin. Turen går vestpå gennem Co Kildare og Co Offallys landsbrugs- og moseområder. Første stop er på Locke’s Whiskey Distillery, der formentlig er verdens ældste legale whiskey destilleri. I får en rundvisning og smager de ædle dråber.
Turen fortsætter til den mægtige Shannon Flod og I stopper ved Clonmacnoise, med en samling af kirker, bl.a. resterne af en katedral fra det 6. årh., samt en hel del keltiske kors og høje tårne. Derpå et frokost-stop på en traditionel irsk pub i en af de små landsbyer.
Dagens sidste destination er den livlige Galway City, der bestemt ikke har mangel på gode pubber og restauranter.

Overnatning i Galway City.


Dag 2: Burren og Cliffs of Moher

I dag går turen sydpå langs kysten til Burren i County Clare, hvor I tilbringer formiddagen. Burren er en 100 km2 stor nationalpark. Det et helt unikt sted med sandstensklipper, der er eroderet til et månelignende landskab, fuldt af revner og sprækker. “Burren” betyder “store sten” og beskriver sceneriet ganske godt. Der vokser ingen træer, men til gengæld er der myriader af sjældne planter, og nedenunder klipperne er der mange huler og underjordiske floder. Der er oldgamle gravsteder, kristne kors og øde veje.
I stopper derpå i Kilfenora “Town of the Crosses”, hvor I besøger den gamle kirke og spiser frokost i en af områdets små landsbyer.
Derefter til de imponerende Cliffs of Moher med op til 215 m høje klipper, der stækker sig 7 km langs den vilde Atlanterhavskyst. På en klar dag kan man se Aran Øerne. Ved klipperne ligger også et spændende besøgscenter. I kan gå langs stierne på toppen, hvor der også er utallige havfugle at se.
Derpå kører I gennem Lahinch der er kendt for sin fine sandstrand og gode golfbane, inden I tager på en kort færgetur over Shannon og ind i County Kerry.
I skal bo de næste 3 nætter i Killarney, der ligger ved en sø. Pubberne serverer god mad, og de fleste byder på live musik om aftenen – I har masser at vælge imellem.

Overnatning i Killarney


Dag 3: Dingle Halvøen

I dag skal I på en superb tur på Dingle Halvøen – et af Irlands flotteste områder og hjemsted for gælisk kultur og traditioner. Dagens første stop er ved den brede sandstrand i Inch, der er meget populær blandt surfere.
Derfra ad de smalle veje ud på selve halvøen og gennem byen Dingle og videre til Slea Head. Det er et område med tusinder af års historie. Udsigten er imponerende ud mod Blasket Islands, der rejser sig dramatisk fra havet og mod bjergene på Ring of Kerry mod syd. Hvis vejret tillader, er det muligt at gå langs stranden eller på toppen af klipperne og nyde de vidunderlige omgivelser.
Rundturen på Slea Head leder jer tilbage til Dingle by med dens huse i klare farver og den lille travle havn. I tilbringer resten af eftermiddagen der, inden I kører retur til Killarney.
Tilbage i byen kan I gå en aftentur ind i Killarney National Park, der ligger i udkanten af byen.

Overnatning i Killarney.


Dag 4: Ring of Kerry

Så er det tid at opleve Ring of Kerry, der har nogle af Irlands flotteste kyststrækninger. Efter at have forladt Killarney vil I på en klar dag kunne se Irlands højeste bjerg Carrauntoohill. I kører til Glenbeigh, hvorfra der er flot udsigt over mod Dingle halvøen og Dingle bugten og videre til Kells og Cahershiveen. Der vil undervejs være masser af muligheder for at tage fotos.
I den lille fiskerby Portmagee er der frokoststop, hvor I evt. kan bestille fisk og skaldyr. Alternativt kan I tage over til Valencia øen og besøge Skellig Experience. Der kan I få mere at vide om klippeøerne i nærheden og det lille samfund af munke, der engang var bosat der.
Derfra videre gennem tørvemoser til havnebyen Waterville, et af Charles Chaplins favorit-feriesteder. På toppen af Coonmakista Passet har man har en af Irlands bedste udsigter.
I besøger bagefter Derrynane House, der var Daniel O’Connells familiehjem. Man kan gå tur i haven og ved stranden og se huset.
Vejen går derpå gennem bjergene til Moll’s Gap og Ladies View (opkaldt efter Dronning Victoria), der er et fantastisk udsigtspunkt, hvorfra man kan se Killarneys søer. På tilbagevejen er der tid til en kort gåtur til Torc Vandfaldet i Killarney Nationalpark. (Visse datoer vil dag 3 & dag 4 skifte rækkefølge).

Overnatning i Killarney.


Dag 5: Blarney Castle og Rock of Cashel

I kører gennem bjergene i Vestcork til Blarney Castle, der er fra 1446. Det ligger 8 km fra Cork og er et af Irlands ældste slotte. Det er berømt for Blarney Stenen “the Stone of Eloquence” der siges at berige enhver, der kysser den, med gode talegaver. Prøv selv! Der vil være tid til at se slottet, gå en tur og se det mystiske Rock Close og landsbyen Blarney. Her kan I spise frokost og måske shoppe lidt.
Videre til den historiske by Cahir, hvor I besøger det imponerende slot der ligger på en ø i floden Suir.
Turens sidste stop er i Kilkenny, hvor der ligger et flot slot med en park, man kan også vælge at spadsere langs floden, besøge National Craft Centre eller måske drikke en sidste Guinness på en af byens mange pubber, før turen går tilbage til Dublin.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin