England og Skotland med tog – 11 dage

En super spændende rejse med tog gennem smukke og typisk engelske landskaber, der varierer fra grønne bakker i det sydlige England til bjerglandskaberne i Nordvestengland og Skotland.

I besøger bl.a. London, Bath, Liverpool og Glasgow.  Der er 3 éndagsture med bus inkluderet, en til Lacock, Stonehenge & Cotswolds, en anden til Lake District og den tredje til det skotske højland. Der er masser af oplevelser undervejs bl.a. London Eye, og en Beatles Magical Mystery Tour.


Turen inkluderer følgende:

 • 10 overnatninger på 3* & 4* hoteller (4* & 5* mod tillæg)
 • 10 x morgenmad
 • BritRail Travel Pass – med togkørsel inden for en 8 dages periode.
 • Billet til London Eye
 • Éndagstur m. bus fra Bath til Stonehenge, Avebury, Lacock Village og Castle Combe i Cotswolds.
 • Beatles Magical Mystery Tour og adgang til Cavern Club i Liverpool.
 • Heldagstur i Lake District. Windermere til Beatrix Potter-land, Wordsworth’s Grasmere, Keswick, sejltur på en af søerne og stencirklerne i Castlerigg.
 • Heldagstur fra Glasgow med minibus til Loch Ness, Glencoe og Højlandet.
 • 2 nætter i London
 • 2 nætter i Bath
 • 2 nætter i Liverpool
 • 2 nætter i Windermere, Lake District
 • 2 nætter i Glasgow

Bemærk: Flybilletter er ikke inkluderet i prisen, men vi bestiller gerne.

Vi kan ikke altid garantere, at alle hoteller er i gå-afstand fra stationerne. Evt. transport til og fra hotel er for egen regning.

Turen kan forlænges.

Priser er i DKK pr. person.

PeriodeDobbeltværelseEnkeltværelse
2022: 1 apr - 31 majfra kr. 15.200Få et tilbud
2022: 1 - 30 junfra kr. 15.600Få et tilbud
2021: 1 - 31 julfra kr. 15.900Få et tilbud
2022: 1 - 31 augfra kr. 16.600Få et tilbud
2022: 1 - 30 sepfra kr. 15.600Få et tilbud
2022: 1 okt - 30 novfra kr. 15.200Få et tilbud

Rejsebeskrivelse

Dag 1: London

Ankomst til London og check in på jeres hotel. Derefter kan I f.eks. tage på sightseeingtur med de berømte røde dobbeltdækkerbusser. I kan hoppe af og på undervejs, og nogle billetter gælder også til en sejltur på Themsen og en guidet vandretur. Eller måske et besøg hos Madame Tussaud’s? Begge dele kan bestilles hos os. Aftenen kan I nyde i byen. Vi tilbyder også gode billetter til Musicals i London.

Overnatning på hotel i London.


Dag 2: London - London Eye

I dag skal I en tur op i London Eye, hvorfra I kan beundre udsigten over storbyen. Gå tur videre langs med Themsen og besøg kunstmuseet Tate Modern, når I alligevel er på de kanter. Bagefter kan I gå over fodgængerbroen Millennium Bridge til St. Paul’s Cathedral. London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem. Måske vil I hellere shoppe i nogle af de berømte stormagasiner, der ligger på Oxford Street eller nyde en dejlig afternoon tea på en af byens mange cafeer eller et af de bedre hoteller.

Overnatning på hotel i London.


Dag 3: Bath

Tag hurtigtoget til spabyen Bath (90 min.), der har rødder helt tilbage til Romertiden og er på Unesco’s Verdensarvsliste. Den er en smuk by med bygninger fra 1700-tallet og små butikker, som bl.a. sælger antikviteter og kunsthåndværk. Tag evt. på en sightseeingtur med bus og besøg de romerske bade og pumperummet. Indgangen til de fantastiske bade er meget flot, og de får stadigvæk vand fra de naturligt varme kilder. Se også Bath Abbey, Pulteney Bridge, Royal Crescent med de smukke Assembly Rooms, der bl.a. beskrives i en Jane Austen roman. Bath ligger dejligt ved Avon floden, så det et intet under, at byen hvert år tiltrækker mange besøgende.

Overnatning på hotel i Bath.


Dag 4: Bath og éndagstur til Cotswolds, Stonehenge, Avebury & Lacock

I tager sammen med en mindre gruppe med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. I kører gennem de smukke landskaber og landsbyer i Cotswolds området og ser det fantastiske Stonehenge. Bagefter kører I til Lacock, en idyllisk lille landsby der står som i det 18 århundrede. Den er bl.a. blevet brugt som film location i “Pride and Prejudice” og Harry Potter-filmene. Derefter går turen tilbage til Bath.

Overnatning på hotel i Bath.


Dag 5: Liverpool & Beatles

Tag toget nordpå til den livlige maritime by Liverpool. Det tager ca. 2,5 time. Check in på jeres hotel. Dagens højdepunkter er mange: Først en Magic Mystery Tour of Liverpool hvor I på en bustur kommer nærmere ind på livet af The Beatles. Få mere at vide om de legendariske “Fab Four’s” musik og liv. Besøg Beatles Story, der er en prisbelønnet og fantastisk udstilling om bandets liv og karriere. Afslut dagen med en aften på den verdensberømte Cavern Club. Her er der live musik hver dag. Der kan være et tillæg til specielle shows.

Overnatning på hotel i Liverpool.


Dag 6: Liverpool

Tag på opdagelse i Liverpool. Besøg f.eks. Tate Liverpool eller Merseyside Maritime Museum på Albert Dock. Havnen var i imperie-tiden byens livsnerve, men sidenhen mistede havnen og byen sin strategiske betydning. Befolkningstallet er næsten halveret siden det toppede i 1931. Mange indbyggere er af irsk afstamning, idet mange flygtede derfra under hungersnøden i 1849. Byen er også kendt for sin fodboldklub, Liverpool FC. Er I mere til “Shop til you drop”, er der 5 shoppingcentre, 2 stormagasiner og over 400 butikker. Tag på besøg i Chinatown med dens 10.000 indbyggere. Den 15 m høje Imperial Arch på Nelson Street er den største af slagsen uden for Kina, og den flankeres af to bronzeløver.

Overnatning på hotel i Liverpool.


Dag 7: Lake District - Windermere

Når I forlader Liverpool, går rejsen videre mod nord til Windermere i det meget smukke Lake District. Efter at I er blevet indlogeret på jeres hotel, har I tid til at kigge på byen og slappe af. I kan dyppe tæerne i Englands største sø, og der er rig mulighed for at gå ture i området.

Overnatning på hotel i Windermere.


Dag 8: Lake District heldagstur

Denne dag tager I på en heldagstur med minibus i Lake District. Området kaldes også “The most beautiful corner of England”. I kører gennem betagende bakkelandskaber med søer og dale. Der venter spændende besøg, bl.a. i Grasmere, der er kendt for ginger bread, og stedet hvor digteren William Wordsworth boede. I ser den 4.000 år gamle stencirkel i Castlerigg, der ligger højt oppe i bjergene. Senere holdes frokostpause i markedsbyen Keswick, hvor I kan vælge mellem forskellige pubber, caféer og restauranter (ikke inkluderet). I kan se frem til en dejlig sejltur på en af de smukke søer, hvorfra I kan nyde udsigten til de flotte bjerglandskaber. Turen går derefter tilbage til jeres hotel.

Atter overnatning på hotel i Windermere.


Dag 9: Borders & Glasgow

Dagens rute går mod nord gennem Nordenglands smukke bjergområder, Borders-området i det sydlige Skotland og videre til Glasgow, der ligger ved Clyde Floden. Efter ankomsten til jeres hotel, kan I nyde resten af dagen i denne spændende storby. Besøg evt. et af de fine kunstmuseer. Shopping er også en oplagt mulighed. Glasgow er kendt for at være en af Storbritanniens bedste byer at købe ind i. Nyd også et besøg på nogle af de mange gode restauranter, caféer og pubber.

Overnatning i Glasgow.


Dag 10: Bustur til Højlandet - Glasgow

Et af rejsens højdepunkter er dagens tur til højlandet. I starter tidligt med minibus og kører op i det skotske højland og besøger nogle af de mest dramatiske landskaber, bl.a. det vilde Glencoe. Se Fort William der ligger ved foden af Storbritanniens højeste bjerg, Ben Nevis, og senere den berømte Loch Ness sø, der er kendt for sit uhyre “Nessie”. Hvem ved, I får måske et glimt af hende. Turen går derpå tilbage til Glasgow, hvor I kan nyde aftenen.

Atter overnatning i Glasgow.


Dag 11: Hjemrejse

Har I tid så brug formiddagen på lidt mere sightseeing. I tager med bus fra Glasgow direkte til Edinburgh Airport (ikke inkluderet i prisen). Alternativt kan vi arrangere en transfer med taxi.

Turen kan evt. forlænges med nogle nætter i Edinburgh.


Kontakt os

Kontakt os ved at ringe til os på  +45 4971 8037

I er også meget velkomne til at udfylde nedenstående formular, så kontakter vi jer, så vi sammen kan sammensætte den helt rigtige rejse til jer.

I kan ikke bestille vores rejser online, da rejserne tilpasses vores kunders ønsker.

Åbningstider
Mandag – torsdag kl. 9:00 – 17:00.
Fredag: kl. 09:00 – 16:30.
Lørdag & søndag: Vi er ofte til at få fat i på tlf. – så ring til os. Ellers læg en besked, så ringer vi tilbage.

Vi kan også tilbyde at ringe jer op uden for vores normale åbningstid, hvis det passer jer bedre.

Travel's Easy - Susanne Bøgvad AubertinKontakt: Susanne Bøgvad Aubertin