Nordenglands Lake District – 3 dage med minibus

En meget smuk busrejse gennem det sydlige Skotland til Nordenglands skønne Lake District.

I overnatter i den livlige markedsby Keswick og ser bl.a. de smukke søer, vandfald og masser af bjerge, iblandet besøg på Wordsworth's hus, skiferproduktion, Castlerigg, Penrith Castle m.m.
Afgang fra Edinburgh mandage og torsdage.


Pakken inkluderer:

  • 2 overnatninger på B&B/guesthouse – eller 3* hotel
  • 2 x morgenmad
  • 45 minutters cruise på Lake Windermere.
  • Turen foregår i 16-sæders Mercedes minibus med professionel chauffør-guide (engelsktalende).

Bemærk:

Der må påregnes min. 2 ekstra overnatninger i Edinburgh (1 før og 1 efter turen).

Det er det muligt at kombinere turen med andre ture.

Priser er i DKK pr. person
B&B / Guest House

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: mandage 29 jul - 30 sepfra kr. 4.200fra kr. 4.800
2024: mandage 7 - 28 oktfra kr. 4.000fra kr. 4.600

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Priser er i DKK pr. person
3* Hoteller

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: mandage 29 jul - 30 sepfra kr. 5.200fra kr. 5.700
2024: mandage 7 - 28 oktfra kr. 5.000fra kr. 5.500

Ingen børn u. 5 år på denne rejse.

Rejsebeskrivelse

 

Dag 1: Borders, Ullswater & Keswick

Turen starter kl.08.45 fra Edinburgh. I kører sydpå til grænseområdet (Scottish Borders). På vejen kan I beundre de flotte landskaber, bl.a. Galloway Hills. Der stoppes i den victorianske spaby Moffat. Derfra fortsætter I over grænsen til England til den historiske markedsby Penrith. Her kan I spise frokost og se ruinerne af Penrith Castle der spillede en vigtig rolle i forsvaret mod de invaderende skotter.
Efter frokost kører I til Lake District National Park og følger bredden af den nordlige del af Ullswater, der beskrives som Englands smukkeste sø. Her har I mulighed for at vandre gennem skoven til det mægtige Aira Force vandfald.
Turen går derfra mod Keswick. Uden for byen gør I holdt ved de mystikfyldte Castlerigg stencirkel, der menes at være blevet bygget for mere end 5.000 år siden. Der menes at der formodentlig blev udført forskellige ritualer.
En kort tur derfra ligger den livlige markedsby Keswick, hvor I bliver sat af ved jeres overnatningssted og kan kigge på denne charmerende by.

Overnatning i Keswick*

*Bemærk at på turene, der starter 13, 16, 20, 23, 27 og 30 juli, vil der der være overnatning i Bowness-on-Windermere i stedet for i Keswick.


Dag 2: Lake Windermere, Hawkshead & Wordsworth

Efter morgenmaden kører I til den sydlige del af Ullswater, hvor I underbvejs kan nyde synet af den smukke sø. Derefter kører I sydpå gennem det snævre og snoede Kirkstone Pass og gør så holdt ved Lake Windermere. Her er det muligt at tage en sejltur på søen – eller bare sidde og spise frokost, alt imens I nyder udsigten over søen og bjergene.
Efter frokost kører I rundt om den sydlige del af Lake Windermere mod Coniston Water, hvorefter I ankommer til den idylliske landsby Hawkshead. Det var her poeten William Wordsworth gik i skole. Der vil være tid til at opleve landsbyen på egen hånd, før I kører ad de små landeveje mod Grasmere, som Wordsworth beskrev som “The loveliest spot that man hath found”. Igen tid på egen hånd til at se Wordsworth’s “Dove Cottage” eller nyde hans Daggodil Garden ved floden Rothy. Sidst på eftermiddagen returnerer bussen til Keswick.

Atter overnatning i Keswick*

*Bemærk at på turene, der starter 13, 16, 20, 23, 27 og 30 juli, will der der være overnatning i Bowness-on-Windermere istedet for i Keswick.


Dag 3: Lake District, Keswick & Edinburgh

Dagens rute fører jer gennem Whinlatter Forest Park, over Whinlatter passet og ind i nogle af Lake Districts mest dramatiske landskaber.
I kommer igennem landsbyen High Lorton, og kører ad de snoede veje forbi Crummock Water og Buttermere og op gennem Hornister bjergpasset.
Der gøres holdt i bjergene, hvor I har mulighed for at besøge et område, hvor nogle folk stadigvæk lever af at forarbejde skifer. Derfra gennem skovene i Borrowdale til Derwent Water. der vil være tid på egen hånd til frokost og lidt shopping.
Efyter frokost Derefter retur til Keswick hvor
Senere kører bussen nordpå mod Penrith og over den skotske grænse. I stopper i byen Biggar, der har eksisteret siden 1415.
I fortsætter gennem de bakkede landskaber tilbage til Edinburgh, hvor I ankommer ca. kl. 19.00.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin