London & England – Skræddersyede Rejser for Grupper

Lad Travel's Easy designe jeres næste grupperejse til England. Vi tilbyder professionelle individuelle løsninger og sammensætter jeres tur i samarbejde med jer.

Vi er eksperter i Storbritannien, så vi kan tilbyde rejser i hele landet.
Uanset gruppens størrelse og om I er en stor familie eller vennegruppe, en virksomhed, der har fokus på møder og events, eller I er en forening - eller måske noget helt andet, så har vi masser af gode ideer til indholdet på jeres Englandsrejse.

I London kan I f.eks. sejle i speedbåd på Themsen, flyve i helikopter over byen, se en musical, være James Bond for en dag, Få en guidet tur til fods med specielle temaer, eller holde jeres møde i en af Londons mange ikoniske bygninger eller gode hoteller.
Vi kan også arrangere en på tur ud på landet og oplev de flotte landskaber, sjove og spændende aktiviteter og charmerende små byer

Vi designer kvalitetsrejser med 4* og 5* hoteller. Vi sørger i samarbejde med jer for, at jeres rejse bliver helt perfekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin