London, Bath, Liverpool, Windermere, Glasgow & Edinburgh – 12 dage med tog

En super spændende rejse med tog gennem smukke og typisk engelske landskaber, der varierer fra grønne bakker i det sydlige England til bjerglandskaberne i Nordvestengland og Skotland.

I besøger bl.a. London, Bath, Liverpool, Windermere, Glasgow og Edinburgh. Der er 3 éndagsture med bus inkluderet, en til Lacock, Stonehenge & Cotswolds, en anden i Lake District og den tredje op til Loch Ness i det skotske højland. Der er masser af oplevelser undervejs bl.a. London Eye, og en Beatles Magical Mystery Tour.


Turen inkluderer følgende:

 • 11 overnatninger på 4* hoteller (5* mod tillæg)
 • 11 x morgenmad
 • BritRail Travel Pass
 • Billet til London Eye – eller på en guidet guidet vandretur.
 • Éndagstur m. bus fra Bath til Stonehenge, Avebury, Lacock Village og Castle Combe i Cotswolds.
 • Beatles Magical Mystery Tour og adgang til Cavern Club i Liverpool.
 • Éndagstur i Lake District. Windermere til Beatrix Potter-land, Wordsworth’s Grasmere, Keswick, sejltur på en af søerne og stencirklerne i Castlerigg.
 • Éndagstur fra Glasgow med minibus til Loch Ness, Glencoe og Højlandet.
 • Entré til Edinburgh Castle
 • 2 nætter i London (kan evt. ændres til Windsor med besøg på Windsor Castle)
 • 2 nætter i Bath
 • 2 nætter i Liverpool
 • 2 nætter i Windermere, Lake District
 • 2 nætter i Glasgow
 • 1 nat i Edinburgh

Bemærk: Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, men vi bestiller gerne.

Vi kan ikke altid garantere, at alle hoteller er i gå-afstand fra stationerne. Evt. transport til og fra hotel er for egen regning.

Turen kan forlænges med ekstra nætter.

Priser er i DKK pr. person.

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2024: 1 - 31 julfra kr. 21.800Få et tilbud
2024: 1 - 31 augfra kr. 22.900Få et tilbud
2024: 1 - 30 sepfra kr. 21.500Få et tilbud
2024: 1 - 31 okt fra kr. 20.900Få et tilbud
2025: 1 apr - 31 majfra kr. 20.900Få et tilbud
2025: 1 - 30 junfra kr. 21.800Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: London

Ankomst til London og check-in på jeres hotel. Derefter kan I f.eks. tage på sightseeingtur med de berømte røde dobbeltdækkerbusser. I kan hoppe af og på undervejs. Eller måske et besøg hos Madame Tussaud’s? Begge dele kan bestilles hos os. Aftenen kan I nyde i byen.

Overnatning på hotel i London.


Dag 2: London - London Eye

I dag kan I tage en tur op i London Eye, hvorfra I kan beundre udsigten over storbyen – eller på en guidet guidet vandretur. I kan gå tur langs med Themsen og besøge kunstmuseet Tate Modern, når I alligevel er på de kanter. Bagefter kan I gå over fodgængerbroen Millennium Bridge til St. Paul’s Cathedral. London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem. Måske vil I hellere shoppe i nogle af de berømte stormagasiner, der ligger på Oxford Street eller nyde en dejlig afternoon tea på en af byens mange cafeer eller et af de bedre hoteller.

Overnatning på hotel i London.


Dag 3: Bath

Tag hurtigtoget til spabyen Bath (90 min.), som har rødder helt tilbage til Romertiden og er på Unesco’s Verdensarvsliste. Den er en smuk by med bygninger fra 1700-tallet og små butikker, som bl.a. sælger antikviteter og kunsthåndværk. Tag evt. på en sightseeingtur med bus og besøg de romerske bade og pumperummet. Indgangen til de fantastiske bade er meget flot, og de får stadigvæk vand fra de naturligt varme kilder. Se også Bath Abbey, Pulteney Bridge, Royal Crescent med de smukke Assembly Rooms, der bl.a. beskrives i en Jane Austen roman. Bath ligger dejligt ved Avon floden, så det et intet under, at byen hvert år tiltrækker mange besøgende.

Overnatning på hotel i Bath.


Dag 4: Bath og éndagstur til Cotswolds, Stonehenge, Avebury & Lacock

I tager sammen med en mindre gruppe med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. I kører gennem de smukke landskaber og landsbyer i Cotswolds området og ser det fantastiske Stonehenge. Bagefter kører I til Lacock, en idyllisk lille landsby der står som i det 18 århundrede. Den er bl.a. blevet brugt som film location i “Pride and Prejudice” og Harry Potter-filmene. Derefter går turen tilbage til Bath.

Overnatning på hotel i Bath.


Dag 5: Liverpool & Beatles

Tag toget nordpå til den livlige, maritime by Liverpool. Det tager ca. 2,5 time. Check in på jeres hotel. Dagens højdepunkter er mange: Først en Magic Mystery Tour of Liverpool hvor I på en bustur kommer nærmere ind på livet af The Beatles. Få mere at vide om de legendariske “Fab Four’s” musik og liv. Besøg Beatles Story, der er en prisbelønnet og fantastisk udstilling om bandets liv og karriere. Afslut dagen med en aften på den verdensberømte Cavern Club. Her er der live musik hver dag. Der kan være et tillæg til specielle shows.

Overnatning på hotel i Liverpool.


Dag 6: Liverpool

Tag på opdagelse i Liverpool. Besøg f.eks. Tate Liverpool eller Merseyside Maritime Museum på Albert Dock. Havnen var i imperie-tiden byens livsnerve, men sidenhen mistede havnen og byen sin strategiske betydning. Befolkningstallet er næsten halveret siden det toppede i 1931. Mange indbyggere er af irsk afstamning, idet mange flygtede derfra under hungersnøden i 1849. Byen er også kendt for sin fodboldklub, Liverpool FC. Er I mere til “Shop til you drop”, er der 5 shoppingcentre, 2 stormagasiner og over 400 butikker. Tag på besøg i Chinatown med dens 10.000 indbyggere. Den 15 m høje Imperial Arch på Nelson Street er den største af slagsen uden for Kina, og den flankeres af to bronceløver.

Overnatning på hotel i Liverpool.


Dag 7: Lake District - Windermere

Når I forlader Liverpool, går rejsen videre mod nord til Windermere, der ligger i det meget smukke Lake District. Efter at I er blevet indlogeret på jeres hotel, har I tid til at kigge på byen og slappe af. I kan dyppe tæerne i Englands største sø, og der er rig mulighed for at gå ture i området.

Overnatning på hotel i Windermere.


Dag 8: Lake District heldagstur

Denne dag tager I på en heldagstur med minibus i Lake District. Området kaldes også “The most beautiful corner of England”. I kører gennem betagende bakkelandskaber med søer og dale. Der venter spændende besøg, bl.a. i Grasmere, der er kendt for ginger bread, og stedet hvor digteren William Wordsworth boede. I ser den 4.000 år gamle stencirkel i Castlerigg, der ligger højt oppe i bjergene. Senere holdes frokostpause i markedsbyen Keswick, hvor I kan vælge mellem forskellige pubber, caféer og restauranter (ikke inkluderet). I kan se frem til en dejlig sejltur på en af de smukke søer, hvorfra I kan nyde udsigten til de flotte bjerglandskaber. Turen går derefter tilbage til jeres hotel.

Atter overnatning på hotel i Windermere.


Dag 9: Borders & Glasgow

Dagens rute går mod nord gennem Nordenglands smukke bjergområder, Borders-området i det sydlige Skotland og videre til Glasgow, der ligger ved Clyde Floden. Efter ankomsten til jeres hotel, kan I nyde resten af dagen i denne spændende storby. Besøg evt. et af de fine kunstmuseer. Shopping er også en oplagt mulighed. Glasgow er kendt for at være en af Storbritanniens bedste byer at købe ind i. Nyd også et besøg på nogle af de mange gode restauranter, caféer og pubber.

Overnatning i Glasgow.


Dag 10: Bustur til Højlandet - Glasgow

Et af rejsens højdepunkter er dagens tur til højlandet. I starter tidligt med minibus og kører op i det skotske højland og besøger nogle af de mest dramatiske landskaber, bl.a. det vilde Glencoe. Se Fort William der ligger ved foden af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis, og senere den berømte Loch Ness sø, der er kendt for sit uhyre “Nessie”. Hvem ved, I får måske et glimt af hende. Turen går derpå tilbage til Glasgow, hvor I kan nyde aftenen.

Atter overnatning i Glasgow.


Dag 11: Edinburgh Castle

Tag et formiddagstog til Edinburgh. I besøger Edinburgh Castle og kan bagefter gå gennem den gamle bydel, der er fuld af historie med den brostensbelagte High Street, der engang var center for alle byens aktiviteter. I kommer forbi St Giles Cathedral og City Chambers på the Royal Mile, der går fra Edinburgh Castle til slottet Holyrood. Royal Mile er hjemsted for mange sære og spændende historier. Eller I kan bestille en Ghost Tour (mod tillæg), hvor I ser de underjordiske gange og hvælvinger i den gamle bydel og hører masser af spændende og lidt uhyggelige historier om gamle dage – eller en historisk tur over jorden.
Vi arrangerer også whiskysmagning, Tattoo i august 2024 og meget mere.

Overnatning på hotel i Edinburgh.
Turen kan evt. forlænges med flere nætter i Edinburgh.


Dag 12: Hjemrejse

Har I tid så brug formiddagen på lidt mere sightseeing.

Der er inkluderet transfer til Edinburgh Airport

Turen kan evt. forlænges med flere nætter i Edinburgh.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin