Chester, Wales, Bath & London med tog – 12 dage

En smuk og oplevelsesrig togrejse til romerbyen Chester, det smukke Nordwales, den walisiske hovedstad Cardiff, spabyen Bath og London. I kan se frem til en heldagstur med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. I ser bl.a. Stonehenge, stencirklerne i Avebury og Cotswolds.

Turen Inkluderer

Turen inkluderer:

 • 11 overnatninger på 4* hoteller (5* kan bestilles mod tillæg)
 • 11 x morgenmad
 • BritRail Travel Pass – med togkørsel inden for en 8-dages periode.
 • Sightseeing romertur i Chester
 • Heldagstur m. minibus i Nordwales
 • Heldagstur m. bus i Sydwales
 • Bustur til Stonehenge & Cotswolds
 •  Guidet sightseeing tur til fods i London m. pensioneret politimand2 nætter i Chester
 • 2 nætter i Llandudno i Nordwales
 • 2 nætter i Cardiff i Sydwales
 • 2 nætter i Bath
 • 2 nætter i London

Bemærk: Vi kan ikke garantere 100% at alle hoteller er i gå-afstand fra stationerne. Evt. transport til og fra hotel er for egen regning.

Vi booker også gerne jeres flybillet.

Turen kan forlænges med ekstra overnatninger.


Priser


Rejsebeskrivelse

Dag 1: Ankomst Chester

I tager toget fra Manchester Airport til byen Chester. Den har en bymur, der stammer både fra romertiden og middelalderen. Byen er en blanding af det gamle/ traditionelle og det mere moderne. Nyd synet af de smukke bindingsværkbygninger og gå på shopping i middelalder-gallerierne, kaldet the Rows. Det er også oplagt at nyde byens fine café-kultur eller på en af de mange gamle pubber med skøn atmosfære.

Overnatning i Chester.


Dag 2: Chester og Romerne

Chester blev grundlagt af romerne i det første århundrede og var på et tidspunkt den største romerske bosættelse. Den har et romersk amfiteater. Gå en tur rundt om bymuren (eller den del af den). Der er gamle  og tårne og porte, f.eks. Eastgate Clock, der er byens traditionelle indgang. Den blev bygget i anledning af Dronning Victorias diamantjubilæum.
Besøg Chester Cathedral og et eller flere af byens museer, f.eks. Dewa Roman Experience, der omhandler romertiden eller Grosvenor Museum med genstande fra vikingetiden.

Overnatning i Chester.


Dag 3: Wales. Llandudno og Great Orme Tranway

Fortsæt med tog til jeres næste destination, badebyen Llandudno, der ligger ved kysten i det nordlige Wales.
Her kan I tage en tur med The Great Orme Tramway, der er Storbritanniens eneste kabeldrevne sporvogn. De 100 år gamle victorianske vogne kører op til The Great Orme Country Park and Nature Reserve, hvorfra der er en flot udsigt. Hvis det er klart i vejret, kan man se helt til Isle of Man.

Overnatning i Llandudno.


Dag 4: Sightseeingtur i Nordwales - Snowdonia

I dag skal I på en tur i en minibus til den helt specielle italiensk inspirerede by, Portmairion, køre gennem Snowdonia Nationalpark og besøge nogle af de flotte walisiske slotte.

Overnatning i Llandudno.


Dag 5: Sydwales - Cardiff

Kør videre til Wales’ hovedstad, Cardiff.
Besøg Cardiff Castle, der ligger midt i byen omgivet af en smuk park.det slot man ser i dag er et Romersk fort, en imponerende normannisk fæstning og et viktoriansk gotisk mesterværk hvis mure og eventyrtårne gemmer på 2000 års historie.

Overnatning i Cardiff.


Dag 6: Sightseeingtur i Sydwales

Sightseeingtur i Sydwales


Dag 7: Bath

Fortsæt til Bath hvor I skal tilbringe de næste 2 nætter.
Bath og det omkringliggende område med grønne bakkelandskaber er et af de smukkeste steder i England. Byen er helt unik med dens varme kilder, romerske bade og et det imponerende Bath Abbey. Bath har tiltrukket besøgende i århundreder. Det er en by med en spændende historie, og byder også på en mangfoldighed af museer, gallerier, haver og andre turistattraktioner.
Bath er udpeget til World Heritage Site, fordi den byder på nogle af Europas fineste arkitektoniske bygningsværker som f.eks. The Royal Crescent, The Circus og Pulteney Bridge.
Derudover tilbyder Bath alt fra kunst til historie og mode. Jane Austen kommer man heller ikke uden om.
Den verdensberømte by har sin oprindelse helt tilbage fra romernes tid for mere end 2000 år siden. De opdagede de varme kilder og de romerske bade består stadigvæk. Prøv selv i the Thermae Bath Spa, der bruger det samme mineralholdige vand, som romerne og kelterne brugte for mange år siden.

Overnatning i Bath.


Dag 8: Bath - Bustur til Stonehenge

I kan se frem til en heldagstur med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. I ser Stonehenge, stencirklerne i Avebury, Lacock National trust Village, der er en idyllisk landsby, der står som i det 18 årh. og bl.a. er brugt som location i filmene “War Horse”, “Pride and Prejudice” og “Harry Potter”. Her kan I spise frokost i en pub fra 1362. Besøg også den kønne og typiske Cotswolds landsby Castle Combe, der ligger i en skovklædt dal. Mange af husene var tidligere beboet af vævere, og stedet er blevet brugt som film location af Steven Spielberg. Derefter går turen tilbage til Bath, hvor I kan nyde aftenen.

Overnatning i Bath.


Dag 9: London

Check ud af jeres hotel og tag toget til London. Resten af dagen kan f.eks. bruges på shopping i nogle af storbyens utallige spændende butikker og stormagasiner, f.eks. det legendariske Harrods, det eksklusive Fortnum & Mason eller Selfridges.
Der er rig mulighed for at drikke afternoon tea og senere spise middag på en af byens mange restauranter.

Overnatning i London.


Dag 10: London & sightseeingtur i lille gruppe med guide

Glæd jer til en spændende guidet tur til fods med en pensioneret politimand, der fortæller spændende historier.
London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge, hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem. Tower of London er værd at se med bl.a. kronjuvelerne. Senere kan I besøge St Paul’s Cathedral og bagefter gå over Themsen via fodgængerbroen Millennium Bridge til det imponerende kunstmuseum Tate Modern.
I godt vejr er det også oplagt at gå en tur i en af byens dejlige parker, og bagefter måske en rigtig engelsk “afternoon tea” (fås mange steder også med champagne).

Overnatning i London.


Dag 11: Hjemrejse

Alt afhængig af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af London. Måske er der tid til at nyde en god frokost på en af byens mange caféer eller pubber.

Turen kan forlænges med ekstra nætter i London.


Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

- og få inspiration til din næste kvalitetsrejse